- 4 Mayıs 2020
- 139
- 318
- 23
- 36
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.881
Dr .uma güvenim sonsuz diger üç çocugumu 12 haftalıkken bildi tabiki yüzde oranı tam net olmaadigi iciin bı umut diyorum ama bkleyip gorecegim bir ay sonra. Ayrıntılı ultrason var bakalım orda netleşirHAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR KIZIN OLUR. YALNIZ BENCE BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN DERİM. BANA DA 2. OĞLUMDA 16. HAFTADA KIZ DEDİ BAŞKA DR ERKEK DEDİ HATTA PİPİ RESMİ VERDİ. TEMKİNLİ OLMAKTA FAYDA VAR.
hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsinDr .uma güvenim sonsuz diger üç çocugumu 12 haftalıkken bildi tabiki yüzde oranı tam net olmaadigi iciin bı umut diyorum ama bkleyip gorecegim bir ay sonra. Ayrıntılı ultrason var bakalım orda netleşir
Canim okadar cok sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi pembelere doymayi nasip etdin bizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsinDr .uma güvenim sonsuz diger üç çocugumu 12 haftalıkken bildi tabiki yüzde oranı tam net olmaadigi iciin bı umut diyorum ama bkleyip gorecegim bir ay sonra. Ayrıntılı ultrason var bakalım orda netleşir
Canim o hemsire daha benim dogurdugum 2 taneyi bile bilemedi dogacak olani nerden bilsin sakin inanip parani vermeKızlar bende 4 aylık evliyim kız bebek istiyorum ve bunun için instagramda bi sayfadan destek alıyorum hemşire birinden dilerim hepimiz istediğimize kavuşuruz
Ya tam ismini verir misin şuan şoklardayımCanim o hemsire daha benim dogurdugum 2 taneyi bile bilemedi dogacak olani nerden bilsin sakin inanip parani verme
Allah razı olsun canım ihtimal olmasii bile farklı bı duyguymus yaşatan Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun dua edelim inşaallah sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaallah diyelim kesinleşince de yazarım inşaallahCanim okadar cok sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi pembelere doymayi nasip etdin bizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin
Cinsiyet_tahmini_kesinYa tam ismini verir misin şuan şoklardayım
Sizinkiyle ayni miYa tam ismini verir misin şuan şoklardayım
Ihtimali bile guzel ama o kiz bence annesi erkekler erkenden gosteriyorAllah razı olsun canım ihtimal olmasii bile farklı bı duyguymus yaşatan Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun dua edelim inşaallah sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaallah diyelim kesinleşince de yazarım inşaallah
Onun bisey bildigi yok kac arkadasa yanlis cvp verdi hemsireyim diyor o bile dogru degildir inanmiyorum hep tuzak geliyor bana beni bilemediniz sayfanizda paylasin dedim paylasamam dediEvet ya
İnşaallah canım guZell dileklerin içinIhtimali bile guzel ama o kiz bence annesi erkekler erkenden gosteriyor
Ya bnimde bu ay 4 gün yumurtlamam sürdü herhalde 2 yumurtam vardı peş peşe çatladı bana ilişki olmasın diyo 5. Gün bana ilişki olsun dedi bende abla sen ne yaptın ben bu çocuğu nasıl yapacam dedim o ilişki olmasın dedi valla ben dinlemedim 5 günde üst üste ilişkiye girdimOnun bisey bildigi yok kac arkadasa yanlis cvp verdi hemsireyim diyor o bile dogru degildir inanmiyorum hep tuzak geliyor bana beni bilemediniz sayfanizda paylasin dedim paylasamam dedi
Canim cok sevindim benimde 3 oglum var rabbim benim ve benim gibi kiz bebis isteyen herkese nasip etsin saglikla sihhatle insHerşey Allah in izniyle arkadaşlar o ol der se oluyor sen ne yaparsan yap ne planlar düşün ama rabbim bizi izliyor ....oyuzden elimden geldiigince hep söyleyeceğim duaya ve Allah a sığınıp isteyin başka. Hiç bir şey imkansız dedim oldu diyende ihttimal zaten yüzde 50 ya tutarsa bnce sen rabbine tevvekul et o en güzel mucizeyi verir vermzsede bildiği var deriz çok şükür umarım kirmamisimdir sizii
Evet bu topikte kullanan çok olmuş önceleri ve deneyenler de vardır ovulasyon test ileKızlar ovulasyon testi kullanan varmı kız bebek için bir kaç yerde okudum ama bunu deneyen varsa yazabilir mi.
Evet bende deneyeceğim ama bilen varsa yazsın lütfenEvet bu topikte kullanan çok olmuş önceleri ve deneyenler de vardır ovulasyon test ile
Canım bu topikte deneyen çok onları okusan biraz anlarsınEvet bende deneyeceğim ama bilen varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?