Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben simdi 15 dk once su ictim sivi alimini birakip bi lh testi yapayim diyorum niye sol kasigim agriyor acaba erken mi yumurtluyorum

Kızlar ben sanırım geç yumurtlayanlardanim.
SAT : 19 Şubat
15-16 Mart Yumurtlama (ovu testi kullanımı koyu çizgi)
17 Mart kasıklarda aşırı agri,özellikle sağ.(muhtelen catladigi gun,çizgi siliklestigi günde)
18 Mart (bugün) akıntı.kasik ağrısı yok
19 Mart (beklenen Bat)

Bu durumda sizce denemeler ne zaman başlanmalı?
(tabi seneye kadar arada da olsa ovu testi kullanayim diyorum)

Aaa bilmiyordum bunu. Peki cnm sen ilk zamanlar sabah aksammi yaptin
Yok canım adet bitti.ben ovu testi 3.gun yapmaya başladım.taaaa 19.gun koyu çıktı çizgi o gün günde üç kez yapmaya başladım.
Yani koyu çizgiyi görünce cogaltirsin.zaten testler biriktikce kiyaslarsin

Senin pozitif enerjin cok guzel yansiyo canim bizdende sana geciyor geri..

Konusmuyorsa ondanda olabilir erkek cocuklarin dili biraz gec cozuluyor nedense. Benimde ilk oyleydi ikinci bulbul gibi sakiyor ama huysuz bi sey icin diretirse diretiyo inatci biraz .. birde en ufak seye agliyo , dogdugunda hastanede esim gorunce ilk dedigi sey bu cok agitci olacak sunun surat ifadesini bi baksana dedi ve oyle de oldu .. uc numaram da tam tersi masaAllah cok gulec Allahim yuzlerini hep guldursun yavrularimizin ins.

Aynen benimde var ihtiyacim motivasyona..offf offf...

Evet baya gec oluyo yumurtlaman
Adet dongusune gore porespekturde hangi gunler testlere baslanmali diye yaziyo mesela ben 27 dongum 11'ci gunden teste baslamam gerekiyo ama bence adet bitiminden baslayip hafif koyulasmaya baslayana kadar devam etmeli . Benim trstlerde tam koyulasmadan belirgin fakat silik biz cizgiden sonra pozitifoldu , ve bu tam 14'cu gundu ertesi gun yaptigim test positif gibiydi ama14'de yaptigim testten daha silikti yani catlamis oluyo .
Her ay olmasada bir yil boyuncaiki ayda bir yapabilirsin testlerini vehamile kalmak istedigin ay kadar son uc ayini test yaparsin .

10.11.12.13 mart sık iliski cnm.

Cok iyi ya agitci he yerim onu ben masallah hepsi birbirinden guzel evlatlarinin canim. İnsAllah tatli mi tatli birde kiz prensesiniz olur kadro tamamlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…