Bir de obkejtif olarak siz bakın lütfen

Evet daha cok plan yspmaniz gerek ikinizinde. Erkekler bunu prk yapmiyo evde.. bizim evde ben yaparim bunu mesela.. cunku daha cok sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi. Kadin olmamlada ilgisi var daha detayciyim kisiligimlede ilgi bi durum.

Valla esinin yaptigini yapmayan milyonlarca erkek var, sirf erkek oldugu icin kendini kadindan ustun goren evde hic bir ise elini surmeyen.. burda bi uye vardi onun kocasinada gicik oluyorum. Kadin calisiyo memur.. kocasi evde bise yapmiyo cicuklarinada ust katta oturan kv bakiyo. Koca calismiyo ayni zamanda. Olur musun oldurur musun bu durumda ? Her zaman beterin beteri vardir ama senin kocan o kadarda kotu biri degil gibi... asilmayacak sorunlar degil bunlar

Kızımı götürmeyecektik aslında daha doğrusu onlar beni bırakıp geri dönecekti ben öyle düşündüm eşim git gel değmez dedi apar topar giydirdim hazırladım falan orda vakit kaybı oldu
Aslında sürekli bu halde değiliz iyi günlerimiz de var elbette ama gelince üst üste geliyor bu tartışmalar sonra toparlamak zaman alıyor
Ya da ben tam bir şey anlatıyorum aman boş ver üzme kendini diyor sinir oluyorum beni bir dinle ben senle konuşmak istiyorum diyorum o zaman da tartışıyoruz
Psikoloğa gitmeyi önerdim eşime çünkü işsizlik onu üzüyor ama kabul etmedi

Eşim iyi biridir çocuğa da çok güzel bakar hani öyle ki ölsem gözüm arkada kalmaz ama bazı konularda çok zıt düşüncelerimiz var mesela o benim onun düşüncesini yanlış bulmamı onu dinlememem olarak görüyor ya da bazı konularda çok net düşüncesi var değişmiyor ben de buna kızıyorum örnek vermek gerekirse kendi çatal kaşığınla çocuğa bir şey verme diyorum ne var bunda diyor bu kadar abartma diyor bu bana göre net yanlış bir bilgi ama ona göre önemsiz bir şey
Allah o üyenin yardımcısı olsun kocası tam bir sorumsuzmuş
Ben plansızım ya da yaptığım plana pek uymam ama böyle saatli yerlere giderken daha dikkatli olmam gerek bunu anladım

Aslında tüm işler onun sorumluluğunda değil yani ben işten gelince eşime ne yemek yaptın demiyorum kendim ne yemek yapsam diyorum o yüzden bu iş konusunda yanlış anlaşıldım
Ders çalışma konusunda da akşam dizi izleyeceğine ders çalış diyorum ya da telefonla konuşacağına çünkü o zaman çocuk bende o da ben hiç mi dinlenmeyeyim diyor

Eşiniz haklı. Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Kibar şekilde, ses yükseltmeden konuşmayı deneyerek başlayabilirsiniz. Farkında değilsiniz belki ama bence eşinizi ezer aşağılar tavırlarınız var. Kapı önü kavganızdan böyle anladım.

Bence siz biraz farkında olmadan eşinizi ezmeye ve onun isteklerini, beklentilerini görmezden gelmeye başlamışsınız. Biraz ona erkek olduğunu (egemenlik anlamında değil) hatırlatın. Yani siz ona eş olun, kadın olun. Duygusal olarak onu görün. Çoğu kez biz kadınlar yakınırız bu durumdan ilgisiz beni görmüyor kadın olduğumu un6ttum vs. Bu sefer siz bunu yapmışsınız. Çekil çekil diye çocuk tersler gibi terslemeniz hele de sizi düşünerek teklifte bulunduğu bir şeye böyle tepki vermeniz bana yanlış geldi.

