- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.421
Kac litrelik damacana canim ?? Bence ilk once bir litre suya ekle 1 yemek kasigi kadar , belki icemezsin damacanadaki suda ziyan olmasin ;-)Sirkemi düşürüyor ph değerini
Damacana ya kaç yemek kaşıgi koysamki
Senin yine iyi benim 149 çıkmıştı.iki gün sonra 400 kusurdu sanırım.350 çıktı canım bende sunu anladım böyle bi değer nasıl oldu da gebelik testinde erkenden belli oldu amin canım
Canım işte senin bünye de 3 gün musade veriyor.allahim sağlıkla versin bir kız evlat
Tamam canım ,bu su alkali değeri azaltıp asidik mı yapması için sirke?Kac litrelik damacana canim ?? Bence ilk once bir litre suya ekle 1 yemek kasigi kadar , belki icemezsin damacanadaki suda ziyan olmasin ;-)
İşte ben ondan 12 ay öncesinde başladım takibeBu benim 2ay test deneme cnm.tabi soyle enazindan bi 6 ay bakilsa ne iyi olur.
Evet canım bende öyle yaptım.hem daha garantiGünAydın hepinize burası da kapalı ve soğuk bir hava var insanın canı yatak tan çıkmak istemiyo ben sabah 7 de wc gittim testini 11 de yapıyorum bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 4 saat olursa kesin sonuç yazıyordu ben de öyle yaptim
Aaa hangi ilaç ki o?Kizlar bir de bu enfeksiyon icin mantar icin kullanilan bir haptan bahsediliyodu bi topikte onu kullaninca erkek icin uygunlasiyomus vajna dikkat edin arastirin
Canım bunu player dan ne yazıp indirmemiz lazim ?Eki Görüntüle 1969367 Bu shettles yontemi
CANım senin testşn 16.03.2017 de akşam 20 de pik olmuş ve 17.03 sabah çatlamış bile kaçırmadın tam tersi yımurtlaman bitmişTesti mi yaptım bu gün tamamen silik niye böyle oldu anlamadım dünkü test beni kirkutuyo Eki Görüntüle 1968961
Canım bulamadım ben.tam olarak calender yazdım ama çıkmadı acaba yanına başka kelime de mi eklemek lazim
İnsallah canım,acil şifalar dilerimyine kulak ağrım nüksetti doktora gidiyorum. inşallah yumurtlamayı değiştirecek iilaç vermez yaa...
İnnoviata,Gittigidiyor'dan..50 adet + 10 adetti sanırım hamilelik testiAldiginiz yumurtlama testlerinin markalarini we kac adet aldigi nizi falanda basa yazarsak iyi olur en azindn guvenir markayi herkes kullanir
Canım bende bu marka kullandım ve giç sorun yaşamadım bu teste 3 damla damlarılmadı gerek ilk 5 dakika sonuç için veçerli 10 dk sonrası geçersiz o yüzden testi hergün ilk 5 sk fotoğraflamak gerekbozuk değil de belki şu olabilir mesela aynı markadan 3 tane gebelik testi ile test yaparsın birisine 3 daamla birine 5 damla birine 8 damla idrar koyduğunda koyuluk oranı farklı olur. yada testin duyarlılığı farklı olabilir. ben forumlarda araştırıyorum bu markada bu tarz sorun yaşayan bulursam etiketliycem cnm seni
Testten mı kaynaklı acaba canım.benim test innoviata markaAdeti min 11 günü hala testler aynı silik durunca koyulasiyo hep aynı gidiyo her sabah heyecanla yapıyorum koyulcakmi diye hala bi belirti yok ama akıntı falan da yok normalde bende çok kasık agrisida olur şu anlık yok
Canım sıvı alımına çok dikkat et en iyi test sonucu öğlen 12-14 ve akşam 19-21 arası günde iki defa yap en az 4 saat sıvı almaO zaman ben yumurtlamadim canim çok sevindirdi n beni çünkü benimki çok zaman geçince bile bu kadar koyu değildi sadece hafif koyuldu çizgi zaten bu kadar belirgin olmadı ama bu gün neden bu kadar silik anlamadım
Yunurtan 17.03 te saat 11 testinde çatlamış bence devam etmene gerek yok canımKızlar 20.20 deki testim
Ve son iki gün olan test
Benim yumurta catlamisa benziyor
Devam ediyim mı yarın ovu testi yapmaya?
Aynen canim kular arkadindaki bezelerim sisiyor hmn.Geçmiş olsun canim bende kulaklardan çok çektim hala da çekiyorum sağ kulağımdan ameliyatta oldum zar yirt ilmasından bu soğuk havalar bize yaramiyo
Esine okitabilirsin cnm.Cnm 41 gun okunacakya hastalaninca nasil yapicaz..baktimda kimi baskasina okutturun diyor kimi kendiniz okuyun ara verin diyor
Birinde tuttu birinde tutmadi. Zaten iki alternatif var yaniKizlar cin takvimi tutmayan varmiydi..ben inanmiyorum buna ama bende 3 ay erkek gosteriyor..yinede icim rahatlasin
Gittim cnm ilac verdi klasik her kis yasarim. Brde beresiz asla cikamam gecen giymedim hmn nuksetti. Birde saclar uzun benim hmn agriyor kulaklar.Whiteandblue naptin gittin mi dr a gecmis olsun
İlac verdi cnm kulak damlasi.Kotu olur canim kulak agrisi zordur .. ne oluyo prki ilacmi veriyor doktor
İnsAllah hamilesindir cnm. Ben ufak oglumdayken yumurtlama sonrasi hemen baslamisti agrilarim. Batardi aniden egiliyim diken gibi olurdu kasiklarim. Belim agrirdi.Kızlar bugün bel ağrım dayanilmaz derecede oldu aynı regl ağrısı gibi ve biraz önce 10 dakika yürüdüm bi yere suan kasiklarim yerinden cikcak gibi ağrıyor ve batıyor sizce neden olabilir ya çok kotuyum
Bilmiyorumki canim nerde okudugumu dahi hatirlamiyorum ama mantar enfenksiyon ilaci oldugunu hatirliyorumAaa hangi ilaç ki o?
Bende vajinal muayeneye gidicem adetim gelip,bitsinde.iliski de yanma oluyor.kasintim yok gerçi.
Bende kk de mantar için ev yoğurdu enjektesi duymuştum.denedim ama benim geçmedi yanma devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?