- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.861
Ay kuzum hemen okuyorum sağol
HoşgeldinKızlar bende 4 aylık evliyim kız bebek istiyorum ve bunun için instagramda bi sayfadan destek alıyorum hemşire birinden dilerim hepimiz istediğimize kavuşuruz
Canım ben öyle sayfalara çok güvendim ben de hesaplatırdım kız dediler hep erkek çıktı ben den sana tavsiye inanmaCinsiyet tahmini diye bi sayfa doğum tarihimi ve eşimin doğum tarihini regl tarihlerini verdim bana hangi aylar uygun onu söyledi bu ay da birlikte ovülasyon testi yapıp nasıl değerlendirmem gerektiği bilgisini veriyor sağolsun
Nasılsın canim aynı fikirdeyim seninleCanım ben öyle sayfalara çok güvendim ben de hesaplatırdım kız dediler hep erkek çıktı ben den sana tavsiye inanma
Aman kuzum benim ilk bebek tabiki gönlümden geçen kız ama erkek olsada benim için değişmez ilk bebek oluncaCanım ben öyle sayfalara çok güvendim ben de hesaplatırdım kız dediler hep erkek çıktı ben den sana tavsiye inanma
Tmm hemen okuyorum tsekkur edrrm❤❤
Ya okuycagm yerleri bulamiyorum sayfada kaldim oylece..etiket yaptiginz yere girdim ama hibisi yazmiyo
Sayfaları girip okuyabilirsin canim topigin aşağasinda sayfa değişmek içi numaralar varYa okuycagm yerleri bulamiyorum sayfada kaldim oylece..etiket yaptiginz yere girdim ama hibisi yazmiyo
Ne demek canmTmm anladm smdi tsk ettm kusura bakma
Ayy canim gözün aydın kk ya girerken hep yorumunu bekledim çok guzel mutluluk Rabbim sağ salim kavustursun.....Selamün aleyküm hanımlar uzuun bir aradan sonra yazdım Dr kontrolünü bekledim 15 haftama geldik çok şükür herşey yolunda ve Doktorum yüzde 70 kız bebek dedi içimdeki duygunun tarifini anlatamam iaateyen herkese yaşatsın mevlam hayyirlisiindan sağlıkla sihhatle ....yuzde oranı tam olmasada çok şükür yinede rabbim büyük bekleyip sabırla göreceğiz ..bol bol dua edin yoksa hiç bir yöntem fasa fisolarin önemi gerçekten yokmuş ...bunu gecte olsa anlaadim...sizinlede paylasmak istedim dua eden herkesten Allah razı olsun biraz Zor geçiriyorum bu zmanlaari ama gececek inşaallah
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR KIZIN OLUR. YALNIZ BENCE BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN DERİM. BANA DA 2. OĞLUMDA 16. HAFTADA KIZ DEDİ BAŞKA DR ERKEK DEDİ HATTA PİPİ RESMİ VERDİ. TEMKİNLİ OLMAKTA FAYDA VAR.Selamün aleyküm hanımlar uzuun bir aradan sonra yazdım Dr kontrolünü bekledim 15 haftama geldik çok şükür herşey yolunda ve Doktorum yüzde 70 kız bebek dedi içimdeki duygunun tarifini anlatamam iaateyen herkese yaşatsın mevlam hayyirlisiindan sağlıkla sihhatle ....yuzde oranı tam olmasada çok şükür yinede rabbim büyük bekleyip sabırla göreceğiz ..bol bol dua edin yoksa hiç bir yöntem fasa fisolarin önemi gerçekten yokmuş ...bunu gecte olsa anlaadim...sizinlede paylasmak istedim dua eden herkesten Allah razı olsun biraz Zor geçiriyorum bu zmanlaari ama gececek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?