Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bunu düşünmeniz ne güzel. Ben hamileliğimi ağlayarak geçirdim. Hep şükrettim ama eşim çok destek olmadı. Hatta zaman zaman ben istemedim diyerek beni daha da çıkmaza sürükledi. Hala günlük ağlama krizlerim gün geçtikçe birden fazla tekrarlıyor. Dilimde hep dua, şükür ama bir eksiklik var. Bir şeyi asamiyorum. Belki destek almam gerekiyor bilemiyorum.kendime telkinlerde bulunuyorum ama bir yerden sonra tekrar ruh halimi yerlerde buluyorum. Mesele hamileliğim mi, eşimin beklediğim desteği göstermemiş olması mı, sürekli düşen tansiyonum mu, diğer ogullarima bu ruh haliyle annelik yapmaya çalışmak mı, benim duamin benim aciz bakışımda karşılık bulmadığını düşünmek mi, (elbette Rabbım daha güzelini biliyor ve verdi) ailemden uzak olmak onları özlemek mi bilmiyorum. Her şey birleşti galiba. Sona doğru daha kötüye gidiyorum. Nolur dua edin. Şu sıralar daha kötüyüm. Ameliyattan, ruh halim böyle devam ederse bebeğime ve çocuklarıma yetememekten, daha kötüye gitmekten çok korkuyorum.

Allah yardımcın olsun canım bazen çok istediğimizle imtihan oluruz ama senin ki fatklı bi boyutta bence destek Alman şart o yüzden diyorum cinsiyet kaygısı ile evlat sahibi olunmamali gerçekten bi evlat isteniyorsa öyle karar verilmeli yoksa bu buhran kaçınılmaz evladın gelince hepsi geçecek emin ol

Rabb'm ailene ferahlık versin bol bol dua et Kur'an oku e huzuru için kendin için aç kuranı Kerim i dinle cnm inan Rabbime yaklaştıkça hiç bir şeyin kalmayacak destek alman gerekirse de almalisin çok normal gebelikte iyce çöküş oluyor bnde yaşadım ama çok şükür halimize

Sevgili nesli, benim bir oğlum var ve açtığım konuları gördüysen eğer ikinci cocugum kız olsun diye kendimce çabalar içindeyim. Senin kaçıncı çocuğun bu bilmiyorum ucuncuydu sanırım. Bu kadar yıpratma kendini. Allah'ın gücüne gider yapma. Ben üç erkekten sonra gelmişim dünyaya. Annem hiçte boyle bunalimlara girmemiş. Hatta ben doktor tavsiyesiyle zoraki olmuşum. Doktor bir cocuk daha yap, bilmem neyin duzelsin demeseydi ben yine olmayacaktim. Belki benimde ikinci cocugum hamile kalırsam erkek olacak. İnan oğluma arkadaş olur, bizden sonra birbirlerine destek olurlar diye zerre üzülmem. Kendi isteklerimizden önce çocuklarımızın geleceğini düşünmeliyiz. Böyle bak durumuna. Çocukların seni böyle bitik görünce neler dusunecekler bunları dikkate al. Kız olunca başımız göğe ermeyecek onunda apayrı problemleri olacak böyle düşün. Ben ikinci cocuğum erkek olursa hep iyi yönünden bakacağım. Bak ölurum biterim olsun illa olacak demiyorum çünkü Allah bilir ve ısrarcı olursak zoruna gider. Üstelik benim ne annem ne kız kardeşim ablam vs var. Belki en çok ihtiyacı olan benim, beimle dert ortağı olacak bir kıza ama olmazsa da aslan gibi oğullarım olacak. Gelinlerim ve torunlarım olacak. Belki de hiç göremeyeceğim o günleri. Anı yaşa nesli hayat çok kısa kimsenin yeri garanti değil. Kendine içinde bulunduğun anı zehir etme. Hz Yusuf'un 11 erkek kardeşi vardı. Ama Yusuf gibi de bir oğul vardı, unutma.

