- 28 Eylül 2020
- 46
- 34
- 3
- 30
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.901
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuş bişeyler denedinizmi keske anlayabilsemMerhabalar bende kız bebek istiyorum 11 haftalık hamileyimsizce nedir cinsiyeti ilk gebelik
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuş bişeyler denedinizmi keske anlayabilsemIkra meyra canim bakarmisin arkadaşa
Kız görünüyor
Bende senin gibiyim canım İnstagram dakiklere çok güvendim herkes kız dedi kız ayı dedi bi bayan yüzde kişide üç kişi de yanılıyorum sesi inandım kendimce Azeriler kız dedi adım adım annelik kız dedi hep kız denen mesajları okudum sonuç üçüncü oğlum geliyo yaşadıgım hayal kırıklıgı yanıma kar oldu çok dua ettim demekki hayırlısı buymuş Rabbim böyle yazmış ama yaşadığım üzgüntü beni maf etti erkek olması haşa başım gözümle çok istediğim bi bebekti ama o kadar inanmışım ki hayırlı evlat olsunlarAnnecikkkkk gözün aydın canım inan çok sevindim.. Bende senin gibi düşünüyorum..biraz geç oldu ama anladım.. hicbir yöntem e inanmıyorum.. sunu uyguladim tuttu diyenlere de zaten yuzde elli ihtimal var olacagi varmış diyorum.. çünkü insan olarak aciz yaratılmışız cinsiyet belirleme gibi önemli birşey bizim haddimize değil elbette..3. Oğlanı bekleyen biri olarak bende tamamen önce Allah a dua ve yalvarış sonrasinda bize duseni yapmak..gerisini de Allah a birakmakmis en doğrusu.. keske bunu 3. Bebise karar varmeden birseyler uygumadan benim elimde diye düşünmeden anlasaydım..once Allah a dua edip baslasaydim eminim rabbim gonlume gore verirdi.. Diğer arkadaşlara da tavsiyem yöntem vs şeylerle uğraşmadan bolca dua etsinler yoksa benim gibi tam tersi ya da Allah göstermesin daha üzücü şeylerle karşılaşabilirler...O insta 'daki hemşire kadın hep yanılmadık diye paylaşım yapıyor..bir arkadaşınkini de bilememis..Belki de ne kadar çok var bilemediği ama onları hic paylaşmıyor.. O kadına bende yazmıştım nasıl neye göre yapıyorsunuz yanildiginiz oldu mu vs. Diye kadın 100 de 10 yanılma payı olabilir demişti.. ama ben inanmıyorum öyle olsa 100 tane olumluyu paylaşırken 1 tane olumsuz u da paylaşırdı...
Aynen öyle canım Bebisleri kucagimiza alinca herşeyi unutacağız zaten ama insan i o hayal.kirikligi baya etkiliyor birde uzuldugune üzülüyorsun neden buna çok üzülüyorum diye.. Ama demekki hakkımızda bu hayırlı imiş.. Bize düşen de ne olursa olsun güzelce yetiştirmek yavluratimizi...Bende senin gibiyim canım İnstagram dakiklere çok güvendim herkes kız dedi kız ayı dedi bi bayan yüzde kişide üç kişi de yanılıyorum sesi inandım kendimce Azeriler kız dedi adım adım annelik kız dedi hep kız denen mesajları okudum sonuç üçüncü oğlum geliyo yaşadıgım hayal kırıklıgı yanıma kar oldu çok dua ettim demekki hayırlısı buymuş Rabbim böyle yazmış ama yaşadığım üzgüntü beni maf etti erkek olması haşa başım gözümle çok istediğim bi bebekti ama o kadar inanmışım ki hayırlı evlat olsunlar
