Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Dr .uma güvenim sonsuz diger üç çocugumu 12 haftalıkken bildi tabiki yüzde oranı tam net olmaadigi iciin bı umut diyorum ama bkleyip gorecegim bir ay sonra. Ayrıntılı ultrason var bakalım orda netleşir

Dr .uma güvenim sonsuz diger üç çocugumu 12 haftalıkken bildi tabiki yüzde oranı tam net olmaadigi iciin bı umut diyorum ama bkleyip gorecegim bir ay sonra. Ayrıntılı ultrason var bakalım orda netleşir
Canim okadar cok sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi pembelere doymayi nasip etdin bizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin

Canim okadar cok sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi pembelere doymayi nasip etdin bizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin
Allah razı olsun canım ihtimal olmasii bile farklı bı duyguymus yaşatan Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun dua edelim inşaallah sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaallah diyelim kesinleşince de yazarım inşaallah

Ihtimali bile guzel ama o kiz bence annesi erkekler erkenden gosteriyor

Onun bisey bildigi yok kac arkadasa yanlis cvp verdi hemsireyim diyor o bile dogru degildir inanmiyorum hep tuzak geliyor bana beni bilemediniz sayfanizda paylasin dedim paylasamam dedi
Ya bnimde bu ay 4 gün yumurtlamam sürdü herhalde 2 yumurtam vardı peş peşe çatladı bana ilişki olmasın diyo 5. Gün bana ilişki olsun dedi bende abla sen ne yaptın ben bu çocuğu nasıl yapacam dedim o ilişki olmasın dedi valla ben dinlemedim 5 günde üst üste ilişkiye girdim

Herşey Allah in izniyle arkadaşlar o ol der se oluyor sen ne yaparsan yap ne planlar düşün ama rabbim bizi izliyor ....oyuzden elimden geldiigince hep söyleyeceğim duaya ve Allah a sığınıp isteyin başka. Hiç bir şey imkansız dedim oldu diyende ihttimal zaten yüzde 50 ya tutarsa bnce sen rabbine tevvekul et o en güzel mucizeyi verir vermzsede bildiği var deriz çok şükür umarım kirmamisimdir sizii

Canim cok sevindim benimde 3 oglum var rabbim benim ve benim gibi kiz bebis isteyen herkese nasip etsin saglikla sihhatle ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…