Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hanımlar benim de bir oğlum var onu dünyalara değişmem sizin gibi ama ben de son hamileliğim olacagindan kızım olmasını çok istiyorum. Anne yok abla yok kız kardeş yok. O bana can yoldaşı olacak gibi hissediyorum tabi kısmet olursa. Gelecek ay bunun için sık sık ilişki deneyeceğim regl biter bitmez. Tuz erkek bebek için iyi diyorlar, tuzu hemen hemen yarıya indirdim. Bal yoğurt süt fazla fazla yemeye gayret ediyorum. Burada bal çörek otu tarçın kürünü kullananların genelde kızi olduğunu okudum. Ama çörek otu çok potasyumlu bir tohum nasıl olacak ki? Kız isterken bir de özellikle erkek yapmayalim!? :) Bir de sirkeli vajinal duş var, deneyenler var mı, yazabilir mi?

Vajinal duşu her birliktelikte denedim. Bir de ben vücudun magnezyum değerinin yüksek olması için sudafed ilaç da içtim, kalsiyum ağırlıklı beslendim ama sonuç erkek

Vajinal duşu her birliktelikte denedim. Bir de ben vücudun magnezyum değerinin yüksek olması için sudafed ilaç da içtim, kalsiyum ağırlıklı beslendim ama sonuç erkek

Hangi sirkeyle yaptınız elma üzüm? :) Ovulasyon testi yaptınız mi

Herkese selamlar bende 2 oğlan annesiyim 3. Yolda o da erkek rabbim hakkımızda hayirli olanı versin diye dua etmiştim...bu topiği bebek yapmadan önce okumuştum yazanalri uygulayıp hamile kaldım ama Rabbim senin değil benim dediģim olur dedi adeta.. Ben kesin kız olacak diye düşünüyordum dr erkek deyince sok olmuştum...Ama alıştım tabi artık sağlıklı ve hayirli olur inşallah... merak ettiğim benim gibi 3 oğlu olup 4. Yü denemk isteyenlerin fikirleri... bende 4. yü deneaem mi diye icimden geciyor bazen...birde topiğin tümünü okumadım bu yöntemlerle kızı tutturan arkadaşlar var mi yazarlarsa sevinirim.

Neler yaptınız ki? Ovulasyona dikkat ettiniz mi? Diyet yaptınız mı kalsiyum ağırlıklı beslendiniz mi

Neler yaptınız ki? Ovulasyona dikkat ettiniz mi? Diyet yaptınız mı kalsiyum ağırlıklı beslendiniz mi
O ara özellikle yoğut kase kase tuketiyorduk eşimde bende.. bilmeden de olsa.. yumurtlamadan 2 gün önce son ilişki oldu zaten sadece korunmasiz 2 gün yani..öncesinde korundu eşim... sola yattım... 3 gün geçti yumurtlamadım derken o şeffaf akıntıyı gördüm..test kullanmadım.. yumurtlagimi şeffaf akıntıdan bildim.. yanlış mi yaptım bilemiyorum..

Keşke test kullansaydinız. Bazen o akıntı ben de regle yakın bile oluyor. O akıntıya güvenmiyorum hiç. Bu yüzden inşallah ovulasyon testi kullanacağım. Kesin mi kız olacak hayır sadece ihtimalleri arttırmaya çalışıyoruz

Allah herkesin gönlüne göre olanını hayirli sağlıklı şekilde kucağına versin inşallah.. sizin kaç cocuk vardı bu arada yazdıysanız kacirmisim

Regl biter bitmez denemek risikli olabiliyormus yani yanlislikla erkek tutturabilirsiniz o sekil :) Yine sizde okuyun tabii dogru yanlis bilemem

Allah herkesin gönlüne göre olanını hayirli sağlıklı şekilde kucağına versin inşallah.. sizin kaç cocuk vardı bu arada yazdıysanız kacirmisim

Bir oğlum var Allah nasip ederse ikinci bir cocuk istiyorum. Bu da son cocugum olacak büyük ihtimalle

Bir oğlum var Allah nasip ederse ikinci bir cocuk istiyorum. Bu da son cocugum olacak büyük ihtimalle
Hakkinizda hayırlısı olsun arkadaşım... Ama ben bi daha düşünürsem 4. Yü yani yöntem falan uygulamayı düşünmüyorum.. Tamamen Allah a bırakacağım ama öncesinde bol bol dua edip tabi ki.. Veren O ondan istemek en doğrusu.. yöntemlerle sanki bizim yapmamızla oluyormus gibi nefis gurura kapılıyor...

