Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yani nerde olursa olsun canim oyle degisik insanlar var ki, oglun olsa kiz iyi, kizin olsa oglan iyi, ikisi olsa cocuksuzluk iyi vs uzaaardaa gider. O yuzden sen hicc dusunme saglikla gelsin bebislerimiz ❣❣

Ben öğretiyorum iki oğluma.kendi kıyafetlerini katlayıp kaldiriyorlar, sofraya, bulaşık makinesini boşaltmaya ve birçok şeye yardım ediyorlar onların yaptığını kızkardeşim anneme yapmıyor. 15 yaşında kendi tabağıni kaldirmiyor, kıyafetleri hep ortada. Annem yorgunluktan ölse şu vermez. Annem ona kıyamadım şimdi istese de yaptıramıyor.

En doğrusunu yapıyosun nasıl yetiştirilirse öyle gidiyo . Kıyamadım derkende yani ellerine yapışmaz nolacak sanki bi yerleri eksilmez aksine onlara iyilik etmiş oluruz . Kıyamadım diyerek iyilik etmiş olunmuyor
Benim eşim mesela çok dağınıktır herşeyini orda burda bırakır , kaynanam öyle büyütmüş çünkü küçükken hiç iş yaptırmamış. Doğru bişey değil bu bide bu yaştan sonra laf anlatılmıyor söyleye söyleye dilimde tüy bitti
İşte anneler zamanında öğretmedikleri için ceremesini biz çekiyoruz
Bende Allah'ın izniyle oğluma öğreticem herşeyi bilsin bilsin ki ilerde eşinin üstüne yıkmasın herşeyi

Canım hiç üzülme kızın hayırlısı da çok zor kızın olur gurbete gelin olur mesela önemli olan evlattan menfaat beklemeden büyütmek Allahım ne yazdıysa bizim elimizde değil sevme hayırlısı deyip evlatlarımıza sahip cıkıcaz çok şükür nasip olmuş ötesi yok bence

Öncelikle Allah herkese istediği şeyi hayırlı şekilde nasip etsin.
Benim 8 yaşında kızım var ilk hamileliğinde nezaman oldu bilmiyorum üstüne sadece 1 kez adet oldum 2.de olmadigimdan Anladim. Galiba yumurtlamadan sonra oldu ki adet oldum.

Şimdi hamileyim ve yumurtlamadan önce oldu adet felan olmadim bakalim ne olcak
Evlât evlattır sağlıklı güzel kaderli insallah iyi insan olsunlar yavrularimiz

Bende ovulasyon testine başlayacağım kız istiyorum silinince mi pik yapınca mı birlikte olmak lazım
Bende ovulasyon testine başlayacağım kız istiyorum silinince mi pik yapınca mı birlikte olmak lazım
Canim kiz icin cok seyler var sadece test degil aslinda kiz icin testin cok önemi yok ama tabi tedbirli olmakta fayda var vücudunu tani mutlaka ne zaman ovulasyon oluyor pik kac gün sürüyor önemli bunlr bikac ay kendini denemen lazim ona göre pikten 2 gün önce iliski olmali iki iliski kuru olmalisin üstte olamlisin daha bir sürü sey canim birde bence instagram sayfalarindan Ay uygunluguna mutlaka baktir derim tdbir bizden gerisi rabbimin takdiri

Kuzum nasil guzel ozetlemissin Allah im nasip etsin gonlumuzdekileri yok mu ben hamileyim diyen yok mu sunu yaptim kizim oldu diyen

Kuzum nasil guzel ozetlemissin Allah im nasip etsin gonlumuzdekileri yok mu ben hamileyim diyen yok mu sunu yaptim kizim oldu diyen
Selam hanımlar benim 3 kızım var üçüde adetim biter bitmez yumurtlamadan önce tek ilişkiyle olmuştu belki bu bilgi kız çocuğu sahibi olmak isteyenler için faydalı olur

Selam hanımlar benim 3 kızım var üçüde adetim biter bitmez yumurtlamadan önce tek ilişkiyle olmuştu belki bu bilgi kız çocuğu sahibi olmak isteyenler için faydalı olur
Allah bağışlasın. Hayırlı evlat eylesin hepsini. Dördüncü çocuğu düşünüyor musunuz?

Canim adet hemen sonrasimi oldu birde islakmiydin yani akinti varmiydi iliskilerinde
Rabbim sanada ins hayirli erkek evlat nasip eylesine

Canim adet hemen sonrasimi oldu birde islakmiydin yani akinti varmiydi iliskilerinde
Rabbim sanada ins hayirli erkek evlat nasip eylesine
Amin inşaAllah
Cnm benim adet biter bitmez tek ilişkiyle oldular o zamanlar adetim 8 ,9 gün sürüyordu açıkcası akıntı varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum

Allah bağışlasın. Hayırlı evlat eylesin hepsini. Dördüncü çocuğu düşünüyor musunuz?
Canim ben
Amin inşaAllah
Cnm benim adet biter bitmez tek ilişkiyle oldular o zamanlar adetim 8 ,9 gün sürüyordu açıkcası akıntı varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum
Ah canim benimde 7 gün sürüyor son oglumu adet sonrasi kaldim ama akinti vardi o yuzden sordum canim cok sagol iste insan bi yerden bisiy yakalarmiyim diye bakiyor nasipten öte yol yok canim

Canim ben

Ah canim benimde 7 gün sürüyor son oglumu adet sonrasi kaldim ama akinti vardi o yuzden sordum canim cok sagol iste insan bi yerden bisiy yakalarmiyim diye bakiyor nasipten öte yol yok canim
Rabbim gönlümüzdekini sağlılı hayırlı bir şekilde ömrümüze nasip etsin. Çocuğu olmayan kardeşlerimize de rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı bir şekilde nasip eder inşaAllah
Yinede Allah ne derse ve nasip etmişse onu yaşayacağız. Tedbir bizden, takdir rabbimizdendir.

Selam kızlar bayadir yazamadim var mi hamile olanlar merak ettim.
Şuan yok sanırım bende Yok enazindan .... bakalim denemeye başlayınca yazarim lakin yöntem denemiycem naasiipte ne varsa mevlam verir dua etmekten başka çare yok cnki veren o ....gönlümden geçeni nasiip eder inşaallah herkese de

Kizlar testlerimi yorumlarmisiniz.
En ustteki 11. Gun saat 14.00
Ikincisi 11. Gun saat 22.30
Ucuncusu bugun saat 14.00

11. Gun ogleden snr deneme oldu daha olmadi. 2 gun arayla diye dusundum 12. Gun bugun yani yapayimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…