- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.841
Benim reglim 7 sinde bitti 9-11-13 unde iliski oldu 14 unde de yumurta catladi benimki riskliydi 15 saat filan var catlama ile iliski arasinda.. süt ictim son gunler bol bol... bir de dua ettim bol bol..
Adetim 6 gün sürüyor genelde 26-27 günde bir oluyordum 1 yıl takip ettim genelde 12. 13. Gün çat olurdu kaldığım ay ilk defa 11. Gün oldu adetimin bittiği gün korunmalı ilişki oldu 7. Gün olmadı 8 ve 9 korunmasız oldu 10.gün doktora gittim yumurta bugün yarın çatlar dedi tekrar ilişki olmadı aslında 10.günüde değerlendirecektik ama yakın olduğu için kestik ilişkiyi
Kiziniz mi var
Semra 2322Kiziniz mi var
Kimse kimseyi kirmasin hepimiz ayni yolda arayis icindeyiz.3 yıldır bu topikteyim elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalıştım çalışıyorum
İyiliğim su ihtimal edilince ve ağır ithamlarda bulunulunca olmuyor
Önce bi aynaya bakın ben neyim diye,kimseye ağır ithamda bulunamazsınız,bende dahil.
Bazı şeyler insana yüz kez anlatılmaz ama ben defalarca anlatmama rağmen anlamayan karşımdaki,trip yapan karsımdaki
İş kişiliğime hakaret olduğu taktirde yaptığım yardımlar boşa oluyor haddinizi bilin olur mu
Ben yine iyilik yapmaya devam edeceğim
Konu ile alakalı ilgilenmenizi rica ederimKazen
Aynen öyleKimse kimseyi kirmasin hepimiz ayni yolda arayis icindeyiz.
Ağzınıza sağlık. Cinsiyeti belirleyen erkekte ki X Y kromozomu evet, hatta şimdiye dek hep kız doğuran kadınlara olan baskının yanlış olduğu ile ilgili şöyle bir karikatür var bilmeyen varsa diye ilintiledim. Kadın kendi vücuduna ne yaparsa yapsın erkekten gelecek sperme nasıl müdahale edebilir ki zaten.Burada bır kaç sayfa yorumu okudum aralarında taktik uygulayanlar var lütfen bu tür şeylere ınanıp kafanızı yormayın Internet’ten acın bakın inanmazsanız kadın doğum doktorlarına sorun ne yaparsan yap sen ne taktik uygularsan uygula. (Kız X kromozomu) (Erkek Y kromozomu)
Kadın da X X kromozomu var yanı ne yaparsan yap Y olmaz o
Erkekse X Y kromozomu var
Cinsiyeti belirleyen erkekteki spremdir o da Allah’ın takdiri kız erkek ne olursa artık kısmet %50 ye %50 dir
Kadın X kromozomu verır bebeğe erkek ya Y verır erkek olur ( ama erkeğin elınde değil)
Kadın X kromozomu verır bebeğe erkek ya X verır kız olur ( ama erkeğin elınde değil)
Bıyolojı kitapların da Bilgi var bu bilgi
Lütfen vajınanızın pH derecesiyle oynamayın sirkeli sular duşlar yapmayın
( he aranızdan kaynım,komşum denedi tuttu diyen çıkacak illaki şans eseri arkadaşlar yaptığı taktikle alakalı değil )
En basiti tüp bebek düşünün kız erkek talebinde erkekden erkek istiyorsa Y kromozom spremı ile dolluyorlar
Kız istiyorsa erkekden x kromozom spermi ile yumurtayı döllüyor
Yok cnm daha. Gtmedim 16 veya 17 sinde. Gidicem iyi diyelim iyi olsun çok zorlanıyorum bu hamileliğimde neden bilmiyorum bulantılar kokular ağırlık ağız tadı hala dev eediyyor şu üç gündür azalsada bı nebze ama yıprattı beni busefer bian önce normale dönmek istiyorum dua edin bana da şu mübarek kandil zamanıAnnecikkkkk canim nasıl gidiyo gebelik gittin mi dr
Rabbim ferahlatsin canim gönlündeki olsun İnşeALLAHYok cnm daha. Gtmedim 16 veya 17 sinde. Gidicem iyi diyelim iyi olsun çok zorlanıyorum bu hamileliğimde neden bilmiyorum bulantılar kokular ağırlık ağız tadı hala dev eediyyor şu üç gündür azalsada bı nebze ama yıprattı beni busefer bian önce normale dönmek istiyorum dua edin bana da şu mübarek kandil zamanı
Gebelik yaş ilerledikçe, hamilelik sayısı arttıkça zor geciyor canım. Rabbım inşallah gönlündekini hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder.Yok cnm daha. Gtmedim 16 veya 17 sinde. Gidicem iyi diyelim iyi olsun çok zorlanıyorum bu hamileliğimde neden bilmiyorum bulantılar kokular ağırlık ağız tadı hala dev eediyyor şu üç gündür azalsada bı nebze ama yıprattı beni busefer bian önce normale dönmek istiyorum dua edin bana da şu mübarek kandil zamanı
Allah razı olsun şu mübarek gecenin hürmetine dualarimiz kabul olsun sağlıkla kucaggimiza almakk nasiip olsun isteyen herkese versin tatttirsin meevlam ...iyi gunlere ileerleeylim milletçe inşaallah sağlıkla huzurla ....Gebelik yaş ilerledikçe, hamilelik sayısı arttıkça zor geciyor canım. Rabbım inşallah gönlündekini hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder.
Ah ah gördükçe okudukça inanamıyorum okumamışlar mı hiç diyorum sok oluyorumAğzınıza sağlık. Cinsiyeti belirleyen erkekte ki X Y kromozomu evet, hatta şimdiye dek hep kız doğuran kadınlara olan baskının yanlış olduğu ile ilgili şöyle bir karikatür var bilmeyen varsa diye ilintiledim. Kadın kendi vücuduna ne yaparsa yapsın erkekten gelecek sperme nasıl müdahale edebilir ki zaten.
Ayrıca falanca denemiş olmuş denilmesi ne kadar mantıklı yani, yapsa da cinsiyet aynı olurmuş yapmasa da. Şans %50-50
Şans örneğin kızdan yana çıkınca aa bak o yaptı oldu, ama erkek olunca acaba hangi uygulamayı eksik yaptım ya da demek ki yanlış bişeyler uyguladı oluyor. Kısacası hanımlar bunlar batıl inanç. İnanç kısmına karışamam isteyen istediğine inansın. Merak eden kromozom konusuna baksın belki fikri değişir.
Çok şükür ben iyiyim,masallah canım allah esirgesin bir şekilde büyüyorlar tek sağlık olsun hele ki bu oandemi deselam kızlar nasılsınız cok okuyamadım sayfaları varmı kız bebıs haberlerı. rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın. rabbım den gelen basımız ustune . valla cocuklarla ugrasmakda ayrı zor ben 3 cocukla kafayı yıyorum hergun mıgrenım tutuyor sabır sabır cekıyorum ısn gecıcek bu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?