Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yarin vira bismillah basliyorum testlere. Ay degisik duygular icerisindeyim stres mi sevinc mi heyecan mi korkumu bilmiyorum. Dusununce karnima kramp gibi birsey oluyor sanki.midem agriyor gibi oluyorum. Endiselerim artiyor. Nasil olacak ne olacak zorlanacak miyim yapabilir miyim? Ay kizlar motivasyona ihtiyacim var galibaaaa

Dun benm oglan da aynini yapti ya nasil yerlere atti kendini zor sakinlestirdim biraz gezdirince rahatladi

Canım ilk 5 dakikayı dikkate almalısın sonrası geçersiz laboquick için

Hosgeldin canim .. ne guzel gezmisiniz. Bizde ciktik birazama esiyordu .
Valla uccocukla iyi ama zorluguda yok degil , kucuk oldugu icin kivir zivir esyalarini unutmamak evden cikana kadar bazen cok zaman gecebiliyo ama bj durumada alisiyo insan bi rutine giriyo insan ister istemez .benim diger ikisi buyukler o yuzden zorlanmiyorum cok sadece aksamlari uyku saatlerinde buyukler hadi yatin demek beni krizlere sokabiliyo ..
az once Atda geldi yanima iki numaram annebak ben nasil bi kizkardrs istiyorum gostereyimmi sana diyerek geldi yanina tabletteki bi filmde kucuk kundakli pempisler icinde bi bebek gostermesinmi anne bak boyle oldun kucucuk cok tatli dimiii dedi .. cocuga malum olur derler ahh ahh kizlar geliyormu nee

Canim is ciddiye bindi uygulamalarda yanilma yapmamak icin stres oluyorsun olmadan relaxol ve moralini yuksek tut ve icini ferahlatarak hayirlisiyla olacak de Rabbine sigin . Bence senin kizin olur canim yaa bi an icime oyle dogdu

İnsAllah canin aynen onlara malum oluyor aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…