Allah razı olsun. Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Sanırım kendimi iyileştirmeye ihtiyacım var. Ama şunu söylemek istiyorum mesele sadece bebeğimin cinsiyeti değil bazen hiç aklıma gelmiyor kız ya da erkek olma mevzusu. birçok etken, birikmisler ve hamilelikte yaşadıklarım birleşti. Rabbım gönlümüze iç ferahlığı versin. Destek almaya çalışacağım. Dualarla, bebeğimin gülüşleri ve oğullarımın sevgisiyle yeneceğiz inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Rencide etmeden yorum yaptığınız için.

Sen biraz da bunalmışsın canım da ondan bol bol inşirah oku rahatla emin ol Rabbim duamıza karşılık veriyo ki bize kız evlat vermedi demekki hayırlısı böyleymiş ben sadece o duyguyu da tatmak için kız isterdim ama oğullarım 100 kıza bedel bi bak şimdi ortama ne kadar kötü şükür edelim dua edicem sana

Amiin amiin inşallah... sağol arkadaşım valla insana a o kadar iyi geliyor ki aynı durumda olan insanlar in birbirine yardımcı olması böyle.. herkesle konuşup anlatamıyorsun herşeyi.. con teşekkürler.. sen nerde oturuyorsun canım ben istanbul uskudardayimm

Ben de istabul Avrupa yakasındayim amin hepimizden raZi olsun inşaallah hepsi bir mucize hepsi bize birer emanet o meleklerin inşaallah sagglikla dogsuunlar gelsinler

Ben de istabul Avrupa yakasındayim amin hepimizden raZi olsun inşaallah hepsi bir mucize hepsi bize birer emanet o meleklerin inşaallah sagglikla dogsuunlar gelsinler
Amin inşallah canım.. belki görüşürüz diye sormuştum.. Gönüller bir olsun dualarda buluşuruz inşallah...

Doğru söylüyorsun canım. Biz hayırlı olanı dualarla, yasinlerle, fetih ve hacet namazlarıyla istedik. Demek ki hayırlı olan buymuş. Hani bilirsiniz insan bazı doğruları bilir ama tekrar tekrar duyma ihtiyacı hisseder. Ona doğruyu hatırlatan, şükrü hatırlatıp günahtan uzak durması için telkinlerde bulunana hayirhah denir. Siz de benim hayirhahim oldunuz. Benzer şeyleri yaşayan hayirhahlar daha etkili oluyormusşimdi çok daha iyiyim. Allah sizlerden razı olsun

Biz sana yazarken kendimize de söylüyoruz senin duygularla bizim duygular aynı emin ol böyle destek olursak birbirimize daha güzel bakarız yaşadıklarımıza iyi ki sende varsın içini samimice açtın bize Rabbim ferahlık versin sağlıkla evladını kucaklamayı nasip etsin inşallah

Arkadaşım çok kafana takma sürekli düşünme.. Karnındaki bebeğinin senin üzülmeni hissettiğini bi düşünsene sırf onun erkek bebk olduğu için.. bak inan 2 oğlum var benim de ilkini oğlan istiyordum zaten.. ikinciyi kız isterdim ama olmadı.. ama kucağıma aldiğimda cinsiyet i hiç aklıma gelmedi.. büyütürken de aklımın ucundan bile geçmedi bu kız olsaydı hiç ama hiç demedim... şimdi karnımız da 3. Oğlanlar var kucagimiza aldığımızda da onları canımızdan bir parça olarak çok ama çok seveceğiz.. cinsiyeti hicmi hic dusunmeyecegiz...belki de eşinin sana yeterince destek olmaması seni daha çok etkiliyor olabilir.. onunla da konuşmalısın bence sonuçta eşin çocuklarının babası.. senin psikolojin bozulursa ki hamilelik te hormonlar tavan.. Ne eşine ne de çocuklarına yeterince faydalı olmayacağını bilmeli...sana destek olmali.. seni kirdiysam lutfen hakkini helal et canim

N Nesli Er arkadasim bol bol estağfirullah, euzubesmele cekmeni.. Ve dua etmeni tavsiye ediyorum.. su an senin sıkıntım kafana taktiğin şey ve şeytan sana sürekli konuda vesvese veriyor ona izin verme euzu besmele ile insallah...bende sana dua edecegim canım.Allah içine ferahlık versin Insallah

