- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.341
Bazen hemen gorulmuyo canim korkma samimiyetle et duani gorursun ins .. bende gicik oyrum animsarim ama bi turlu ruyayi birlestirip hatirlayamam bazenAksam yattim istihareye ama sanki ruya gordum de hic hatirlamiyorum bugun yine yaticam korkarak yattigim icin heralde goremedim
Bende 1 inde gordum 2 sinde goremedim cnm..7 gun devam etmek lazim aslindaAksam yattim istihareye ama sanki ruya gordum de hic hatirlamiyorum bugun yine yaticam korkarak yattigim icin heralde goremedim
Ay canim ben asla dayanamam ki 4 saat. Bayilirim ayilirim tansiyonum duser yaa 2 saat ideal bana. O bile fazla ben cok icerim suIçmiyorum zor oluyo ama dayaniyom
Tmm canim tesekkurlerGunaydin cnm.burada buz gibi cok soguk.ilac icerken suyu az ic ama olur mu.wc ye gidebilirsin.sadece sivi alma cnm
Aaa bugun okul varmi cnm yaa Allah kolalik versin.Herkese mutlu hafta sonlari..1 saat aram vardi eve geldim..okula gidiyorum kuzular beni bekler...kizlar testimi aksam atarim yorumlarsaniz sevinirim..opyrm hepinizi..
Hafta sonu yetistirme kurslari var cnm..c.tesi onun icin gidiyorum.Aaa bugun okul varmi cnm yaa Allah kolalik versin.
Ya kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk
peki şimdi rüyanda gördünü birşey? bende iki oğlumu görmüştüm. ilk oğlumu erkek gördüm bariz ikinciyi kız gibi güzzeldi ve oyle de oldu. bakalım bu sefer olacak mı görcek miyim. İnşallah kızın olur canım bozma moralini.Ya kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk
ay ne güzel bir zamanda görmüş maşallah inşallah kızın olur ve çok bekletmez canım.Rüyalardan bahsedimmisken beni m annem 3 yıl kadar önce umreye gitmişti gittiği akşam beni rüyasında görmüş kizim olmuş adi da Mule demişler annem beni hemen aradı rüya gordum diye tabi ben o zamanlar bebek düşünmüyom annem hep der senin kızın olacak ben gördüm bebek hep gözümün önünde sanki diyo geçen akşam gene görmüş sabah agriyo gene gördüm diyo bende o zaman söyledim bebek istiyoruz diye oğlanlar büyüdü diye kimse artık bebek yapmam diye dusunuyo sasircaklar inşallah annemin rüyası çıkar
Hafta sonu ne okulu kiz ??Herkese mutlu hafta sonlari..1 saat aram vardi eve geldim..okula gidiyorum kuzular beni bekler...kizlar testimi aksam atarim yorumlarsaniz sevinirim..opyrm hepinizi..
Ay ne guzel bi rutaymis insaAllah kizin olur canim mulemin anlami ne acaba??Rüyalardan bahsedimmisken beni m annem 3 yıl kadar önce umreye gitmişti gittiği akşam beni rüyasında görmüş kizim olmuş adi da Mule demişler annem beni hemen aradı rüya gordum diye tabi ben o zamanlar bebek düşünmüyom annem hep der senin kızın olacak ben gördüm bebek hep gözümün önünde sanki diyo geçen akşam gene görmüş sabah agriyo gene gördüm diyo bende o zaman söyledim bebek istiyoruz diye oğlanlar büyüdü diye kimse artık bebek yapmam diye dusunuyo sasircaklar inşallah annemin rüyası çıkar
Iyi haber olarak dusun cnm.Ya kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk
:))) hafta sonu kursumuz var cnm..milli egitimin okullardaHafta sonu ne okulu kiz ??
Iyi haber olarak dusun cnm.
Anladim canim:))) hafta sonu kursumuz var cnm..milli egitimin okullarda
Canim hemen moralini bozma . Illa ruya cikacak diye bisey yok terside olabilirYa kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk
canim ben hic ruya gormedim suan ama ilk oglumda bi ark sarisin gormustu ben de oyle sarisin goruyodum oglumu aynen de oyle oldu en son koyu cizgide oldu benim ama tek umudum catlama oncesi oldu derin olmadi sk ilisji oldupeki şimdi rüyanda gördünü birşey? bende iki oğlumu görmüştüm. ilk oğlumu erkek gördüm bariz ikinciyi kız gibi güzzeldi ve oyle de oldu. bakalım bu sefer olacak mı görcek miyim. İnşallah kızın olur canım bozma moralini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?