Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim en son sat'da degilde bi oncekinde bendede ne akinti oldu nede kasik sansici oldu benim de tuafima gitmisti cunki bende normalde hep hissederim ..

Yani reglinde mealini okudun cnm oylemi..okinabiliyor diyosun

Kızlar bugün bel ağrım dayanilmaz derecede oldu aynı regl ağrısı gibi ve biraz önce 10 dakika yürüdüm bi yere suan kasiklarim yerinden cikcak gibi ağrıyor ve batıyor sizce neden olabilir ya çok kotuyum

Evet canim tabi sen meali bi oku nasi etkilenceksin ben bazen o kadar ki gozlerim dolu dolu oluyodu ama simdi o kadar icten samimi okuyamiyorum sanki
Sende haklisin cnm.ilk okudugumuzda hissini de o an ilk hissediyoruz belki ondan digerleri icten gelmiyordur sana Rabbim kabul etsin ins cnm

Kızlar bugün bel ağrım dayanilmaz derecede oldu aynı regl ağrısı gibi ve biraz önce 10 dakika yürüdüm bi yere suan kasiklarim yerinden cikcak gibi ağrıyor ve batıyor sizce neden olabilir ya çok kotuyum
Herseyden dolayi olabilir cnm..zaman nedenini gosterecek ins..sabirla bekleyelim

Slm kızlar dün çok kötü kaşıntı oldu heralde mantar oldum yine ve evde fitil vardı kullandım sizce bi zararı olurmu gebelik falan basladiysa
Canım işte senin bünye de 3 gün musade veriyor.allahim sağlıkla versin bir kız evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…