Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ayy insallah oyledir ben enama baslicam ins bi kez okudum ne guzel ama baktimji oje kalmis tirnagmda a bdestsiz okumus oldum yani o yuzden 7 kez abdestli okucam ins bgn basliyorum umit kesilmez allahtan
Bende adetim biter bitmez basliyacam ins..islerimi bitirdim hazirlanip disari cikacaz cocuklarla hava acti disarda mis gibi gunes degerlendirelim

MasaAllah ne guzel sen hic sikinti cekmezsin yeni bi bebekle eviniz senlenir birde cimcime bi kiz olursa Allahhhh .. yas kac canim senin ?

kizlar 5 haftalik hamileyim meryem suresi ni 41 gun okucam bugun 2. gunum olcak benim gibi kiz bebek isteyipte okudugunuz dualar varmi yada 41 gun meryem suresi ni okuyup kiz isteyipte olan varmi bilgilendirirseniz beni sevinirim

arkadaşlar bu bayanın kızı olmuş bunu yapmış. başa da yapıştırıcam bilginiz olsun.

Gecmis olsun cnm..bunu biz burda yada diger topiktede duymusmuyduk sanki..bunuda yaz evet cnm iyi olur

Cnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyor

Hamile kalmadan oncede okunuyormus

Cnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyor
Turkce mealden devam edin ben oglumda okumustum bittigi ay hamileydim suan da kiza niyetle okuyorum ama bir gun unuttum 22 martta bitiricem allahin izniyle ama bu kez hep turkce meal okudum oglumda arapca okuyodum sadece regl donemi ve son zamanlarinda meal okumustum mealden daha fazla etkilendigim icin de bunda hep meal okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…