Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cok iyi ya agitci he yerim onu ben masallah hepsi birbirinden guzel evlatlarinin canim. İnsAllah tatli mi tatli birde kiz prensesiniz olur kadro tamamlanir.
Amin hepimizin ins canim .. sagol tatlim seninkilerde cok yakisiklilar masaAllah . Allahhh kizlarda gelirse hic dusunemiyorum , babanin tek gulu olur abilerinin prensesi annenin yoldasi arkadasi

Aynen benimde var ihtiyacim motivasyona..offf offf...

Canim senin az kaldi vakit daraldi normal. Bak bu ay guzel bir tablo yapalim sana adet olunca el birligiyle. Dualarimizi da okuyalim. İnsAllah hayirlisi ile olacak ben inaniyorum. İlk ay iki gun geriden gelecegiz iliskide. Ayni anda takip yapmis gibi de olur. Olmazsa takibe gore bir sonraki ayada bir tablo hazirlariz canim. Rabbimin izniyle gelecek kizlarimiz inaniyorum ben. Bana bakma sen kimseyle konusamiyorum bunkonuyu esim de dahil sikmak istemiyorum onada bu konuda. Zaten 3. Ye zor oldu ikna etmem. Bizi bisden baskasi anlamiyor arada naz yapiyorum size

zor olyor olmazmi hamileligimde zor gecyor halsizlik yorgunluk olyor annem yardimci olyor oda iki ay sonra koye gitcek
Oy Allah yardimcin olsun. Ne guzel en azindan ilk zamanlar yaninda olmus annen canim. Benim annem gurbette kayinvalidem yardimci okurda her zmn okmaz ben de gel felan diyemem zaten. Esim yardimci saolsun ama ona da cok yuklenip bogmak istemem onuda. Zor olacak benim icin ama Rabbim yardim eder insAllahh

Ah ah bende oyle oturup arastirmalar yaptigimi soylesem bana deli damgasini yapistirir hemen ..burda sizlerle paylasmak birbirimizi anlamak okadar moral oluyorki seviyorum sizi
Bu ay hamile almadigima esim sevindi birde dusundumde 4 de cok fazla olur diyerek bende dedim isi buluyum kacisin yok o kizi bana vereceksin dedim

Ya erkekler neden sorumluluktan kaciyor hep. Biz buyutmeyi evden cikamamayi stresi goze aliyoruz da onlar bi zevki cok goruyolaarr
Esim bakamam diyordu. İstemiyorum selim kucuk diyordu. Bende birgun esti dedim eger ki yapmazsan simdi gidip ameliyatla baglaticam tuplerimi( bundan cok korkuyor neden bilmem) o zmn tmm defi ben de eylule kadar twdt deneyecegim verdigim diyeti uygulayacaksin dedim tamam sen ne dersen o dedi.

benim esim yardimci olsa benim icin daha iyi kuzenimin kocasi cocuklarin banyosunu yaptiriyor temizlik yemek calisyoda ustelik

O prospektuse bakmadım Cnm hiç.bitti adet,3.gun teste başladım çünkü yumurtlama mı bile kestiremiyordum.emin olmak için erken başladım.yani bana adet tarihimden bir hafta öncesi kesmem gerek ilişkiyi,adete 5 gün kala yumurtlamam

benim esim yardimci olsa benim icin daha iyi kuzenimin kocasi cocuklarin banyosunu yaptiriyor temizlik yemek calisyoda ustelik
Benım eşim de yapar canım. Utu yapar spurur cocukarı ona bırakırım kızlarla cıkarım. Eve geldıgımde ıkısını yıkar uyutur evı toplar cayı demler. Zaten o yapmasa hıc dusunmem ucuncuyu. Bı de esım kız çok sevıyor onu da mutlu etmeyı cok ıstıyorum. Inan kendımden cok onun ıcın ıstıyorum.

canim senin erkekmi ikisi ne guzel esin yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…