- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.381
canım adetin kaçıcı günü bugün test yaptın mı?Inşallah bekletmez şimdiden heyecan yaptim
Bende adetim biter bitmez basliyacam ins..islerimi bitirdim hazirlanip disari cikacaz cocuklarla hava acti disarda mis gibi gunes degerlendirelimAyy insallah oyledir ben enama baslicam ins bi kez okudum ne guzel ama baktimji oje kalmis tirnagmda a bdestsiz okumus oldum yani o yuzden 7 kez abdestli okucam ins bgn basliyorum umit kesilmez allahtan
MasaAllah ne guzel sen hic sikinti cekmezsin yeni bi bebekle eviniz senlenir birde cimcime bi kiz olursa Allahhhh .. yas kac canim senin ?Benim oğlanlar büyük canim 13 -15 yaşında iki oğlum var birde kizim olsa ne güzel olur küçük oğlum her gün soruyo biz ne zaman bebek al caz diye çok ara verdim ama daha güzel olacağını düşünüyorum
Gecmis olsun canim . Sogan suyu damlat o iyi geliyoyine kulak ağrım nüksetti doktora gidiyorum. inşallah yumurtlamayı değiştirecek iilaç vermez yaa...
Gecmis olsun canim . Sogan suyu damlat o iyi geliyo
Gecmis olsun cnm..bunu biz burda yada diger topiktede duymusmuyduk sanki..bunuda yaz evet cnm iyi olurkizlar 5 haftalik hamileyim meryem suresi ni 41 gun okucam bugun 2. gunum olcak benim gibi kiz bebek isteyipte okudugunuz dualar varmi yada 41 gun meryem suresi ni okuyup kiz isteyipte olan varmi bilgilendirirseniz beni sevinirim
arkadaşlar bu bayanın kızı olmuş bunu yapmış. başa da yapıştırıcam bilginiz olsun.
Yaşım 33 canim erken evlenip erken anne olanlar danim oğlanların arası azdı birden büyüdüler şimdi küçük bir bebek özlemi cekiyozMasaAllah ne guzel sen hic sikinti cekmezsin yeni bi bebekle eviniz senlenir birde cimcime bi kiz olursa Allahhhh .. yas kac canim senin ?
Geçmiş olsun canim bende kulaklardan çok çektim hala da çekiyorum sağ kulağımdan ameliyatta oldum zar yirt ilmasından bu soğuk havalar bize yaramiyoyine kulak ağrım nüksetti doktora gidiyorum. inşallah yumurtlamayı değiştirecek iilaç vermez yaa...
Adeti min 11 günü hala testler aynı silik durunca koyulasiyo hep aynı gidiyo her sabah heyecanla yapıyorum koyulcakmi diye hala bi belirti yok ama akıntı falan da yok normalde bende çok kasık agrisida olur şu anlık yokcanım adetin kaçıcı günü bugün test yaptın mı?
Cnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyorkizlar 5 haftalik hamileyim meryem suresi ni 41 gun okucam bugun 2. gunum olcak benim gibi kiz bebek isteyipte okudugunuz dualar varmi yada 41 gun meryem suresi ni okuyup kiz isteyipte olan varmi bilgilendirirseniz beni sevinirim
arkadaşlar bu bayanın kızı olmuş bunu yapmış. başa da yapıştırıcam bilginiz olsun.
Hamile kalmadan oncede okunuyormuskizlar 5 haftalik hamileyim meryem suresi ni 41 gun okucam bugun 2. gunum olcak benim gibi kiz bebek isteyipte okudugunuz dualar varmi yada 41 gun meryem suresi ni okuyup kiz isteyipte olan varmi bilgilendirirseniz beni sevinirim
Turkce mealden devam edin ben oglumda okumustum bittigi ay hamileydim suan da kiza niyetle okuyorum ama bir gun unuttum 22 martta bitiricem allahin izniyle ama bu kez hep turkce meal okudum oglumda arapca okuyodum sadece regl donemi ve son zamanlarinda meal okumustum mealden daha fazla etkilendigim icin de bunda hep meal okudumCnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyor
Bence çin takvimi tutuyor canim çevremde kime baktiysam tuttu benim iki oglumdada tutuyo benim bu ay kiz gosteriyo olur da olmazsa erkek gösterdiği aylar ara ver cemKizlar cin takvimi tutmayan varmiydi..ben inanmiyorum buna ama bende 3 ay erkek gosteriyor..yinede icim rahatlasin
Oglumda tutuyor ama hic inanmiyorum tesaduf benceKizlar cin takvimi tutmayan varmiydi..ben inanmiyorum buna ama bende 3 ay erkek gosteriyor..yinede icim rahatlasin
Kotu olur canim kulak agrisi zordur .. ne oluyo prki ilacmi veriyor doktorcanım bende kulak zarı incelmesi var hiç fayda etmiyor bana baharda nuksediyor. ayy yaşlanıyoz mu ne yaaaaa yaşlanmadan bi kız edeydik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?