Esiniz hakli
Cekil cekil nedir yani insan evcil hayvanina bile boyle hitap etmez
O da bana bağırdı tüm apartmanın içinde hafi burda ben öyle dediğim için bağırdı geçen hiç beni dinlemiyorsun dedi git ben arkasından saf gibi görüşürüz demekle yetindim etrafta birçok kişi vardı çünkü tanıdık

Kapı önünde ve asansörde bağıran o aslında bana
Ben sesimi yükseltmedim ama söyleyiş tarzım sinirliydi

Kapının önündeydi ve ben de kapının önünden çekilmesi için dedim daha çok vakit kaybetmeyelim diye
Nasıl yapacağım bilmiyorum söylediklerinizi işte
Yani duygularımı hissettirmiyorum sanırım

Yaptığı işlere müdahale etmeyin, ne güzel çöpleri atıyormuş bi şekilde size yardımcı oluyor hem çalışmayıp hem de evdeki hiçbir işe elini sürmeyebilirdi, gideceğiniz yere geç kalın ama eşinizle ilişkinizi bozmayın.

Kapı önünde ve asansörde bağıran o aslında bana
Ben sesimi yükseltmedim ama söyleyiş tarzım sinirliydi
Bazen bağırmanıza gerek yok bir bakış, söyleyiş tarzı vs önemlidir.

Ben buradan anladım çekil çekil sözcüklerindeki kibiri.

Özür dileyin bence.

En azindan hatani biliyorsun daha dikkatli olursun burda bizlerin tecrubelerinide okudun en azindan.

O sorunlar her evlilikte oluyo bence. Benim eSim sigara iciyo ben sirf bu yuzden ayni kasikla vermesini istemiyorum..ama inan bu tarz seyler her ailede oluyo. avur cubur konusu vardir bizdede. Ben abur cubur bile olsa evde benim yaptiklarindan yemelerini isterim. Esimse tam bi abur cuburcu. Gordugumde uyaririm ancak ben yokken veriyosa buna bisey yapamam. Baba olarak onunda dusunmesi gerekir. Ama gorursemde demedigimi birakmam:)

Her zaman yardımcı olur bana çalışsa da çalışmasa da ama geç kalırken bunu yapmak zamansız geliyor bana bilemedim
Evet aslında bizim önceliğimiz birbirimiz olmalı o da diyor ki ben senin hep mutluluğunu düşünüyorum ama sen benim düşünmüyorsun diyor

Kapının önündeydi ve ben de kapının önünden çekilmesi için dedim daha çok vakit kaybetmeyelim diye
Nasıl yapacağım bilmiyorum söylediklerinizi işte
Yani duygularımı hissettirmiyorum sanırım

Biraz onun söz sahibi olmasına fırsat verin zaten çalışmadığı için kendini biraz ezik hissediyordur, geçen sene ben de sınav için evdeydim ve eşime karşı eziktim ne talan söliyim. Sanki tüm yük onun üstünde gibiydi. Duygusal yönden derken de onun ruhunu okşayacak sözler söyleyin.

Bazen bağırmanıza gerek yok bir bakış, söyleyiş tarzı vs önemlidir.

Ben buradan anladım çekil çekil sözcüklerindeki kibiri.

Özür dileyin bence.
Bu sadece tek bir olay ve konu bugün ben suçlu olabilirim tabi ki özür de dilerim sorun değil ama sorunu kökten çözemiyorum

Adamin soyledigi seyler uzerinde hic dusundunuz mu?
Adam diyor ki beni hic dinlemiyorsun
Beni hic dusunmuyorsun
Napayim derdimi baskasina mi anlatayim
Bencilsin

Bakin bunlari soyluyorsa vardir bir sorun diyorum ben. Aksam isten eve gelip yatip uyuyan adamlara neler saydiriyoruz burada hic okumadiniz sanirim. Siz de aynisinin kadin versiyonusunuz demek ki. Disarida calisiyor olmak ese ve eve karsi sorumluluklari sifira indirmez. Calisan ebeveyn esiyle de ilgilenmeli,cocuguyla da oynamali vs vs.

Adam size neden bagiriyor cunku aranizda mesafe cok. Sesini duyuramiyor size cunku uzaksiniz demek ki. Bagiran insana getirilebilecek psikolojik aciklama bu,hangi psikologa isterseniz sorun aynen bunu diyecektir

İlk evlendiğimizde ben de sınav için evdeydim o çalışıyordu iş yerinde sıkıntıları vardı ben tamam dedim bazı şeylere tabi ki o zaman ama sanki aynı anlayış ondan bana gelmiyor gibi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…