Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben buradiki yazının doğru olduğuna inanıyorum adet bitimi ilk 5 gün içinde olursa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursa kiz 7-8 günden sonra ve öncesi yapılmamalı Eki Görüntüle 2729532
3. Çocuğa karar verirsem bunu denicem sanırım başka bir yerde daha okumuştum Üzülmemek için 3. Çocuk diye yola çıkmam lazım kız olacak diye düşünüp erkek olması hepimiz için hayal kırıklığı ve üzüntü oluyor maalesef 2.oğlumda çok yaşadım bu yıkımı.

Geçen akşam dua ederek uyudum hayırlısıyla olsun istiyorum ve olacaksa bana bir işaret gönder Allahım dedim saçmaladım mı bilmiyorum ama içimden öyle demek geldi.. Sonra rüyamda makas gördüm bir yer kız evlat hatta ikiz kız diyor başka bir yerde erkek evlat diyor duyan bilen var mı anlamını kızlar

Uzun zamandır uğrayamadım buralara yeni bebiş haberleri gördüm herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Keşke istediğimiz herşey olsa ama işte nasip diye de birşey var önüne geçilmiyor kimbilir belki benim de kaderimde 3oğlan var şuan bilmeden sadece dua ediyorum.Allah herkese sağlık versin ailesine birlik muhabbet versin insallah.
üst komşum alt komşum yan komşum hatta karşı komşumun 2şer 3er kızları var onlar da erkek olsun istiyorlar ama işte olmuyor biz de aksine kız demekki boşa kürek çekiyoruz diyorum bazen Allah büyük ... çok konuştum kızlar sevgiler hepinize.

merhaba, benim 2 kızım var, 3. ye niyetlendik. bu konuda erkek anneleri daha bilgilidir diye düşündüm. adetin bittiği gün tek ilişkiyle oğlu olan var mı?
Merhaba oğluma adet bitti 13141516 en öv gunleriydi ama 20 sinde tek iliskiyle kaldığıma eminim 31 günde o yüzden geç döllenme adet1 hafta geçmişti ve kese minicikti belki işinize yarar şimdi bende rabbim nasip ederse bir kız evlat istiyorum hayırlısı bakalim

Çok teşekkür ederim

Hiç çıkıntı görememişti o zaman
Adım adım annelik 9+3 usg fotoma %70 erkek demişti benimde sonra ki haftalarda göstermemiş dedi çıkıntı yok gibi dedi hatta dedim 9+3 de görülen çıkıntı nereye kaybolur diye çok düşündüm ama kız çıktı çok umutlanmıştım oysaki bende erkek diye daha o haftada çıkıntı var diyorsa erkektir diye çok kapıldım aslında kendimizi üzüyoruz böyle sayfaların yorumlarıyla hala bile erkek mi acaba %70 dedi diyorum pskolojikmen

Ins rabbim herkese nasip eder kendimin olduğu için çok şükrediyorum ama her zaman olmayanlarada dua ediyorum hep aklımdasın valla ınş bir gün nasip olur.

Aminn inşallah ya sizin gibi kazara falan sürpriz gelse ne iyi olur aksi halde 3. ye cesaretim olmayacak gibi
Aynen ınş rabbim gönlünüze göre nasip etsin. Benimde gerçekten kazayla olmasaydı kesinlikle 3. Çocuğu düşünmüyordum rabbim isteyen evlat hasretiyle yananlara nasip etsin.

Ins rabbim herkese nasip eder kendimin olduğu için çok şükrediyorum ama her zaman olmayanlarada dua ediyorum hep aklımdasın valla ınş bir gün nasip olur.
Hayırlısı canım benim oğlum olacağı için de çok mutluyum sağlıklı hayırlı olsun kız hevesim kalmadı artık

Hayırlısı canım benim oğlum olacağı için de çok mutluyum sağlıklı hayırlı olsun kız hevesim kalmadı artık
Benim minik oğlumdan sonra bende de kız hevesi kalmadı canım. Kazayla da olmaz inşallah. Ameliyatım, gebeligim her şey çok zor geçti. Bünyem ve psikolojim kız veya erkek bir çocuk daha kaldıramaz bence. Allah olanları sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin. Nasibimizde yazılmamışsa ne yaparsan yap boş. Yolumuza üç erkek evlatla devam edeceğiz inşallah

Ben bağlatmayı düşüyordum ama sonradan vazgeçtim Valla Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin dünyada tek üç oğlu olan biz değiliz canım İnan üç kız olsa bu seferde erkek diye isterdik dünyanın düzeni bize kalmamış iyiki Allah en iyisini bilendir hayırlsı buymuş artık

Kesinlikle canım. Hem dünyaya çocuk doğurmaya gelmedik sadece. Her ikisinden de herkeste olacak diye bir şart yok. Allah kime ne taktir ederse. Ben bu süreçte hiç beklemediğim, hiç olmadığım bir kişiliğe girdim sanki tek amacım bir kız doğurmakmiş gibi bir ruh hali bürüdü beni. Okumayı, öğrenmeyi,çocuklariyla oynamayı, işini çok seven ben hiçbir şeyden zevk almaz hale geldim. Tabi bunda hormonlarimin etkisi hiç de gözardı edilemezalt üst oldum, mutsuz, memnuniyetsiz, çocuklarına yetmediğini düşünen bir anne en önemlisi de bir kız evlada sahip olamamanın verdiği yıkımı yaşayan biri dum hiç yere. Buraya bunları benim gibi ruh haline girenlere ışık olsun diye yazıyorum. Karşılaştığım ben hiç de tanıdığım ben değildi Dualarıma kavysamamanin verdiği hayalkirikligi butun hamileliğimi zehir etti. Zaten zor geçen hamileliğim psikolojimin de alt üst olmasıyla daha da zor oldu. Simdi silkiniyorum ve kendi kendime diyorum ki Allah'ın benden istediği verdiği evlatlar kız ya da erkek her neyse onları doğru yetiştirmek, oara iyi bir anne olmak. Bir daha gelmeyeceğim bu dünyayı ahiretim için kullanmak. Zira her iki cinsiyetten de çocuğumuz olmak zorunda değil. Bu amaca ulaşmam için yaratmadı beni Allah. İkisini de tatmak kulun isteği ama verip vermemek Rabbime kalmış.

Aynen öyle belki de kız evlatla olan imtihanı kaldıramıcaktık bilinmez çok şükür bin şükür halimize ben de yanlışa çok düştüm ama artık çok başka bakıyorum ve kendimi şanslı hissediyorum

Rabbim herkese sağlıklı hayırlı versin bebeklerini 14. Haftada doktor bacak arası boş kız gibi dedi 16 da kendi doktorum erkek dedi..sizin cinsiyetler ne zaman kesinleşti hanımlar..1 oğlum var buda 2. Gebeliğim

Rabbim herkese sağlıklı hayırlı versin bebeklerini 14. Haftada doktor bacak arası boş kız gibi dedi 16 da kendi doktorum erkek dedi..sizin cinsiyetler ne zaman kesinleşti hanımlar..1 oğlum var buda 2. Gebeliğim
Benim iki oglumdada 12 haftalik belli oldu canim.Rabbim sağlıkla kavustursun ayriltilida net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…