- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.501
Amin hepimizin ins canim .. sagol tatlim seninkilerde cok yakisiklilar masaAllah . Allahhh kizlarda gelirse hic dusunemiyorum , babanin tek gulu olur abilerinin prensesi annenin yoldasi arkadasiCok iyi ya agitci he yerim onu ben masallah hepsi birbirinden guzel evlatlarinin canim. İnsAllah tatli mi tatli birde kiz prensesiniz olur kadro tamamlanir.
Aynen benimde var ihtiyacim motivasyona..offf offf...
Ayy sormaa yaa bizim hizli erkekler hemen gelmis yerlesmisler kizlarimiz agirdan aliyorlar . Cimcimem gelirse soracam ona zatenkiz yapmak ne zormus ya-)
Oy Allah yardimcin olsun. Ne guzel en azindan ilk zamanlar yaninda olmus annen canim. Benim annem gurbette kayinvalidem yardimci okurda her zmn okmaz ben de gel felan diyemem zaten. Esim yardimci saolsun ama ona da cok yuklenip bogmak istemem onuda. Zor olacak benim icin ama Rabbim yardim eder insAllahhzor olyor olmazmi hamileligimde zor gecyor halsizlik yorgunluk olyor annem yardimci olyor oda iki ay sonra koye gitcek
Valla kiz anlamadim bak uzandim arada batiyo boyle tovbee hamile miyim neeHahah cilgin seni .. dene bakalim birde benmi denesem benim 4 gunu nedense sancim oluyo hafif aceba bendemi yumurtluyorum
Ah ah bende oyle oturup arastirmalar yaptigimi soylesem bana deli damgasini yapistirir hemen ..burda sizlerle paylasmak birbirimizi anlamak okadar moral oluyorki seviyorum siziCanim senin az kaldi vakit daraldi normal. Bak bu ay guzel bir tablo yapalim sana adet olunca el birligiyle. Dualarimizi da okuyalim. İnsAllah hayirlisi ile olacak ben inaniyorum. İlk ay iki gun geriden gelecegiz iliskide. Ayni anda takip yapmis gibi de olur. Olmazsa takibe gore bir sonraki ayada bir tablo hazirlariz canim. Rabbimin izniyle gelecek kizlarimiz inaniyorum ben. Bana bakma sen kimseyle konusamiyorum bunkonuyu esim de dahil sikmak istemiyorum onada bu konuda. Zaten 3. Ye zor oldu ikna etmem. Bizi bisden baskasi anlamiyor arada naz yapiyorum size
Hahahah yok canimm . Bende batma falan yok simdilik .. dir bi test yapiyim icimden geldiValla kiz anlamadim bak uzandim arada batiyo boyle tovbee hamile miyim nee
Daha test yapmadik yahu
Ya erkekler neden sorumluluktan kaciyor hep. Biz buyutmeyi evden cikamamayi stresi goze aliyoruz da onlar bi zevki cok goruyolaarrAh ah bende oyle oturup arastirmalar yaptigimi soylesem bana deli damgasini yapistirir hemen ..burda sizlerle paylasmak birbirimizi anlamak okadar moral oluyorki seviyorum sizi
Bu ay hamile almadigima esim sevindi birde dusundumde 4 de cok fazla olur diyerek bende dedim isi buluyum kacisin yok o kizi bana vereceksin dedim
Tuvaletim gelsin bende yapiyim. Yaa bu su isi fena yaa ben nasil dayanacaaam susuzzHahahah yok canimm . Bende batma falan yok simdilik .. dir bi test yapiyim icimden geldi
benim esim yardimci olsa benim icin daha iyi kuzenimin kocasi cocuklarin banyosunu yaptiriyor temizlik yemek calisyoda ustelikOy Allah yardimcin olsun. Ne guzel en azindan ilk zamanlar yaninda olmus annen canim. Benim annem gurbette kayinvalidem yardimci okurda her zmn okmaz ben de gel felan diyemem zaten. Esim yardimci saolsun ama ona da cok yuklenip bogmak istemem onuda. Zor olacak benim icin ama Rabbim yardim eder insAllahh
O prospektuse bakmadım Cnm hiç.bitti adet,3.gun teste başladım çünkü yumurtlama mı bile kestiremiyordum.emin olmak için erken başladım.yani bana adet tarihimden bir hafta öncesi kesmem gerek ilişkiyi,adete 5 gün kala yumurtlamamEvet baya gec oluyo yumurtlaman
Adet dongusune gore porespekturde hangi gunler testlere baslanmali diye yaziyo mesela ben 27 dongum 11'ci gunden teste baslamam gerekiyo ama bence adet bitiminden baslayip hafif koyulasmaya baslayana kadar devam etmeli . Benim trstlerde tam koyulasmadan belirgin fakat silik biz cizgiden sonra pozitifoldu , ve bu tam 14'cu gundu ertesi gun yaptigim test positif gibiydi ama14'de yaptigim testten daha silikti yani catlamis oluyo .
Her ay olmasada bir yil boyuncaiki ayda bir yapabilirsin testlerini vehamile kalmak istedigin ay kadar son uc ayini test yaparsin .
Benım eşim de yapar canım. Utu yapar spurur cocukarı ona bırakırım kızlarla cıkarım. Eve geldıgımde ıkısını yıkar uyutur evı toplar cayı demler. Zaten o yapmasa hıc dusunmem ucuncuyu. Bı de esım kız çok sevıyor onu da mutlu etmeyı cok ıstıyorum. Inan kendımden cok onun ıcın ıstıyorum.benim esim yardimci olsa benim icin daha iyi kuzenimin kocasi cocuklarin banyosunu yaptiriyor temizlik yemek calisyoda ustelik
Aynı fikirdeyim :))kiz yapmak ne zormus ya-)
Forumlarda birkac arkadas var cnm.kizlar bu yontemlerle kiz bebek olan varmi yumurtlama oncesi sik iliski gibi
Hmmm yumurtlamadan iki gün öncesi mı bırakayım.ben üç diye düşünmüştüm riske girmemek için10.11.12.13 mart sık iliski cnm.
canim senin erkekmi ikisi ne guzel esin yapiyorBenım eşim de yapar canım. Utu yapar spurur cocukarı ona bırakırım kızlarla cıkarım. Eve geldıgımde ıkısını yıkar uyutur evı toplar cayı demler. Zaten o yapmasa hıc dusunmem ucuncuyu. Bı de esım kız çok sevıyor onu da mutlu etmeyı cok ıstıyorum. Inan kendımden cok onun ıcın ıstıyorum.
Benım eşim de yapar canım. Utu yapar spurur cocukarı ona bırakırım kızlarla cıkarım. Eve geldıgımde ıkısını yıkar uyutur evı toplar cayı demler. Zaten o yapmasa hıc dusunmem ucuncuyu. Bı de esım kız çok sevıyor onu da mutlu etmeyı cok ıstıyorum. Inan kendımden cok onun ıcın ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?