Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İkinci oğlumu da pazartesi gece 01.00 de değerlendirme oldu çarşamba 15.00 te çatlama oldu nasipten ötesi yok bence

Sylvia Plath

3 yıldır bu topikteyim elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalıştım çalışıyorum
İyiliğim su ihtimal edilince ve ağır ithamlarda bulunulunca olmuyor
Önce bi aynaya bakın ben neyim diye,kimseye ağır ithamda bulunamazsınız,bende dahil.
Bazı şeyler insana yüz kez anlatılmaz ama ben defalarca anlatmama rağmen anlamayan karşımdaki,trip yapan karsımdaki
İş kişiliğime hakaret olduğu taktirde yaptığım yardımlar boşa oluyor haddinizi bilin olur mu
Ben yine iyilik yapmaya devam edeceğim
Konu ile alakalı ilgilenmenizi rica ederim Kazen

Kimse kimseyi kirmasin hepimiz ayni yolda arayis icindeyiz.

Kimse kimseyi kirmasin hepimiz ayni yolda arayis icindeyiz.
Aynen öyle
Bişeyi birine bir kez anlat hadi 2-3-4 anlat ki ben yılmam anlatırım anlayana kadar. Ses kaydı ile de anlatırım tarifle ama ısrarla tamam diyip kendi bildiğini okursa insan ki bu testler de su hiç içilmeyecek gibi bişey yok test arkası ceyrek su bardağı alınabilir dil damak kuruluğuna göre.kendimden örnek vererek anlattım 2 gün susuz kaldım ilk gün basım agrıdı ikinci gün damak kupkuru oldu ki yaşıyorum bakın morgdan yazmıyorum. Yumurtlamanın yanlış yönlendirebileceğini söyledim
Ama söz konusu kişi dinlemeyip tamam diyip su içiyor ardından test yapıyor ben o teste yorum yapamam
Eee ben susuzluktan ölürüm diyor tekrar anlatıyorum sil baştan tamam deniyor ama yine aynı
Arkadaşlar bu testi kullanan herkes biliyor üstelik Whiteandblue arkadasıma da sorup yazdıklarını söz konusu insana ilettim tamam diyip yine kendi bildiğini yaptı sonra da tekrar tekrar anlattım bu sefer sen sinirlimisin relaks ol diyip suçlama yapıyor
Haksızlığa tahammülüm yok ! Bu insan 4-5 gün benim anlamam için defalarca anlattı zamanından çaldı demiyorda yok psikolojisi bozuk yok bildiği bişey yok uzak durun diyip ağır ithamlarda bulunuyor
Hiç hoş değil.önxe insan aynaya bakacak kendine sonra karşısındakine laf söyleyecek
3 yıldır bu topikteyim böyle bir yapıda insanla karşılaşmadım pes!
Ayrıca ben değil kendi istedi benden yardım almamamı,kk den araştırma yapıp bilenlere soracagını.saygı duyarım tabi sorsun.
Ama beni etiket yapıp bir başkasının yazdığının altına olumsuz ithamlarda bulunması hiç hoş değil.izin vermem.
bana ithamlarını kendisine iade edip kendisinin acilen doktora gitmesini öneririm
Arkadaşlar nefesinizi tüketirken siz tükenmeyin söylemedi demeyin çünkü söz konusu insan kendi bildiğini okuyor aman sonra siz suçlu olursunuz ben gibi,dikkat!
Sevgiler.

Ağzınıza sağlık. Cinsiyeti belirleyen erkekte ki X Y kromozomu evet, hatta şimdiye dek hep kız doğuran kadınlara olan baskının yanlış olduğu ile ilgili şöyle bir karikatür var bilmeyen varsa diye ilintiledim. Kadın kendi vücuduna ne yaparsa yapsın erkekten gelecek sperme nasıl müdahale edebilir ki zaten.
Ayrıca falanca denemiş olmuş denilmesi ne kadar mantıklı yani, yapsa da cinsiyet aynı olurmuş yapmasa da. Şans %50-50
Şans örneğin kızdan yana çıkınca aa bak o yaptı oldu, ama erkek olunca acaba hangi uygulamayı eksik yaptım ya da demek ki yanlış bişeyler uyguladı oluyor. Kısacası hanımlar bunlar batıl inanç. İnanç kısmına karışamam isteyen istediğine inansın. Merak eden kromozom konusuna baksın belki fikri değişir.

Eklentiler

• 1B06B2D5-2B8D-4007-A296-ABA026FDF11F.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 50
Annecikkkkk canim nasıl gidiyo gebelik gittin mi dr
Yok cnm daha. Gtmedim 16 veya 17 sinde. Gidicem iyi diyelim iyi olsun çok zorlanıyorum bu hamileliğimde neden bilmiyorum bulantılar kokular ağırlık ağız tadı hala dev eediyyor şu üç gündür azalsada bı nebze ama yıprattı beni busefer bian önce normale dönmek istiyorum dua edin bana da şu mübarek kandil zamanı

Rabbim ferahlatsin canim gönlündeki olsun İnşeALLAH

Gebelik yaş ilerledikçe, hamilelik sayısı arttıkça zor geciyor canım. Rabbım inşallah gönlündekini hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder.

Gebelik yaş ilerledikçe, hamilelik sayısı arttıkça zor geciyor canım. Rabbım inşallah gönlündekini hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder.
Allah razı olsun şu mübarek gecenin hürmetine dualarimiz kabul olsun sağlıkla kucaggimiza almakk nasiip olsun isteyen herkese versin tatttirsin meevlam ...iyi gunlere ileerleeylim milletçe inşaallah sağlıkla huzurla ....

Ah ah gördükçe okudukça inanamıyorum okumamışlar mı hiç diyorum sok oluyorum

selam kızlar nasılsınız cok okuyamadım sayfaları varmı kız bebıs haberlerı. rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın. rabbım den gelen basımız ustune . valla cocuklarla ugrasmakda ayrı zor ben 3 cocukla kafayı yıyorum hergun mıgrenım tutuyor sabır sabır cekıyorum ısn gecıcek bu gunler

Çok şükür ben iyiyim,masallah canım allah esirgesin bir şekilde büyüyorlar tek sağlık olsun hele ki bu oandemi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…