- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.361
İnsAllak kizin olur canim. Takdir Rabbimden iki oglun mu vardi?canim ben hic ruya gormedim suan ama ilk oglumda bi ark sarisin gormustu ben de oyle sarisin goruyodum oglumu aynen de oyle oldu en son koyu cizgide oldu benim ama tek umudum catlama oncesi oldu derin olmadi sk ilisji oldu
Bir oglum var ama ucuncuyu dusunmuyorum son sansİnsAllak kizin olur canim. Takdir Rabbimden iki oglun mu vardi?
Bu hangi programEki Görüntüle 1969367 Bu shettles yontemi
Calendar diye yaz cikar canim cicek resmi var pembe renkteBu hangi program
İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun cnmBir oglum var ama ucuncuyu dusunmuyorum son sans
Defter uzeri cicek mi canimCalendar diye yaz cikar canim cicek resmi var pembe renkte
Hayirlisiyla ins kizi tutturmusundur canim .. bozma moralini. Bende hepsini ilk erkek gordum ve erkek oldular sonrasinda kizda gordum ama o yaniltici oluyocanim ben hic ruya gormedim suan ama ilk oglumda bi ark sarisin gormustu ben de oyle sarisin goruyodum oglumu aynen de oyle oldu en son koyu cizgide oldu benim ama tek umudum catlama oncesi oldu derin olmadi sk ilisji oldu
Oda var ama o degil , defterli olan baya bi detayli o hosuma gitti . Dur bi resmini atiyimDefter uzeri cicek mi canim
InsaAllah canim ben gecen gun ruya gordum iki numarali oglumu ve yanisira da ucuzum oluyormus 2 erkek biride kiz .. ruyada evlat gormek cok hayirliymis diye okudum ..Bursalim 123 zuleyha83 ruyalar cok guzel ben erkek gorunce erkek kiz gorunce kiz olacagini dusunuyorum ins kizlariniz gelsin hayirlisiyla
Ayy insallah oyledir ben enama baslicam ins bi kez okudum ne guzel ama baktimji oje kalmis tirnagmda a bdestsiz okumus oldum yani o yuzden 7 kez abdestli okucam ins bgn basliyorum umit kesilmez allahtanHayirlisiyla ins kizi tutturmusundur canim .. bozma moralini. Bende hepsini ilk erkek gordum ve erkek oldular sonrasinda kizda gordum ama o yaniltici oluyo
Cnm bulamadim ne yazdin da ciktiKizlar bu benim indirdigim bi yumurtlama takibi app'i . Burda shettles yontemi ile yumurtlama gunune gore hangi gunler iliski olursa kiz veya erkegi gosteriyo , eger dogruysa ayin 28'de yumurtlamam olacak , yumurta takibi ile bakalim gercekten ayni gune denk gelecekmi . Programda iki yontem sunuyo biri shetless digeri ise Rodrigo Guerrero diye bi bilimsel yontemmis ama bana shettles daha mantikli geliyo resim atacam iki yontemdede kiz oglan icin farkli iliski gunleri gosteriyo
Ben de bulamadmC
Cnm bulamadim ne yazdin da cikti
Hayirlisi olsun inşallah kızın olur canım oglanlar kaç yasindaRüyalardan bahsedimmisken beni m annem 3 yıl kadar önce umreye gitmişti gittiği akşam beni rüyasında görmüş kizim olmuş adi da Mule demişler annem beni hemen aradı rüya gordum diye tabi ben o zamanlar bebek düşünmüyom annem hep der senin kızın olacak ben gördüm bebek hep gözümün önünde sanki diyo geçen akşam gene görmüş sabah agriyo gene gördüm diyo bende o zaman söyledim bebek istiyoruz diye oğlanlar büyüdü diye kimse artık bebek yapmam diye dusunuyo sasircaklar inşallah annemin rüyası çıkar
Benim oğlanlar büyük canim 13 -15 yaşında iki oğlum var birde kizim olsa ne güzel olur küçük oğlum her gün soruyo biz ne zaman bebek al caz diye çok ara verdim ama daha güzel olacağını düşünüyorumHayirlisi olsun inşallah kızın olur canım oglanlar kaç yasinda
Inşallah bekletmez şimdiden heyecan yaptimay ne güzel bir zamanda görmüş maşallah inşallah kızın olur ve çok bekletmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?