- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.461
Demet iki numaralar nedense hep fena oluyorlar benim iki numarada aynisi .. bazen cildirtir beni , ama sipam cokta tatli yaaYa gezdirdik oyuncak aldik yok kudurduu deli etti esimi de beni de abisi bile yavrum diyor anne bu cocuk cok huysuz oldu diyor
İnşasaAllah canım valla arkadaslardan biri hamile şimdı ılk hamisımiz gurupta onunkini sabirsizlikla bekliyecez simdiiyi iyi ugras inslh olur bende bilgi edinim biraz ilerde dusunurum belki inslh sizinki cikarda
Canim is ciddiye bindi uygulamalarda yanilma yapmamak icin stres oluyorsun olmadan relaxol ve moralini yuksek tut ve icini ferahlatarak hayirlisiyla olacak de Rabbine sigin . Bence senin kizin olur canim yaa bi an icime oyle dogdu
Benim ilk insandan kacardi kalabalik sevmezdi. Ama bu kadar huysuzlugu yoktu. Bu tatli maymun ama bi huysuzluk geldi mi geliyor. Ben hala konusamamasina bagliyorum aslinda. Abisi de 3 yasinda konustu derdini anlatana kadar cok hircindi. Muhtemel bu da oyle diyw dusunuyorum. Bazen oyun grubuna versem mi krese belki dili cozulur diyorum.Demet iki numaralar nedense hep fena oluyorlar benim iki numarada aynisi .. bazen cildirtir beni , ama sipam cokta tatli yaa
Merhaba canim hosgeldin topigimizemrb arkadaslar nasilsinizzzz
MasaAllah Allah bagislasin erkeklerini canim. Nasil 3/5 kiz annesi olmak ozel hissetiriyorsa bence 3 erkek annesi olmak da cok ozel bir durum. Bu konudaben de iki oglum var ucuncuye hamileyim kiz istedim ama buda erkek bi denememizde olmadi rast gele oldu bazen dordu denim diyorum bazen faz geciyorum inslh sizin tutarda cesaretlenirim bende
1. Sayfada listemiz var cnm simdilik guncel. Hamile iki arkadas var. Ama grubumuzun ilk denemeli hamilesibebek dusunen kac kisi var yada hamile varmi
Benim de 7 yasinda ve 26 aylik iki oglum var. 3. İcin yumurtlama takibindeyim bu ay ilk defa yumurta takibi yapicam testle. Eylul gibi ilk denemeyi yapmayi dusunuyorum kismet olursa.bebek dusunen kac kisi var yada hamile varmi
Bilemedim kiKiz ve erkek bebekle ilgili olmasin
Ay ne guzel. Zor oluyor mu canim? Tr demisin? Yardimci olan kimse var mi?biri iki biri bes cnm bes aylik hamileyim
Yok Cnm daha yeni başladım ben, seneye nisan Mayıs gibi düşünüyorum hamilelikCanim peki senin yumurtlama gunlerin ortalamaayni gunleremi denk geliyo 12 ay deneme yaptiysan baya bi fikrin olmustur yumurtlama gununle ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?