Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aksam yattim istihareye ama sanki ruya gordum de hic hatirlamiyorum bugun yine yaticam korkarak yattigim icin heralde goremedim
Bazen hemen gorulmuyo canim korkma samimiyetle et duani gorursun ins .. bende gicik oyrum animsarim ama bi turlu ruyayi birlestirip hatirlayamam bazen

Ya kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk

aaa hayırdır inşAllah. Rabbim tersine çevirsin. Erkek bebek tabiri:
Erkek bebek görmek müjdeye tabir edilir. Kişinin Rüyada bir erkek bebek görmesi yakında müjdeli bir haber alacağına delalet eder. Bir kişinin Rüyasında erkek bebek görmesi; o kimsenin sevineceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

İnşAllah müjdeli haber alırsın cnm içini ferah tut. sen ne zaman kesmiştin ilişkiyi bir de derin ilişki olmamıştı dimi? yemene dikkat ettin mi?

Ya kizlar annem aradi hamile misin ruyamda oglun oluyodu dedi ilk oglumda da gorenler ve ben erkek gormustum cok moralim bozuk
peki şimdi rüyanda gördünü birşey? bende iki oğlumu görmüştüm. ilk oğlumu erkek gördüm bariz ikinciyi kız gibi güzzeldi ve oyle de oldu. bakalım bu sefer olacak mı görcek miyim. İnşallah kızın olur canım bozma moralini.

Rüyalardan bahsedimmisken beni m annem 3 yıl kadar önce umreye gitmişti gittiği akşam beni rüyasında görmüş kizim olmuş adi da Mule demişler annem beni hemen aradı rüya gordum diye tabi ben o zamanlar bebek düşünmüyom annem hep der senin kızın olacak ben gördüm bebek hep gözümün önünde sanki diyo geçen akşam gene görmüş sabah agriyo gene gördüm diyo bende o zaman söyledim bebek istiyoruz diye oğlanlar büyüdü diye kimse artık bebek yapmam diye dusunuyo sasircaklar inşallah annemin rüyası çıkar

ay ne güzel bir zamanda görmüş maşallah inşallah kızın olur ve çok bekletmez canım.

Ay ne guzel bi rutaymis insaAllah kizin olur canim mulemin anlami ne acaba??
Benim annem ve kuzenim ayni gunlerdede beni gormusler
Annem ruyasinda bana bi tane daha dogur sanki birlikte bakariz diyormus oglum kucukya sanki bi kiza bakamiyacakmiyiz diyormus
Kuzenimde kizim varmis elbiseler aliyormusum dombik cok tatli bi kizmis . Hayir olsun ins ruyalari cikar hayirlisiyla

canim ben hic ruya gormedim suan ama ilk oglumda bi ark sarisin gormustu ben de oyle sarisin goruyodum oglumu aynen de oyle oldu en son koyu cizgide oldu benim ama tek umudum catlama oncesi oldu derin olmadi sk ilisji oldu

Kizlar bu benim indirdigim bi yumurtlama takibi app'i . Burda shettles yontemi ile yumurtlama gunune gore hangi gunler iliski olursa kiz veya erkegi gosteriyo , eger dogruysa ayin 28'de yumurtlamam olacak , yumurta takibi ile bakalim gercekten ayni gune denk gelecekmi . Programda iki yontem sunuyo biri shetless digeri ise Rodrigo Guerrero diye bi bilimsel yontemmis ama bana shettles daha mantikli geliyo resim atacam iki yontemdede kiz oglan icin farkli iliski gunleri gosteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…