Burada bır kaç sayfa yorumu okudum aralarında taktik uygulayanlar var lütfen bu tür şeylere ınanıp kafanızı yormayın Internet’ten acın bakın inanmazsanız kadın doğum doktorlarına sorun ne yaparsan yap sen ne taktik uygularsan uygula. (Kız X kromozomu) (Erkek Y kromozomu)
Kadın da X X kromozomu var yanı ne yaparsan yap Y olmaz o
Erkekse X Y kromozomu var
Cinsiyeti belirleyen erkekteki spremdir o da Allah’ın takdiri kız erkek ne olursa artık kısmet %50 ye %50 dir
Kadın X kromozomu verır bebeğe erkek ya Y verır erkek olur ( ama erkeğin elınde değil)
Kadın X kromozomu verır bebeğe erkek ya X verır kız olur ( ama erkeğin elınde değil)
Bıyolojı kitapların da Bilgi var bu bilgi
Lütfen vajınanızın pH derecesiyle oynamayın sirkeli sular duşlar yapmayın
( he aranızdan kaynım,komşum denedi tuttu diyen çıkacak illaki şans eseri arkadaşlar yaptığı taktikle alakalı değil )
En basiti tüp bebek düşünün kız erkek talebinde erkekden erkek istiyorsa Y kromozom spremı ile dolluyorlar
Kız istiyorsa erkekden x kromozom spermi ile yumurtayı döllüyor

Benim 2 kızım var. 2: kızımda erkek olması için birçok Yöntem denemiştiM. Tutmayınca çok üzüldüm. Hamileliği kendime zehir ettim. Sizinkine benzer şeyler yaşadım. Doğuma giderken, Allah beni birşekilde cezalandıracak diye düşünüyordum. Doğumda kızım su yuttu, 2 gün yoğun bakımda kaldı. Sonrasında bende haşimato çıktı. Hamilelik stresinden olabiliyormuş. Şu an kızım 5 yaşında hala ona bakarken utanırım. Ayrı bir düşkünüm ona. Demem o ki, doğunca herşey değişiyor, gidin, güzel kıyafetler alın bebeğinize, kendinizi havaya sokun. Hem hayat bu belki bir kız da olur ilerde.

Rabbime çok dua ediyorum bebeğimi hayırla ve sağlıkla kucağıma almak için. İnşallah bana merhametiyle muamele eder ve bebeğimle imtihan etmez. Şu iki gündür çok iyiyim. Hem sizlerin desteği hem eşimle konuşmus olmam rahatlatti beni. Eşim hep ben istemediğim halde sen hayatımızı değiştirecek bir karar aldın deyip beni çıkmaza soktu. Artık dayanamayıp iki gün önce içimi döktüm. Rahatladım. O da anladı beni hamdolsun. Bebeğime elbette kıyafetler aldimçantamı hazır ettim. Rabbım kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin. Kız evlada gelince gaybi ancak Allah bilir ama artık bir hamileligi daha kaldırmak zor benim için. Üç oğlumla, eşimle hayatımın geri kalanını Rabbımin izni ile dolu dolu,Onun rızası doğrultusunda geçiririz inşallah.Insan yaşarken yaşadıklarının kendine has olduğunu zannediyor ama sizin gibi benzer şeyleri yaşayanları görünce anlıyor yalnız olmadığını. Allah hepinizden razı olsun

Canim beni kırmadın aksine destek oldun. Çok teşekkür ederim. Allah sana, bana ve bütün hamilelere hayırla ve sağlıkla bebrklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canim beni kırmadın aksine destek oldun. Çok teşekkür ederim. Allah sana, bana ve bütün hamilelere hayırla ve sağlıkla bebrklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım. İyi olmana çok sevindim... burada herkes birbirini tanımadan destek oluyor bu cok güzel gerçekten..... senin doğum daha yakın.. Inşallah hepimiz sağlıkla hayirla yavrularımızı kucagimiza alır ve onları en güzel şekilde yetiştiririz inşallah..

Sylvia Plath

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…