Tabi ki empati yapıyorum ve çocuk bakmak işten de yorucu kabul ediyorum ama benim işe gitmediğim bir gün eşim tv izliyorsa ders çalışmak yerine ve bunu söyleyince de benim dinlenmeye hakkım yok mu diyorsa da mı tamamen ben suçluyum
Ona diyorum ki akşamları ben evdeyken başka odada çalış tv varken anlaşılmaz bir yandan tv açık bir yandan ders çalışmaya çalışıyor
Aslında bu küçük şeyler patlama noktası birikmişlikler hepEsin hakli
Kapida.ne diye aglamaya basladin hemen ?
Ne oldu ki sanki?
Olaylari o boyuta sen getiriyorsun gibi geldi bana
Esinin de hatalari vardir kabul
Ama cogu senden kaynakli gibi geldi bana kusurabakma
Kesinlikle doğru olan bu zaten ama ben tartışmada artık cevap vermiyorum susuyorum hem ben cevap verince olay büyüyor hem bağırırsak çocuk korkar diye ve tartışmak da istemiyorum aslında çok yoruldum hemen bitsin istiyorum o söyleceklerini söyleşin ve bitsinDediğim gibi çok stresli şuan halledemeyeceğiniz bişey değil ki bi erkek için ağır bi durum o evde otursun eşi çalışsın yeterince onur kırıcı bi erkek için
Sadece ona söyleyin birbirinile bi problem olduğunda kavga etmeden kırmadan alınmadan söyleyelim birbirimizi dinleyelim gibi bu benim kvnin taktiği.hani hangi taraf sinirliyse diğeri alttan alsın der karşılık vermeden dinlesin gibi haklı yoksa o kpyi çoktan boşardı
Evet bu birkmişlikler bizi yıprattı önlem gerekiyorKiz sonuçta kalkacak öyle pijama ile aç aç arabayami binecekti? Yazik tabiki, üstelik hava soğuk. Yani bak halen kabul etmiyorsun, saat 9da yolda olman gerekirken evdeydin. Burda hem senin zaman yönetiminde sorun var, hem eşin ile iletişimin ile.
Yani 1 gün öncesi konuşulmasi lazim ve anlaşilmasi lazim, kim çocuğu uyandiriyor, git gel oluncakmi? Yemek götürülecekmi?
Bizde ayni iletişim hatalari yapiyoruz ve psikologtan randevu aldim. Sende randevu al, eşini dinleme. Bu şekilde devam ederseniz dahada yipranirsiniz ve toparlamaniz daha zor olur. Boşanma sadece büyük olaylarda olmuyor, böyle kücük olaylar göl gibi olunca, saygi sevgi bitincede oluyor. Önleminizi alin. Psikolog ikinizede yardimci olacak.
Bazen üstümde çok fazla sorumluluk hissediyorum muhtemelen eşim de öyle bence ondan oluyor tabi durumu iyi yönetmek gerekCabuk sinirlenme luksumuz yok vallacogul konusuyorum yani esiniz olsa cabuk sinirlenen ona da aynisini soylerim. Iki kisilik hatta cocugu da sayarsak uc kisilik hayat yasiyoruz. Ona gore davranmamiz gerekiyor.
TV izliyorlar ki zaten evde çocukla yani şöyle diyeyim aynı sınava ben de girdim ve tvyi unuttum telefonumdan beni oyalayan Uygulamaları kaldırdımElbette tamamen siz suçlusunuz diyemem. Detaylar ne şekilde elbette bilmiyorum anlattığınız ilk konuyu okuyunca eşiniz haklı görünüyor. Belki ders çalışması için motive olmaya ihtiyacı vardır. Şahsen ben 7/24 çocuğumla ilgilendikten sonra ilk fırsatta "yaymak" isterim. Boş boş yatayım, tv izleyim falan ne bileyim.
Kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum çünkü tüm işi eşime yıkmış değilim yani çocuğumla ilgilenmediğim falan düşünülmesin sonuçta anneyim ben nasıl ilgilenmem ?Bence Eşiniz hakli. Burda bayanlar olarak hep çalışan eve gelince çocuğuyla hanimiyla ilgilenmeyen kocalari dertlenir insanlar ve siz koca olmussunuz o kadin bence biraz daha sevkatli olun.
Belki de olabilirim yani böyle düşünmedim hiç eşim de bunu iddia ediyor senin isteklerin olmayınca mutsuzsun diyeSizin roller degismis gibi.
Sen calisyosun o evde cocuga bakiyr.
Normal olrak sen eve gelince cocugun yuku hafifler onda ve arkadaslariyla ailesiyle konusabilir elbet.
Bence siz cok ben merkzcisiniz.
Bu yazdiklarinizdan bunu cikardim.
Bazen karşısında susmak da karşılık vermek gibi anlaşılıyo yani her açıdan birbirinize anlayışlı olmak gerekiyoKesinlikle doğru olan bu zaten ama ben tartışmada artık cevap vermiyorum susuyorum hem ben cevap verince olay büyüyor hem bağırırsak çocuk korkar diye ve tartışmak da istemiyorum aslında çok yoruldum hemen bitsin istiyorum o söyleceklerini söyleşin ve bitsin
Kızım bunu desem de anlayacak kadar büyük değil bir buçuk yaşındaBazen karşısında susmak da karşılık vermek gibi anlaşılıyo yani her açıdan birbirinize anlayışlı olmak gerekiyo
Biz çocukların yanında ses yükseltsekde annecim bazen büyükler fikirlerini yüksek sesle söyler kavga etmiyoruz derim ister istemez şahit oluyo çocuklar bu tür olaylara
Ben bu konuda haksız mı dedim haksız olduğunu düşündüğüm yerler söyledim kimseye de bir şey demedim empati konusunda dövecek gibi yazmışsınız siz de kusura bakın ama çok negatif bir insansınız azarlar gibi ne bu böyleKusura bakacaksaniz sevinirim hiç olmazssa bak gam ediyor derim
Çünkü gerçekden bencilsiniz arkadaşlar size durum analizi yapıyor empati yapın diyor ama siz hala yok o haksız diyorsunuz
Bu durumda siz objektif bakışimiz size yardım edemezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?