- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.601
Yani nerde olursa olsun canim oyle degisik insanlar var ki, oglun olsa kiz iyi, kizin olsa oglan iyi, ikisi olsa cocuksuzluk iyi vs uzaaardaa gider. O yuzden sen hicc dusunme saglikla gelsin bebislerimiz ❣❣Bana hep kız ile ilgili konuştukları için oğlu olmayana ne söylüyorlar acaba diye merak ediyordum canimsenden öğrenmiş oldum. Allah razı olsun canım iyi ki biz birbirimizi anlayabiliyoruz❤. İnsanlar konuşmak için bahane arıyor zaten. Geçen bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca kızsa yaşadın yazmış. Ben de dedim ki sağlıklı ve hayırlı doğsun da erkekse de yaşadım. Sonra olayı toparlayan bir mesaj daha atti
Ben öğretiyorum iki oğluma.kendi kıyafetlerini katlayıp kaldiriyorlar, sofraya, bulaşık makinesini boşaltmaya ve birçok şeye yardım ediyorlar onların yaptığını kızkardeşim anneme yapmıyor. 15 yaşında kendi tabağıni kaldirmiyor, kıyafetleri hep ortada. Annem yorgunluktan ölse şu vermez. Annem ona kıyamadım şimdi istese de yaptıramıyor.Aynen öyle yani iş annede bitiyor çocuğa ilk eğitimi anne verir asıl erkek çocuğa temizliği yemeği öğretmek gerekir kızlar nasıl olsa her türlü öğreniyorlar. Marifet erkek çocuğa öğretmek ,bence bu bir anne için gurur verici
Ben öğretiyorum iki oğluma.kendi kıyafetlerini katlayıp kaldiriyorlar, sofraya, bulaşık makinesini boşaltmaya ve birçok şeye yardım ediyorlar onların yaptığını kızkardeşim anneme yapmıyor. 15 yaşında kendi tabağıni kaldirmiyor, kıyafetleri hep ortada. Annem yorgunluktan ölse şu vermez. Annem ona kıyamadım şimdi istese de yaptıramıyor.
Canım hiç üzülme kızın hayırlısı da çok zor kızın olur gurbete gelin olur mesela önemli olan evlattan menfaat beklemeden büyütmek Allahım ne yazdıysa bizim elimizde değil sevme hayırlısı deyip evlatlarımıza sahip cıkıcaz çok şükür nasip olmuş ötesi yok benceKız evlat sahibi olamayanlar, sadece oğlu olanlar neden çok şanssız görülüyor anlamıyorum. Hep kız evlat hayırlıdır, vefalıdır deniyor. Dün de halam annemle konuşurken 3.cocugumun da erkek olduğunu öğrenince aaaa yazık desene yeşil kartlı bile olamayack(bir söz var ya iki kızı olan sigortalı, bir kızı bir oğlu olan yesilkartli, iki oğlu olan bagkurlu falan derler ya hatırladığım kadarıyla) demiş. Ben de anneme dedim ki deseydin onun sigortaya ihtiyacı yok pırlanta gibi mesleği var Allah evlatlarina muhtaç etmez inşallah diye. Buna rağmen canım sıkıldı. Kız ve ya erkek sahibi olmamak eksiklik değil ki. Bir canlının tırnağını, saç telini bile yaratmaya gücü olmayan insanoğlu Allah'ın verdiği cana kusur buluyor. Biz elimizden geleni yaptık, ben mesela dualar, hatimler, teheccüt namazları, hacet namazları ile istedim . Hatim, kurban adağında bulundum yine vermedi. Rabbımin demek ki vermemesi hayirliymis. Kız verip imtihan etmesindense erkek vermesine milyon kere şükrederim. Canım sıkıldı içimdekini dökmek istedim kusura bakmayın . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin verdigiyle imtihan etmesin inşallah.
