- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.401
Benimkilerde tutmuyo canim cinlileer nerden bilecek bunu bende inanmiyorumO
Oglumda tutuyor ama hic inanmiyorum tesaduf bence
Canim en son sat'da degilde bi oncekinde bendede ne akinti oldu nede kasik sansici oldu benim de tuafima gitmisti cunki bende normalde hep hissederim ..Adeti min 11 günü hala testler aynı silik durunca koyulasiyo hep aynı gidiyo her sabah heyecanla yapıyorum koyulcakmi diye hala bi belirti yok ama akıntı falan da yok normalde bende çok kasık agrisida olur şu anlık yok
Benim testler k oyulasmiyo hep aynı durunca kouyulasiyolar ben devam et cem yapmaya bakalım ne olacakBursalim 123 bende de bu ay akinti olmadi ama ovu testi koyulasip acildi sen devam et teste her ay cok olurdu akinti
Test ler bi anda mi koyulasiyo yoksa çatlama ya yakın yavaş yavaş koyulasiyomuBursalim 123 bende de bu ay akinti olmadi ama ovu testi koyulasip acildi sen devam et teste her ay cok olurdu akinti
Benim silikti bigun bi baktim aniden koyulasmis ama ikinci cizgi birinci cizgiden cok koyu degildi hep ayniydi sadece birgun durunca ikinci cizgi cok koyulasmistiTest ler bi anda mi koyulasiyo yoksa çatlama ya yakın yavaş yavaş koyulasiyomu
Yani reglinde mealini okudun cnm oylemi..okinabiliyor diyosunTurkce mealden devam edin ben oglumda okumustum bittigi ay hamileydim suan da kiza niyetle okuyorum ama bir gun unuttum 22 martta bitiricem allahin izniyle ama bu kez hep turkce meal okudum oglumda arapca okuyodum sadece regl donemi ve son zamanlarinda meal okumustum mealden daha fazla etkilendigim icin de bunda hep meal okudum
Benim 3 ay erkekBence çin takvimi tutuyor canim çevremde kime baktiysam tuttu benim iki oglumdada tutuyo benim bu ay kiz gosteriyo olur da olmazsa erkek gösterdiği aylar ara ver cem
Bende inanmiyorum ama iste icim rahat etsin dedim:)tabi tuttugunu duyuncada uzuluyorum.Benimkilerde tutmuyo canim cinlileer nerden bilecek bunu bende inanmiyorum
Evet canim tabi sen meali bi oku nasi etkilenceksin ben bazen o kadar ki gozlerim dolu dolu oluyodu ama simdi o kadar icten samimi okuyamiyorum sankiYani reglinde mealini okudun cnm oylemi..okinabiliyor diyosun
Benim burda bi tanidigin 5 cocugu var 5'de tutuyormus bence tamamen tesaduf tutmayanda cok o yuzden takmaBende inanmiyorum ama iste icim rahat etsin dedim:)tabi tuttugunu duyuncada uzuluyorum.
Sende haklisin cnm.ilk okudugumuzda hissini de o an ilk hissediyoruz belki ondan digerleri icten gelmiyordur sana Rabbim kabul etsin ins cnmEvet canim tabi sen meali bi oku nasi etkilenceksin ben bazen o kadar ki gozlerim dolu dolu oluyodu ama simdi o kadar icten samimi okuyamiyorum sanki
Testlerle ilgili topikmi var canim benimde etiketlermisinBursalim 123 seni testimin olduguk onuyaa etiketledim incele istersen
Herseyden dolayi olabilir cnm..zaman nedenini gosterecek ins..sabirla bekleyelimKızlar bugün bel ağrım dayanilmaz derecede oldu aynı regl ağrısı gibi ve biraz önce 10 dakika yürüdüm bi yere suan kasiklarim yerinden cikcak gibi ağrıyor ve batıyor sizce neden olabilir ya çok kotuyum
Sirkemi düşürüyor ph değeriniOlur canım sonucta onemli olan sirke olmasi
Ne şekilde aratacagimInternet sitlerinde satiliyor oda yumurtlama takibi testi fakat tukurukle yapiliyor
Slm kızlar dün çok kötü kaşıntı oldu heralde mantar oldum yine ve evde fitil vardı kullandım sizce bi zararı olurmu gebelik falan basladiysa
Canım işte senin bünye de 3 gün musade veriyor.allahim sağlıkla versin bir kız evlatKizlar gecen ayla bu ay adet baslangic ve bitis tarihlerim ayniydi..ama gecen ay 19 unda cift cizgi olmustu.. bu ay 17 si yani bugun cift cizgi oldu.. 11 mart bitti 17 mart cift cizgi. kaliyo 6 gun. 3 gun once biraksak iliskiyi bana kaliyo 3 gun.nisan ayindada boyle olursa 3 guncuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?