- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.481
Hoşgeldin :))mrb arkadaslar nasilsinizzzz
Ben simdi 15 dk once su ictim sivi alimini birakip bi lh testi yapayim diyorum niye sol kasigim agriyor acaba erken mi yumurtluyorum
ben üçüncüye hamileyim canım gönlümden kız geçiyor ama bakalım nasip sağlıklı olsunda :))bebek dusunen kac kisi var yada hamile varmi
Aaa bilmiyordum bunu. Peki cnm sen ilk zamanlar sabah aksammi yaptinCanım bence yarın 11 de yap derim.aksam 8 e kadar ovu test takibi deniliyor.oyle okumuştum kk de bir topikte
Yok canım adet bitti.ben ovu testi 3.gun yapmaya başladım.taaaa 19.gun koyu çıktı çizgi o gün günde üç kez yapmaya başladım.Aaa bilmiyordum bunu. Peki cnm sen ilk zamanlar sabah aksammi yaptin
Senin pozitif enerjin cok guzel yansiyo canim bizdende sana geciyor geri..Benim ilk insandan kacardi kalabalik sevmezdi. Ama bu kadar huysuzlugu yoktu. Bu tatli maymun ama bi huysuzluk geldi mi geliyor. Ben hala konusamamasina bagliyorum aslinda. Abisi de 3 yasinda konustu derdini anlatana kadar cok hircindi. Muhtemel bu da oyle diyw dusunuyorum. Bazen oyun grubuna versem mi krese belki dili cozulur diyorum.
Aynen benimde var ihtiyacim motivasyona..offf offf...Yarin vira bismillah basliyorum testlere. Ay degisik duygular icerisindeyim stres mi sevinc mi heyecan mi korkumu bilmiyorum. Dusununce karnima kramp gibi birsey oluyor sanki.midem agriyor gibi oluyorum. Endiselerim artiyor. Nasil olacak ne olacak zorlanacak miyim yapabilir miyim? Ay kizlar motivasyona ihtiyacim var galibaaaa
Evet baya gec oluyo yumurtlamanKızlar ben sanırım geç yumurtlayanlardanim.
SAT : 19 Şubat
15-16 Mart Yumurtlama (ovu testi kullanımı koyu çizgi)
17 Mart kasıklarda aşırı agri,özellikle sağ.(muhtelen catladigi gun,çizgi siliklestigi günde)
18 Mart (bugün) akıntı.kasik ağrısı yok
19 Mart (beklenen Bat)
Bu durumda sizce denemeler ne zaman başlanmalı?
(tabi seneye kadar arada da olsa ovu testi kullanayim diyorum)
zor olyor olmazmi hamileligimde zor gecyor halsizlik yorgunluk olyor annem yardimci olyor oda iki ay sonra koye gitcekAy ne guzel. Zor oluyor mu canim? Tr demisin? Yardimci olan kimse var mi?
10.11.12.13 mart sık iliski cnm.Kızlar ben sanırım geç yumurtlayanlardanim.
SAT : 19 Şubat
15-16 Mart Yumurtlama (ovu testi kullanımı koyu çizgi)
17 Mart kasıklarda aşırı agri,özellikle sağ.(muhtelen catladigi gun,çizgi siliklestigi günde)
18 Mart (bugün) akıntı.kasik ağrısı yok
19 Mart (beklenen Bat)
Bu durumda sizce denemeler ne zaman başlanmalı?
(tabi seneye kadar arada da olsa ovu testi kullanayim diyorum)
Hahah cilgin seni .. dene bakalim birde benmi denesem benim 4 gunu nedense sancim oluyo hafif aceba bendemi yumurtluyorumBen simdi 15 dk once su ictim sivi alimini birakip bi lh testi yapayim diyorum niye sol kasigim agriyor acaba erken mi yumurtluyorum
Saol cnm sabah kafi o zamanYok canım adet bitti.ben ovu testi 3.gun yapmaya başladım.taaaa 19.gun koyu çıktı çizgi o gün günde üç kez yapmaya başladım.
Yani koyu çizgiyi görünce cogaltirsin.zaten testler biriktikce kiyaslarsin
Ilk baslarda oyle oluyo canim alisiyor insan sonra ben bile hala tam beceremiyomkizlar msj lariniza cvp yazamayabilirim yeniyim daha bilmiyorum burayi pek arada bamiyorum kacirdiklarim olbilur
Cok iyi ya agitci he yerim onu ben masallah hepsi birbirinden guzel evlatlarinin canim. İnsAllah tatli mi tatli birde kiz prensesiniz olur kadro tamamlanir.Senin pozitif enerjin cok guzel yansiyo canim bizdende sana geciyor geri..
Konusmuyorsa ondanda olabilir erkek cocuklarin dili biraz gec cozuluyor nedense. Benimde ilk oyleydi ikinci bulbul gibi sakiyor ama huysuz bi sey icin diretirse diretiyo inatci biraz .. birde en ufak seye agliyo , dogdugunda hastanede esim gorunce ilk dedigi sey bu cok agitci olacak sunun surat ifadesini bi baksana dedi ve oyle de oldu.. uc numaram da tam tersi masaAllah cok gulec Allahim yuzlerini hep guldursun yavrularimizin ins.
Oki canim daha vaktin cok bol bol yaparsin ve cozersin testleriYok Cnm daha yeni başladım ben, seneye nisan Mayıs gibi düşünüyorum hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?