Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
O korku herkestr vardir yani bende de var eksik dua etmeyelim insallah hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu bizleri pisman etmeyen bizden de razi olan tabi Allahin da razi oldugu salih bir kiz evlat nasip etsin insallah oglan olursa da hayirlisi boyleymis deriz en dogrusunu Allah bilir

Haklısın canım bende kalp kırma taraftarı değilim o yüzden çekildim.paylasilmayacak ne var..Evet Cnm bu arada aylık döngünün yaz kendimden örnek vereyim
19 Şubat'ta başladı not aldım.ilk gün leke diye,ikinci gün kesildim diye,üçüncü gün yoğun diye,dördüncü gün yogun,beşinci gün azaldi,altıncı gün damla damla lekeli diye...Sonra akintimda ne zaman basladiysa,akıntı baslangici....Normal akıntı...İşte çok afedersin yapışkan(mukuslu gibi) akıntı,yumurta akı diye not alıyorum..Örnek olsun sana
Her kadında yumurtlama bir değil işte,o yüzden hamilelik düşünüldüğü ay bile ovu testi kullanılmalı bence..Bugün ovu testinde 17.gunum tabi adet bitti ertesi iki gün yapmadım.3.gun başladım yapmaya..Ne zaman gidaklicam Allah bilir hahahahaha :)))))))))

Kızlar sabah 10 dan sonra test yapılıyor ya normalde..İkinci testi gün içinde ne zaman yapmalı kaç saat aradan sonra? Ve o süre içinde sıvı alınmamalı dimi.
Örn : ben sabah 10.30 da yaptım testi.tabi kahvaltımı yapıp çay içtim arkasından.saat 2 de iki bardak su icmistim.2.30 da WC ye girdim.ikinci testi ne zaman yapayim,bu noktada kafam karisiyor

Y
Cnm enam suresinin hepsinimi okuyosunuz..yoksabelirli ayeti var mi?
Canım hepsi 26 sayfa sanırım ben namaz kıldığım için her namazın arkasına iki üç sayfa okuyorum bi bakmışım bitmiş zaten ben yaptığım hiç bişeye güvenmiyorum içimde kalmasın diye küçük şeyler yaptm sadece dualarA özelliklede enam süresine çok inanıyorum inş rabbim bizide bu güzel duyguyu tatdırır ben burda toplanan dua eden İnan herkesin kavuşacağına inanıyorum

Ay canim insAllah kizin olur bizim yontemin aynisi olmus. Hatta 2 gun kala sivama cok iyi olmus riske girmemissin. Kan versen cikar bekleme bence. Peki belirtin var mi? Gogusler kasiklar
Canım evet sen vesile oldun kk ya girmemede gögüsüm çok ağrıyor kasıkta tuhaf batma ve dolgunluk var bide ben şey duydum nekadar doğru bilmem gebelik testinde hamile olduğun erken belli olursa kız olurmuş bakalım nerdeyse adete beş gün varken öğrendim ya eşimi ikna edersem bugün gidiyim ozaman

aksa
ma dogru yapabilirsin saat 7 bucuk 8 gibi 8 e kadar yapin yaziyor testi ben de aksam 8 de yapocam ikinciyi

Ayy o dogru olabilir benim adet gunumde silikti yani gec belli olmustu

Isin dogrusu ben de sadece dualara guveniyorum sadece

Oğlumda geç döllenme yaşadım.adet geçti 12 yada 13.gun çıkmıştı testte :))
Bende inanıyorum ona.mantiken de aslında yumurtlama zamanı ilişki olursa zaten arkası adet zamanı yani geç öğrenme olasılığı yüksek..İns kizcen tutmuştur canim

Kızlar benim sabah ki ovu testim.17.gunum..Anlamadığım gittikçe siliklesiyor sanki T cizgisi

Eklentiler

• _20170313_153720.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…