- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.521
sszwscanim senin erkekmi ikisi ne guzel esin yapiyor
Canım koyuluk olunca24/36 saatte catlıyr yanı 3 gun onceı oluyorHmmm yumurtlamadan iki gün öncesi mı bırakayım.ben üç diye düşünmüştüm riske girmemek için
Gce gece yanlış hesap yapmış olabılırım. 3 gun oncesı tabı kı cnm. Pic durumundan 3 gun nceHmmm yumurtlamadan iki gün öncesi mı bırakayım.ben üç diye düşünmüştüm riske girmemek için
Iyı geceler cnmBen uyur kızlar gecemiz iyi geçsin.allah rahatlık versin hepimize
Çok duzenleyemedım fırsat olmadı ama begendıgım faydslı gorugum yazıları ekledım cnm. Eklemek ıstedıgınız bızr yazı gorurenız benı etıktleyıp pylsın sızde
Bence ilk ay riske girme uc gun once birakHmmm yumurtlamadan iki gün öncesi mı bırakayım.ben üç diye düşünmüştüm riske girmemek için
Bu lh testi miKizlar bu test ne kadar pozitife yakin ya hayret bisey
ve adetimin 4'cu gunu henuz ???? Tuaf degilmi acaba ben iki keremi yumurtluyorum diye dusunmeye basladim ustelik yumurtlamadan sonraki yaptigim testler bukadar belirgin degildiBu lh testi mi
Sesli guldum yemin ederim ya benim kasik agriyo sen yumurtluyon vay arkadas etkiye tepki olayi oldu. Canim bunun anlami hani bir teori var adetten temizlenince hmn iliski olsun tek iliskiyle erkegi tutturanlar bu iste. Yarin pic olur adet sonu dollenirse oglan olur mantik bu gibi geldi bana.Kizlar bu test ne kadar pozitife yakin ya hayret bisey
Canim sen 3 kere bile yu.urtlarsin cunku rahmin tazecik yeni yenilendi. Her rahim sikintisinda hemen cocuk yap derler cunku dogumda rahim yenilenir . sende 2 kere yumuetluyor olabilirsin. Hatta adet donemindeki yumurta daha saglikli gibi gorunuyor. Mesela sen onumuzdeki ay hergun hatta adet gunu bile yap bence. Bu zamanki yumurtlama iyiyse o zmn denersin.Evet
ve adetimin 4'cu gunu henuz ???? Tuaf degilmi acaba ben iki keremi yumurtluyorum diye dusunmeye basladim ustelik yumurtlamadan sonraki yaptigim testler bukadar belirgin degildi
Olabilir canim hani dogumdan sonra adette tam duzene girmemis oluyo ve rahim kendini toparlayana kadar belkide bu yuzden iki kere yumurtluyo olabilirim .Canim sen 3 kere bile yu.urtlarsin cunku rahmin tazecik yeni yenilendi. Her rahim sikintisinda hemen cocuk yap derler cunku dogumda rahim yenilenir . sende 2 kere yumuetluyor olabilirsin. Hatta adet donemindeki yumurta daha saglikli gibi gorunuyor. Mesela sen onumuzdeki ay hergun hatta adet gunu bile yap bence. Bu zamanki yumurtlama iyiyse o zmn denersin.
Bi arastirayim nette bende bilmiyorumAdetli iken de lh yukselir mi acaba yoksa cidden suan adetken yumurtlama mi oluyorki bilemedim yahu
Yaaaahaaaaa bu yumurtlama isi cok allak bullak yaaa defter degil duvarlara bile yazsak bu isin icinden cikilmazz. Hele gece gece beni sarsti senin test vallaha... Uyumak istiyorum.. Bu gunluk pes ediyorum. Harc bitti yapi paydos. Yarin bu konuyu detayliAhahah .. tovbe tovbeee
Bi arkadasta diyorki facede bu adetten once olan iliskide de kiz olur diyo hani adetliyken yumurta catliyor ve kizi tutturuyo adet bitersede ve olursa iliski hemen erkek oluyo diye .
Benim harddisk yine karisti toparlamam lazim
50 tane aldi. Bende yetmezse takvite alicam. Kizlarimiz tutsun da feda olsun testler. Ne kadar cnm sizde tl olarakOlabilir canim hani dogumdan sonra adette tam duzene girmemis oluyo ve rahim kendini toparlayana kadar belkide bu yuzden iki kere yumurtluyo olabilirim .
Yarindan baslarak sonra bata kadar devam ediyim hatta adetliyken bile yapiyim ..
acil bi kac kutu yum testi almam gerekiyo fazlasiyla kullanacagim heralde
Canimsin ya sagol..gercekten anladigina duygularimi hissettigine inaniyorum..cok farkli birseymis gun yaklastikca garip hissediyor insan kendini..aynen kimseye anlatilmiyo..burada paylasiyoruz cok sukur..cevremde cok yakin arkadaslarim vardir Allah ima cok sukur sevilir sayilirim..bi ses versem hepsi dinler konusur derdime derman olurlar..ama bu farkli birsey anlatilmiyor..dedigin gibi yapariz cnm aklima o an takilanlari sorarim..tesekkur ederim hepinize..Canim senin az kaldi vakit daraldi normal. Bak bu ay guzel bir tablo yapalim sana adet olunca el birligiyle. Dualarimizi da okuyalim. İnsAllah hayirlisi ile olacak ben inaniyorum. İlk ay iki gun geriden gelecegiz iliskide. Ayni anda takip yapmis gibi de olur. Olmazsa takibe gore bir sonraki ayada bir tablo hazirlariz canim. Rabbimin izniyle gelecek kizlarimiz inaniyorum ben. Bana bakma sen kimseyle konusamiyorum bunkonuyu esim de dahil sikmak istemiyorum onada bu konuda. Zaten 3. Ye zor oldu ikna etmem. Bizi bisden baskasi anlamiyor arada naz yapiyorum size
Ne demek canim. O kadar ince dusuncelisin ki eminim cevrende de cok sevilip sayilan bir insansin. Sahsen yakininda olmayi cok isterdim. Olsun ben anliyorum ve elimden geldigi kadar sartlarin elverdigi kadar her zaman yardimci olacagim hepinizi. Hepimiz de birbirimize Rabbimin izniyle. İnsAllah kizi da tuttururuz.Canimsin ya sagol..gercekten anladigina duygularimi hissettigine inaniyorum..cok farkli birseymis gun yaklastikca garip hissediyor insan kendini..aynen kimseye anlatilmiyo..burada paylasiyoruz cok sukur..cevremde cok yakin arkadaslarim vardir Allah ima cok sukur sevilir sayilirim..bi ses versem hepsi dinler konusur derdime derman olurlar..ama bu farkli birsey anlatilmiyor..dedigin gibi yapariz cnm aklima o an takilanlari sorarim..tesekkur ederim hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?