Allah razı olsun canim aynen dediklerin gibi herşey Allah in izniyle .. inşaallah herkes istediğine kavuşur cnki veren o hayırlısından ondan istemek kadar gönül rahatlığı yokmuş herkese gonlundeki nasip olsun inşaallahAnnecikkkkk gözün aydın canım inan çok sevindim.. Bende senin gibi düşünüyorum..biraz geç oldu ama anladım.. hicbir yöntem e inanmıyorum.. sunu uyguladim tuttu diyenlere de zaten yuzde elli ihtimal var olacagi varmış diyorum.. çünkü insan olarak aciz yaratılmışız cinsiyet belirleme gibi önemli birşey bizim haddimize değil elbette..3. Oğlanı bekleyen biri olarak bende tamamen önce Allah a dua ve yalvarış sonrasinda bize duseni yapmak..gerisini de Allah a birakmakmis en doğrusu.. keske bunu 3. Bebise karar varmeden birseyler uygumadan benim elimde diye düşünmeden anlasaydım..once Allah a dua edip baslasaydim eminim rabbim gonlume gore verirdi.. Diğer arkadaşlara da tavsiyem yöntem vs şeylerle uğraşmadan bolca dua etsinler yoksa benim gibi tam tersi ya da Allah göstermesin daha üzücü şeylerle karşılaşabilirler...O insta 'daki hemşire kadın hep yanılmadık diye paylaşım yapıyor..bir arkadaşınkini de bilememis..Belki de ne kadar çok var bilemediği ama onları hic paylaşmıyor.. O kadına bende yazmıştım nasıl neye göre yapıyorsunuz yanildiginiz oldu mu vs. Diye kadın 100 de 10 yanılma payı olabilir demişti.. ama ben inanmıyorum öyle olsa 100 tane olumluyu paylaşırken 1 tane olumsuz u da paylaşırdı...
İnşallah canım sonuçu yaz mutlaka belki bizim de sürpriz gelir ilerde Allah’a güçlük mü var Rabbim ol desin yeterkiO bekklentiyi çok iyi biliyorum hayal kırıklığı değilde kesiin gozuuyle bakktigimiz. İçin rabbim bizi bı silkeliyor bnce iki kere yaşadım bunu ve okadar pişmanım ki rabbim affetsinüç oglum var tırnağına hiç bişi değişmem bin Şükür yinede bu da bnm için bir mucize rabbimin hediyesi inşaallah kesiinleesirde hayyirla buyuturuz ...her sseyin başı dua ...dualarimdasiniz
İnşaallah yazarım Allah herkese tattirsin isteyen herkese versin inşallahİnşallah canım sonuçu yaz mutlaka belki bizim de sürpriz gelir ilerde Allah’a güçlük mü var Rabbim ol desin yeterki
Canım sen ne kadarlık gebesin..Bende senin gibiyim canım İnstagram dakiklere çok güvendim herkes kız dedi kız ayı dedi bi bayan yüzde kişide üç kişi de yanılıyorum sesi inandım kendimce Azeriler kız dedi adım adım annelik kız dedi hep kız denen mesajları okudum sonuç üçüncü oğlum geliyo yaşadıgım hayal kırıklıgı yanıma kar oldu çok dua ettim demekki hayırlısı buymuş Rabbim böyle yazmış ama yaşadığım üzgüntü beni maf etti erkek olması haşa başım gözümle çok istediğim bi bebekti ama o kadar inanmışım ki hayırlı evlat olsunlar
25 haftalık olduk şükürCanım sen ne kadarlık gebesin..
Ben buradiki yazının doğru olduğuna inanıyorumKızlar bu az önce yaptığım test. Bu ay denemiyoruz bebiş. Ama kendimi tanımak adına yaptım. Diğer ay bu pik oluşmadan ilişkiyi kesmek gerekiyormuş sanırım
Bunu yeni duydum ama denerim şans ya belli olmaz. Benim kızımı siz nubtan bilmiştiniz kız demiştiniz kızdı. Ama hevesim kursağımda kaldı.. Hayırlısı rabbim inşallah yine nasip eder..Ben buradiki yazının doğru olduğuna inanıyorumadet bitimi ilk 5 gün içinde olursa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursa kiz 7-8 günden sonra ve öncesi yapılmamalı Eki Görüntüle 2729532
Kız bunların hepsini nasıl okucam@Kafa yoramam burayı oku canim
Acele etme yavaş yavas relaks ol kolay gelsinKız bunların hepsini nasıl okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?