Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Evet canım bende öyle yaptım.hem daha garanti

Kizlar bir de bu enfeksiyon icin mantar icin kullanilan bir haptan bahsediliyodu bi topikte onu kullaninca erkek icin uygunlasiyomus vajna dikkat edin arastirin
Aaa hangi ilaç ki o?
Bende vajinal muayeneye gidicem adetim gelip,bitsinde.iliski de yanma oluyor.kasintim yok gerçi.
Bende kk de mantar için ev yoğurdu enjektesi duymuştum.denedim ama benim geçmedi yanma devam ediyor

Canım bende bu marka kullandım ve giç sorun yaşamadım bu teste 3 damla damlarılmadı gerek ilk 5 dakika sonuç için veçerli 10 dk sonrası geçersiz o yüzden testi hergün ilk 5 sk fotoğraflamak gerek

Testten mı kaynaklı acaba canım.benim test innoviata marka

O zaman ben yumurtlamadim canim çok sevindirdi n beni çünkü benimki çok zaman geçince bile bu kadar koyu değildi sadece hafif koyuldu çizgi zaten bu kadar belirgin olmadı ama bu gün neden bu kadar silik anlamadım
Canım sıvı alımına çok dikkat et en iyi test sonucu öğlen 12-14 ve akşam 19-21 arası günde iki defa yap en az 4 saat sıvı alma

Geçmiş olsun canim bende kulaklardan çok çektim hala da çekiyorum sağ kulağımdan ameliyatta oldum zar yirt ilmasından bu soğuk havalar bize yaramiyo
Aynen canim kular arkadindaki bezelerim sisiyor hmn.
Cnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyor
Esine okitabilirsin cnm.

Kizlar cin takvimi tutmayan varmiydi..ben inanmiyorum buna ama bende 3 ay erkek gosteriyor..yinede icim rahatlasin
Birinde tuttu birinde tutmadi. Zaten iki alternatif var yani
Whiteandblue naptin gittin mi dr a gecmis olsun
Gittim cnm ilac verdi klasik her kis yasarim. Brde beresiz asla cikamam gecen giymedim hmn nuksetti. Birde saclar uzun benim hmn agriyor kulaklar.

Kotu olur canim kulak agrisi zordur .. ne oluyo prki ilacmi veriyor doktor
İlac verdi cnm kulak damlasi.
Kızlar bugün bel ağrım dayanilmaz derecede oldu aynı regl ağrısı gibi ve biraz önce 10 dakika yürüdüm bi yere suan kasiklarim yerinden cikcak gibi ağrıyor ve batıyor sizce neden olabilir ya çok kotuyum
İnsAllah hamilesindir cnm. Ben ufak oglumdayken yumurtlama sonrasi hemen baslamisti agrilarim. Batardi aniden egiliyim diken gibi olurdu kasiklarim. Belim agrirdi.

Herkese iyi aksamlar. Yorucu bir gun sonunda evdeyim sukur ufakligi uyutuyorum. Kulaklarim agriyor arada. İki cocukla bile hayat zorken 3. De nasil olacak bazen gozum korkuyor valla. 3 cocuklu arkadaslar hayat nasil? Evden cikabiliyor musunuz? Yakin bir yere gittik ufaklik donuste bir saat agladi krize girdi vallaha cok yordu bizi yaa. Ay bi de yanina bir ufak daha nasil olacak yaaaa... Bir kiz cocugu gorduk esimle sari mavi gozlu citi piti o bana bakti ben ona. Masallah cok guzeldi. Rabbim bizede nasip etsin.

Aaa hangi ilaç ki o?
Bende vajinal muayeneye gidicem adetim gelip,bitsinde.iliski de yanma oluyor.kasintim yok gerçi.
Bende kk de mantar için ev yoğurdu enjektesi duymuştum.denedim ama benim geçmedi yanma devam ediyor
Bilmiyorumki canim nerde okudugumu dahi hatirlamiyorum ama mantar enfenksiyon ilaci oldugunu hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…