Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
canim ben hic ruya gormedim suan ama ilk oglumda bi ark sarisin gormustu ben de oyle sarisin goruyodum oglumu aynen de oyle oldu en son koyu cizgide oldu benim ama tek umudum catlama oncesi oldu derin olmadi sk ilisji oldu
Hayirlisiyla ins kizi tutturmusundur canim .. bozma moralini. Bende hepsini ilk erkek gordum ve erkek oldular sonrasinda kizda gordum ama o yaniltici oluyo

Bursalim 123 zuleyha83 ruyalar cok guzel ben erkek gorunce erkek kiz gorunce kiz olacagini dusunuyorum ins kizlariniz gelsin hayirlisiyla
InsaAllah canim ben gecen gun ruya gordum iki numarali oglumu ve yanisira da ucuzum oluyormus 2 erkek biride kiz .. ruyada evlat gormek cok hayirliymis diye okudum ..
bende hamileligik ogrenildiginde ilk ruyada ne gorulurse ona inaniyorum

Hayirlisiyla ins kizi tutturmusundur canim .. bozma moralini. Bende hepsini ilk erkek gordum ve erkek oldular sonrasinda kizda gordum ama o yaniltici oluyo
Ayy insallah oyledir ben enama baslicam ins bi kez okudum ne guzel ama baktimji oje kalmis tirnagmda a bdestsiz okumus oldum yani o yuzden 7 kez abdestli okucam ins bgn basliyorum umit kesilmez allahtan

C
Cnm bulamadim ne yazdin da cikti

Hayirlisi olsun inşallah kızın olur canım oglanlar kaç yasinda

Hayirlisi olsun inşallah kızın olur canım oglanlar kaç yasinda
Benim oğlanlar büyük canim 13 -15 yaşında iki oğlum var birde kizim olsa ne güzel olur küçük oğlum her gün soruyo biz ne zaman bebek al caz diye çok ara verdim ama daha güzel olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…