Bende ovulasyon testine başlayacağım kız istiyorum silinince mi pik yapınca mı birlikte olmak lazım
Canim kiz icin cok seyler var sadece test degil aslinda kiz icin testin cok önemi yok ama tabi tedbirli olmakta fayda var vücudunu tani mutlaka ne zaman ovulasyon oluyor pik kac gün sürüyor önemli bunlr bikac ay kendini denemen lazim ona göre pikten 2 gün önce iliski olmali iki iliski kuru olmalisin üstte olamlisin daha bir sürü sey canim birde bence instagram sayfalarindan Ay uygunluguna mutlaka baktir derim tdbir bizden gerisi rabbimin takdiriBende ovulasyon testine başlayacağım kız istiyorum silinince mi pik yapınca mı birlikte olmak lazım
Kuzum nasil guzel ozetlemissin Allah im nasip etsin gonlumuzdekileri yok mu ben hamileyim diyen yok mu sunu yaptim kizim oldu diyenCanim kiz icin cok seyler var sadece test degil aslinda kiz icin testin cok önemi yok ama tabi tedbirli olmakta fayda var vücudunu tani mutlaka ne zaman ovulasyon oluyor pik kac gün sürüyor önemli bunlr bikac ay kendini denemen lazim ona göre pikten 2 gün önce iliski olmali iki iliski kuru olmalisin üstte olamlisin daha bir sürü sey canim birde bence instagram sayfalarindan Ay uygunluguna mutlaka baktir derim tdbir bizden gerisi rabbimin takdiri
Selam hanımlar benim 3 kızım var üçüde adetim biter bitmez yumurtlamadan önce tek ilişkiyle olmuştu belki bu bilgi kız çocuğu sahibi olmak isteyenler için faydalı olurKuzum nasil guzel ozetlemissin Allah im nasip etsin gonlumuzdekileri yok mu ben hamileyim diyen yok mu sunu yaptim kizim oldu diyen
Allah bağışlasın. Hayırlı evlat eylesin hepsini. Dördüncü çocuğu düşünüyor musunuz?Selam hanımlar benim 3 kızım var üçüde adetim biter bitmez yumurtlamadan önce tek ilişkiyle olmuştu belki bu bilgi kız çocuğu sahibi olmak isteyenler için faydalı olur
Amin cümemizinAllah bağışlasın. Hayırlı evlat eylesin hepsini. Dördüncü çocuğu düşünüyor musunuz?
Canim adet hemen sonrasimi oldu birde islakmiydin yani akinti varmiydi iliskilerindeSelam hanımlar benim 3 kızım var üçüde adetim biter bitmez yumurtlamadan önce tek ilişkiyle olmuştu belki bu bilgi kız çocuğu sahibi olmak isteyenler için faydalı olur
Amin inşaAllahCanim adet hemen sonrasimi oldu birde islakmiydin yani akinti varmiydi iliskilerinde
Rabbim sanada ins hayirli erkek evlat nasip eylesine
Canim benAllah bağışlasın. Hayırlı evlat eylesin hepsini. Dördüncü çocuğu düşünüyor musunuz?
Ah canim benimde 7 gün sürüyor son oglumu adet sonrasi kaldim ama akinti vardi o yuzden sordum canim cok sagol iste insan bi yerden bisiy yakalarmiyim diye bakiyor nasipten öte yol yok canimAmin inşaAllah
Cnm benim adet biter bitmez tek ilişkiyle oldular o zamanlar adetim 8 ,9 gün sürüyordu açıkcası akıntı varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum
Rabbim gönlümüzdekini sağlılı hayırlı bir şekilde ömrümüze nasip etsin. Çocuğu olmayan kardeşlerimize de rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı bir şekilde nasip eder inşaAllahCanim ben
Ah canim benimde 7 gün sürüyor son oglumu adet sonrasi kaldim ama akinti vardi o yuzden sordum canim cok sagol iste insan bi yerden bisiy yakalarmiyim diye bakiyor nasipten öte yol yok canim
Şuan yok sanırım bende Yok enazindan .... bakalim denemeye başlayınca yazarim lakin yöntem denemiycem naasiipte ne varsa mevlam verir dua etmekten başka çare yok cnki veren o ....gönlümden geçeni nasiip eder inşaallah herkese deSelam kızlar bayadir yazamadim var mi hamile olanlar merak ettim.
Daha cesaretlenip denemeye baslamadik sen ne durumdasin nasipse dogum ne zamanSelam kızlar bayadir yazamadim var mi hamile olanlar merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?