Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim is ciddiye bindi uygulamalarda yanilma yapmamak icin stres oluyorsun olmadan relaxol ve moralini yuksek tut ve icini ferahlatarak hayirlisiyla olacak de Rabbine sigin . Bence senin kizin olur canim yaa bi an icime oyle dogdu

İnsAllah hepimizin olsun bebisleri kizlari canim.ya ne biliyim bazen bi stres geliyo bak yazini okudum bi rahatlik bi huzur geldi. Hakkimizda hayirlisi olsun cnm.

Demet iki numaralar nedense hep fena oluyorlar benim iki numarada aynisi .. bazen cildirtir beni , ama sipam cokta tatli yaa
Benim ilk insandan kacardi kalabalik sevmezdi. Ama bu kadar huysuzlugu yoktu. Bu tatli maymun ama bi huysuzluk geldi mi geliyor. Ben hala konusamamasina bagliyorum aslinda. Abisi de 3 yasinda konustu derdini anlatana kadar cok hircindi. Muhtemel bu da oyle diyw dusunuyorum. Bazen oyun grubuna versem mi krese belki dili cozulur diyorum.

Buyukte uyudu esimde ablasina gitti ohh ayaklar fora kumanda bende. Benim sol kasigim hafiften agrimaya basladi bugun. İki yadir hep sol kasigimda agri oluyor acaba soldan mi yumurtluyorum ki?

ben de iki oglum var ucuncuye hamileyim kiz istedim ama buda erkek bi denememizde olmadi rast gele oldu bazen dordu denim diyorum bazen faz geciyorum inslh sizin tutarda cesaretlenirim bende
MasaAllah Allah bagislasin erkeklerini canim. Nasil 3/5 kiz annesi olmak ozel hissetiriyorsa bence 3 erkek annesi olmak da cok ozel bir durum. Bu konuda zuleyha83 ve seni tebrik ediyorum. Hakkimizda hayirli olsun takvimini goremedim kac haftaliksin canim? İki oglun yaslari nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…