Annecikkkkk aarkadaşım seni de takib e aldım.. inşallah sağlıklı hayirli bir kizin olur..
Allah razı olsun inşaallah cnm benim bakallim herşeyi dua edip niyet edip Rabbime bıraktık ...gerçekten veren o ilk cocuk hariç diğer ikisi de çok taktım kafaya erkek olmasiina değil yaşadığım hayal kırıklığı yıktı beni ama. Bin şükür vardır mevlamin bildiği ...buda tekne kazintimiz olsun yaş geçmeden dediik nasip etti mevlam sağlıkla sihhatle hayırlı eevlat olarak yetistirecegimiz bı kız evlat nasiip olur inşaallah takdir ilahi isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Yaş kaçtı sizin bu arada.. Ben 31 e girecegim aralıkta...

Ben de üçüncü oğluma hamileyim. Aynı hisleri yaşadım diyebilirim. Kız olacağına çok inanıyordum.erkek olduğunu duyunca sizin gibi hissettim. Dördüncüyu dusunebilecek ne psikolojim ne de cesaretim var. Dördüncüyu dusunebilecek kişinin erkek olma ihtimaline ruhen hazır olması lazım bence. Dogumuma az kaldı. Ben hem hamileliğin hormonal etkisi, hem eşimin bu bebeği benim ısrarımla düşünmüş olması ki çok istemedi, hem de kendimi kız olacağına çok kaptirmisken olmaması nedeniyle çok kolay olmayan bir hamilelik geçirdim. Doğunca eminim bu hisler geçecek. Umarım hormonlarım düzene hızla girer de eski pozitif halimi yakalarım.

Hangi sirkeyle yaptınız elma üzüm? :) Ovulasyon testi yaptınız mi
Elma sirkesi canım. Hayır test kullanmadım. Açıkçası kullananları okuyup çok da sonuca ulaşamadıklarıni görünce pişman da olmadım. Ben taktiri ilahinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm.

Allah’ın tAkdirinden ötesi boş canım ne yaparsan yap emin ol hayırlsı Burdur ki böyle olmuştur

Sizinle benim durumlar aynı.. sırf ben istiyorum diye oldu eşim istemiyordu...aslında sadece 2 deneme yapmıştık yumurtlama da baya geç olunca tutmayacak kesin bir daha da denemem diyodum...Allahım nasip edecek ya hamile kalmisim...kaldigima çok şaşırdım ilk bebelerdeki gibi sevinemedim bile.. Ama artık alıştım sabırsızlıkla kucagima alacağım anı bekliyorum... sağlıkla gelirler inşallah kucagimiza alınca cinsiyeti gözümüz görmeyecek elbette...esim bi dahakine yöntem falan yok bana bırak diyor.. Ben de nee 4. Yü de mi deneyecez ya o da erkek olursa ben kolay atlatamam galiba diyorum..

Öyle düşünme bnce ....4 te olsa bizim Can parçamız esimle erkek olursa ismi bile hazır bizim kendimizi yıpratmiyoruz takdir neyse o 4 kardeş omuz omuza olurlar inşaallah lakin Rabbim bize bir kız evlat rahmeti bahşederse ne yaparız şuan hiç bilmiyoruz cnki erkek evlatta ciraklik kalfalik ustalık geçirdik diyoruz kendimizce neylerse güzel eyler hayırlısından sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaallah layigiyla yetistirmek nasip olsun isteyen herkese nasip olsun gnlumuzdekinide biliyor rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…