- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
O korku herkestr vardir yani bende de var eksik dua etmeyelim insallah hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu bizleri pisman etmeyen bizden de razi olan tabi Allahin da razi oldugu salih bir kiz evlat nasip etsin insallah oglan olursa da hayirlisi boyleymis deriz en dogrusunu Allah bilirBen bu ay bir ruyq gormustum hatirlamiyorum tam ruya neydi de anlami suydu. Yaptigin duayi gonulden yapmiyorsun. Cok kiz istiyorum ama korkuyorum da insan cok istedigiyle sinanirmis ya. O aklima geliyor dua ederken bile korku basiyor. Sanirim bu yuzfen dileklerim icten olmuyor.
Eman suresinin hepsi mi ilk 3 ayetimi cnm7 kere eman suresini oku dilek dile canim. Cok qrkadasta faydasini gormus. İnsAllah bizede faydasi olur.
Cnm sen kiz bebek icin bugun tehlikeli degil mi?cunku catlama olmak uzereBenim bigun ovu testim cift tahminime gore yarin catlicak gibi ben bugunu degerlendiricem ama bu sizin bahsettiginjz yontemi esim hayatta kabul etmez biz eski usul devam
Amin cnm Allah kabuletsinBizim de bugun dua gunumuz var. Hepimize dua edecegim insAllah hayirli saglikli bir kizimiz olur canlaaarr
Haklısın canım bende kalp kırma taraftarı değilim o yüzden çekildim.paylasilmayacak ne var..Evet Cnm bu arada aylık döngünün yaz kendimden örnek vereyimBosver canim. İmla hatasi oldu duye ven demistim aslinda hata diye degil orta yol bulmak amacli soylemistim ama arkadaslar cok uzerine gelince birdaha konuya mudahil olmakta istemedim. İnsanlari kirmaktan korkuyorum. Herkes mutlu olsun birbirimizi sevelim. Hayatta sevgiden merhametten guzel ne var ki? Yarinimizin garantisi mi var? Yok maslesef. Eee o zaman bu gereksiz gonul kirma neden?
Bosver canim. Sen en dogru olani yaptin. Ayrim degil yaptigimiz iki oglum var cok zorlanicam belki ama cok kiz istiyorum. Bana arkadas olsun istiyorum. Tabi Rabbim de nasip ederse insAllah.
Bende galiba gec yumurtluyorum 2/3 ay denemek istiyorum bende ovi testi. Bugun bat gunum olmadim. Gecen ay ikk defa adet takibi yaptim 35 gunde oldum. Bu ay kac gune olucam bakalim?
Cnm enam suresinin hepsinimi okuyosunuz..yoksabelirli ayeti var mi?İNş.canım ya benim test yine pozitif canım sanırım hamileyim üç tane enam süresi okudum 4.deyim inş rabbim dualarımızı kabul eder
Cnm enam suresinin hepsinimi okuyosunuz..yoksabelirli ayeti var mi?İNş.canım ya benim test yine pozitif canım sanırım hamileyim üç tane enam süresi okudum 4.deyim inş rabbim dualarımızı kabul eder
Canım hepsi 26 sayfa sanırım ben namaz kıldığım için her namazın arkasına iki üç sayfa okuyorum bi bakmışım bitmiş zaten ben yaptığım hiç bişeye güvenmiyorum içimde kalmasın diye küçük şeyler yaptm sadece dualarA özelliklede enam süresine çok inanıyorum inş rabbim bizide bu güzel duyguyu tatdırır ben burda toplanan dua eden İnan herkesin kavuşacağına inanıyorumCnm enam suresinin hepsinimi okuyosunuz..yoksabelirli ayeti var mi?
Canım evet sen vesile oldun kk ya girmemede gögüsüm çok ağrıyor kasıkta tuhaf batma ve dolgunluk var bide ben şey duydum nekadar doğru bilmem gebelik testinde hamile olduğun erken belli olursa kız olurmuş bakalım nerdeyse adete beş gün varken öğrendim ya eşimi ikna edersem bugün gidiyim ozamanAy canim insAllah kizin olur bizim yontemin aynisi olmus. Hatta 2 gun kala sivama cok iyi olmus riske girmemissin. Kan versen cikar bekleme bence. Peki belirtin var mi? Gogusler kasiklar
aksaKızlar sabah 10 dan sonra test yapılıyor ya normalde..İkinci testi gün içinde ne zaman yapmalı kaç saat aradan sonra? Ve o süre içinde sıvı alınmamalı dimi.
Örn : ben sabah 10.30 da yaptım testi.tabi kahvaltımı yapıp çay içtim arkasından.saat 2 de iki bardak su icmistim.2.30 da WC ye girdim.ikinci testi ne zaman yapayim,bu noktada kafam karisiyor
Ayy o dogru olabilir benim adet gunumde silikti yani gec belli olmustuCanım evet sen vesile oldun kk ya girmemede gögüsüm çok ağrıyor kasıkta tuhaf batma ve dolgunluk var bide ben şey duydum nekadar doğru bilmem gebelik testinde hamile olduğun erken belli olursa kız olurmuş bakalım nerdeyse adete beş gün varken öğrendim ya eşimi ikna edersem bugün gidiyim ozaman
Yaaa,WC ye girmeden nasıl dayancam o saate kadar.aksa
ma dogru yapabilirsin saat 7 bucuk 8 gibi 8 e kadar yapin yaziyor testi ben de aksam 8 de yapocam ikinciyi
Isin dogrusu ben de sadece dualara guveniyorum sadeceY
Canım hepsi 26 sayfa sanırım ben namaz kıldığım için her namazın arkasına iki üç sayfa okuyorum bi bakmışım bitmiş zaten ben yaptığım hiç bişeye güvenmiyorum içimde kalmasın diye küçük şeyler yaptm sadece dualarA özelliklede enam süresine çok inanıyorum inş rabbim bizide bu güzel duyguyu tatdırır ben burda toplanan dua eden İnan herkesin kavuşacağına inanıyorum
Oğlumda geç döllenme yaşadım.adet geçti 12 yada 13.gun çıkmıştı testte :))Canım evet sen vesile oldun kk ya girmemede gögüsüm çok ağrıyor kasıkta tuhaf batma ve dolgunluk var bide ben şey duydum nekadar doğru bilmem gebelik testinde hamile olduğun erken belli olursa kız olurmuş bakalım nerdeyse adete beş gün varken öğrendim ya eşimi ikna edersem bugün gidiyim ozaman
Lh testini diyosun dimi ovu testini tuvalete gitmende bi sakinca yokki sadece 2_3 saat oncesinde sivi alimini kesmek gerekiyorYaaa,WC ye girmeden nasıl dayancam o saate kadar.
Himm öyle mı bilmiyordum onu tamam o zaman gidiyimLh testini diyosun dimi ovu testini tuvalete gitmende bi sakinca yokki sadece 2_3 saat oncesinde sivi alimini kesmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?