- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.781
Ne güzel bir incelikBugün facede kaynananın biri üç gelinin Yanyana resimlerini atmış gelinlerim günleri kutlu olsun diye bence bu açıdan da bakabilmek güzel☺Hayırlı evlat olsun hepsi
Oy maşallah,Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin, hayırlısı olsunSelam herkese. Saka gibi 3 sene dolmadan gene burdayım. Bu sefer korunurken hamile kalmışım. 4. Bebeğimiz geliyor. 3 erkeğin üstüne gelen bu supriz nedir merak ediyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun insallah.
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kız durSelam herkese. Saka gibi 3 sene dolmadan gene burdayım. Bu sefer korunurken hamile kalmışım. 4. Bebeğimiz geliyor. 3 erkeğin üstüne gelen bu supriz nedir merak ediyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun insallah.
MAŞALLAH SAĞLIKLA KAVUŞ İNSEALLAH MERAKLA BEKLİYORUM GÖNLÜNDEKİ OLSUNSelam herkese. Saka gibi 3 sene dolmadan gene burdayım. Bu sefer korunurken hamile kalmışım. 4. Bebeğimiz geliyor. 3 erkeğin üstüne gelen bu supriz nedir merak ediyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun insallah.
Oy maşallah,Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin, hayırlısı olsunbenide etiketleyin cinsiyeti öğrendiğinizde merak ettim
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kız dur
Çok tesekkurler kizlar. Inşallah bu sefer farklı olur tabi gönlümüzden geçen de o ama yine de sağlıklı hayırlı evlat olması en önceliğimiz.MAŞALLAH SAĞLIKLA KAVUŞ İNSEALLAH MERAKLA BEKLİYORUM GÖNLÜNDEKİ OLSUN
Tabi ki ona şüphe yok en önemli hayırlı sağlıklı olsun da Allah ne nasip ettiyseÇok tesekkurler kizlar. Inşallah bu sefer farklı olur tabi gönlümüzden geçen de o ama yine de sağlıklı hayırlı evlat olması en önceliğimiz.
Canım nasipten öte yol yok hayırlısı olsun sağlıkla hayırla gelsinSelam herkese. Saka gibi 3 sene dolmadan gene burdayım. Bu sefer korunurken hamile kalmışım. 4. Bebeğimiz geliyor. 3 erkeğin üstüne gelen bu supriz nedir merak ediyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun insallah.
Hayırlısı olsun.Kizlar aksam iki test daha aldim negayif cikti. Sonra dr a gittik kan testim 0.1 cikti. Gecikmenin mevsimsel olabilecegini soyledi dr. Sokturucu verdi ama almadim. Pozit test miratech di. Baya da pozitif gibi hatta ekliyorum resmi. Aklınızda olsun bu markayı kullanmayın derim.
Normal. Ben de ilk oğlum olacak dedim durdum oğlum oldu.
Çok isteyince olmayabiliyor canım. İlk çocuk için böyle takıntı yapma bence. Sonra hamileliğin mutsuz geçebiliyor. Ben ilk hamileliğimde erkek olacağını hissetmiştim ama hiç takvim ne bileyim başka şeylere dikkat etmemiştim. Sadece bir histi ve evet erkek oldu. Ama ikinci ve üçüncüde kız olmasını çok ama çok istedim. Sonuçcocuk bile düsünmüyoken erkek olsa hayal kirikligi yasayacakmisim gibi geliyor deli miyim necin takvimi rus takvimi dolaniyorum arada, su zaman olsa kiz olur vs... yine kiziyorum kendime düsününce
Çok isteyince olmayabiliyor canım. İlk çocuk için böyle takıntı yapma bence. Sonra hamileliğin mutsuz geçebiliyor. Ben ilk hamileliğimde erkek olacağını hissetmiştim ama hiç takvim ne bileyim başka şeylere dikkat etmemiştim. Sadece bir histi ve evet erkek oldu. Ama ikinci ve üçüncüde kız olmasını çok ama çok istedim. Sonuçyine erkek Rabbım hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin size düşündüğünüz zamanda
Evet hanımlar biz isteğimizi dua olarak rabbimizden istiyoruz o hayırlısı neyse onu veriyor bin şükür vardır bı hikmeti mucizesi...bende üç erkek annesi olarak zorlandigim zmanlar oluyo ama onların birbirini sahiplemeleri kardeşim dmeleri onların sağlığı varlığı hiç bir şeye değişilmez.. hayyirli evlat olarak yetiştirmek nasip olsun inşaallah ve dördüncü ne olacak bekliyoruz çocukla r kız kardeş hayali çok kuruyorlar istiyorlar bn belli etmiyorum bir erkek daha olursa diye evin tek kraliçesiyim diyorum sonrasında etkilemesinler diye inşaallah mevlam gönlümüzdekini nasip eder herkese de❣
Dr um bir ay sonraya verdi randevuyu tahmini 12 haftada tahmin ediyor Dr um am şuan 10 haftalığım de gittigimde 14 15 hafta içerisinde olacağım ozmn öğreniriz kendini gösterirse inşaallah dikkat etme olarak yemek konusundaysa baştan beri yemekle aram yok çok ağır geçiyor günlerim koku hassasiyet cok fazla çoğunluk yatıyorum bakallim ne. Olursa meevlam guzell eyler sabbredip bekleyeceegizAmin insallahNe zaman ögreniceksiniz cinsiyetini? Ve ne gibi seylere dikkat ettiniz acaba? :)
Dr um bir ay sonraya verdi randevuyu tahmini 12 haftada tahmin ediyor Dr um am şuan 10 haftalığım de gittigimde 14 15 hafta içerisinde olacağım ozmn öğreniriz kendini gösterirse inşaallah dikkat etme olarak yemek konusundaysa baştan beri yemekle aram yok çok ağır geçiyor günlerim koku hassasiyet cok fazla çoğunluk yatıyorum bakallim ne. Olursa meevlam guzell eyler sabbredip bekleyeceegiz
Yok sadece dua ettim öncesinde ve sonrasında ediyorum takdiir meevlama kalmış hakkımızda hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir kız. Evlat olması dileği ...nasiip olur inşaallahPeki hamilelik öncesi cinsiyet icin dikkat ettiginiz birsey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?