- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.441
Bende duydum 2017 super anneler topiginde meleklerim soylemisti.Bilmiyorumki canim nerde okudugumu dahi hatirlamiyorum ama mantar enfenksiyon ilaci oldugunu hatirliyorum
Dun benm oglan da aynini yapti ya nasil yerlere atti kendini zor sakinlestirdim biraz gezdirince rahatladiHerkese iyi aksamlar. Yorucu bir gun sonunda evdeyim sukur ufakligi uyutuyorum. Kulaklarim agriyor arada. İki cocukla bile hayat zorken 3. De nasil olacak bazen gozum korkuyor valla. 3 cocuklu arkadaslar hayat nasil? Evden cikabiliyor musunuz? Yakin bir yere gittik ufaklik donuste bir saat agladi krize girdi vallaha cok yordu bizi yaa. Ay bi de yanina bir ufak daha nasil olacak yaaaa... Bir kiz cocugu gorduk esimle sari mavi gozlu citi piti o bana bakti ben ona. Masallah cok guzeldi. Rabbim bizede nasip etsin.
Olabilir canm her yeri kurcalayip okudugum icin bu hangi konunun icinde kestiremiyorumBende duydum 2017 super anneler topiginde meleklerim soylemisti.
Ya gezdirdik oyuncak aldik yok kudurduu deli etti esimi de beni de abisi bile yavrum diyor anne bu cocuk cok huysuz oldu diyorDun benm oglan da aynini yapti ya nasil yerlere atti kendini zor sakinlestirdim biraz gezdirince rahatladi
Benimkiler büyüdü hala dışarı çıktığımızda bir olay olur canım çocuk büyütmek zor işYa gezdirdik oyuncak aldik yok kudurduu deli etti esimi de beni de abisi bile yavrum diyor anne bu cocuk cok huysuz oldu diyor
Canım ilk 5 dakikayı dikkate almalısın sonrası geçersiz laboquick içinAdeti min 11 günü hala testler aynı silik durunca koyulasiyo hep aynı gidiyo her sabah heyecanla yapıyorum koyulcakmi diye hala bi belirti yok ama akıntı falan da yok normalde bende çok kasık agrisida olur şu anlık yok
Valla canim ben diet amacli kullanmistim ama rahimde asidiklik yaparmi bilmiyorum , genelde gebelik icin vajinal dus yapiyorlar ama bu sekildede faydasi olurmu bi muamma tabiTamam canım ,bu su alkali değeri azaltıp asidik mı yapması için sirke?
Himm ben vücutta asit ortamı yaratıyor sandimValla canim ben diet amacli kullanmistim ama rahimde asidiklik yaparmi bilmiyorum , genelde gebelik icin vajinal dus yapiyorlar ama bu sekildede faydasi olurmu bi muamma tabi
Dmitry kovba yaz bi dene ben danimarkaca yazarak bulmusumCanım bulamadım ben.tam olarak calender yazdım ama çıkmadı acaba yanına başka kelime de mi eklemek lazim
Yapiyorda olabilir canim bilmiyorumHimm ben vücutta asit ortamı yaratıyor sandim
Canim peki senin yumurtlama gunlerin ortalamaayni gunleremi denk geliyo 12 ay deneme yaptiysan baya bi fikrin olmustur yumurtlama gununle ilgili?İşte ben ondan 12 ay öncesinde başladım takibe
Amin cnm insallah:)Canım işte senin bünye de 3 gün musade veriyor.allahim sağlıkla versin bir kız evlat
Kiz ve erkek bebekle ilgili olmasinSenin yine iyi benim 149 çıkmıştı.iki gün sonra 400 kusurdu sanırım.
Cok iyi yaptin gercekten cnm..İşte ben ondan 12 ay öncesinde başladım takibe
hayatsn cnaim sana cevap yazmıştım.iki konuşmayı nasıl cevapladim anlamadım :)))
Ben bulamadim acikcasiCanım bunu player dan ne yazıp indirmemiz lazim ?
Hosgeldin canim .. ne guzel gezmisiniz. Bizde ciktik birazama esiyordu .Herkese iyi aksamlar. Yorucu bir gun sonunda evdeyim sukur ufakligi uyutuyorum. Kulaklarim agriyor arada. İki cocukla bile hayat zorken 3. De nasil olacak bazen gozum korkuyor valla. 3 cocuklu arkadaslar hayat nasil? Evden cikabiliyor musunuz? Yakin bir yere gittik ufaklik donuste bir saat agladi krize girdi vallaha cok yordu bizi yaa. Ay bi de yanina bir ufak daha nasil olacak yaaaa... Bir kiz cocugu gorduk esimle sari mavi gozlu citi piti o bana bakti ben ona. Masallah cok guzeldi. Rabbim bizede nasip etsin.
Canim is ciddiye bindi uygulamalarda yanilma yapmamak icin stres oluyorsun olmadan relaxol ve moralini yuksek tut ve icini ferahlatarak hayirlisiyla olacak de Rabbine sigin . Bence senin kizin olur canim yaa bi an icime oyle dogduYarin vira bismillah basliyorum testlere. Ay degisik duygular icerisindeyim stres mi sevinc mi heyecan mi korkumu bilmiyorum. Dusununce karnima kramp gibi birsey oluyor sanki.midem agriyor gibi oluyorum. Endiselerim artiyor. Nasil olacak ne olacak zorlanacak miyim yapabilir miyim? Ay kizlar motivasyona ihtiyacim var galibaaaa
İnsAllah canin aynen onlara malum oluyor aslinda.Hosgeldin canim .. ne guzel gezmisiniz. Bizde ciktik birazama esiyordu .
Valla uccocukla iyi ama zorluguda yok degil , kucuk oldugu icin kivir zivir esyalarini unutmamak evden cikana kadar bazen cok zaman gecebiliyo ama bj durumada alisiyo insan bi rutine giriyo insan ister istemez .benim diger ikisi buyukler o yuzden zorlanmiyorum cok sadece aksamlari uyku saatlerinde buyukler hadi yatin demek beni krizlere sokabiliyo ..
az once Atda geldi yanima iki numaram annebak ben nasil bi kizkardrs istiyorum gostereyimmi sana diyerek geldi yanina tabletteki bi filmde kucuk kundakli pempisler icinde bi bebek gostermesinmi anne bak boyle oldun kucucuk cok tatli dimiii dedi .. cocuga malum olur derler ahh ahh kizlar geliyormu nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?