Bir de obkejtif olarak siz bakın lütfen

Bence Eşiniz hakli. Burda bayanlar olarak hep çalışan eve gelince çocuğuyla hanimiyla ilgilenmeyen kocalari dertlenir insanlar ve siz koca olmussunuz o kadin bence biraz daha sevkatli olun.

Sizin roller degismis gibi.
Sen calisyosun o evde cocuga bakiyr.
Normal olrak sen eve gelince cocugun yuku hafifler onda ve arkadaslariyla ailesiyle konusabilir elbet.
Bence siz cok ben merkzcisiniz.
Bu yazdiklarinizdan bunu cikardim.

Bu yazidada anliyorum ki annelik rolunu ustlenmissiniz esinizde.
Kolay degl cocuk bakmak, yengemin calistigi gunler abim kizini bize getiriyor.
2 yasindaki kiz resmen sabah 8 den itibaren abimin, annemin, benim hasatimi cikariyor. Annesi isten geldiginde hafifliyoruz resmen.
Bide bana o gun " aaa ders calismalisin sen" dense benim mecalim kalmaz ki??

Esin hakli

Kapida.ne diye aglamaya basladin hemen ?
Ne oldu ki sanki?

Olaylari o boyuta sen getiriyorsun gibi geldi bana

Esinin de hatalari vardir kabul
Ama cogu senden kaynakli gibi geldi bana kusurabakma
Aslında bu küçük şeyler patlama noktası birikmişlikler hep
Ben çok çabuk ağlarım tutamam kendimi

Kesinlikle doğru olan bu zaten ama ben tartışmada artık cevap vermiyorum susuyorum hem ben cevap verince olay büyüyor hem bağırırsak çocuk korkar diye ve tartışmak da istemiyorum aslında çok yoruldum hemen bitsin istiyorum o söyleceklerini söyleşin ve bitsin

Evet bu birkmişlikler bizi yıprattı önlem gerekiyor
Olaya gelirsek de gideceğim yerde kalma sürem en fazla iki saatti ve evden on dk sürüyordu varması kızımın geceden muhallebisi vardı sabah kalkınca onu yiyor zaten onu arabada yediririm geri dönerler dedim arabadan da çıkmayacağı için ki uyuyor olsa evet pijamayla götürecektim çünkü onlar gelmeyecekti normalde benle
Saat dokuzda yolda olmak da bana bağlı değil eşim uyanmamıştı çünkü ben araba kullanamıyorum o beni bırakacaktı neden uyandırmadın derseniz de gece geç yatıyor ders çalıştığı için biraz daha uyusun dedim

Cabuk sinirlenme luksumuz yok valla cogul konusuyorum yani esiniz olsa cabuk sinirlenen ona da aynisini soylerim. Iki kisilik hatta cocugu da sayarsak uc kisilik hayat yasiyoruz. Ona gore davranmamiz gerekiyor.
Bazen üstümde çok fazla sorumluluk hissediyorum muhtemelen eşim de öyle bence ondan oluyor tabi durumu iyi yönetmek gerek
Çabuk sinirlenme huyumu eskiye göre küsmen törpüledim ama tamamen baş edebildim diyemiyorum

TV izliyorlar ki zaten evde çocukla yani şöyle diyeyim aynı sınava ben de girdim ve tvyi unuttum telefonumdan beni oyalayan Uygulamaları kaldırdım
Motive olmaya ihtiyacı tabi ki var kendi alanıyla ilgili soruları tv izlerken çözünce zorlanmadığını söylüyor

Bence Eşiniz hakli. Burda bayanlar olarak hep çalışan eve gelince çocuğuyla hanimiyla ilgilenmeyen kocalari dertlenir insanlar ve siz koca olmussunuz o kadin bence biraz daha sevkatli olun.
Kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum çünkü tüm işi eşime yıkmış değilim yani çocuğumla ilgilenmediğim falan düşünülmesin sonuçta anneyim ben nasıl ilgilenmem ?
Sizin dediğiniz babalarımız modeli ama ben o modelde değilim
Mesela elimden geldiğince bulaşıkları topluyorum o evde diye bırakmıyorum ki o bunlarla uğraşmasın ders çalışsın veya yemeği fazla yapıyorum ki ertesi gün yesin

Sizin roller degismis gibi.
Sen calisyosun o evde cocuga bakiyr.
Normal olrak sen eve gelince cocugun yuku hafifler onda ve arkadaslariyla ailesiyle konusabilir elbet.
Bence siz cok ben merkzcisiniz.
Bu yazdiklarinizdan bunu cikardim.
Belki de olabilirim yani böyle düşünmedim hiç eşim de bunu iddia ediyor senin isteklerin olmayınca mutsuzsun diye
Rollerde değişkenlik durumu sadece benim çalışmam onun çocuğa bakması yoksa diğer işleri tabi ki yapıyorım

Bazen karşısında susmak da karşılık vermek gibi anlaşılıyo yani her açıdan birbirinize anlayışlı olmak gerekiyo
Biz çocukların yanında ses yükseltsekde annecim bazen büyükler fikirlerini yüksek sesle söyler kavga etmiyoruz derim ister istemez şahit oluyo çocuklar bu tür olaylara

Kızım bunu desem de anlayacak kadar büyük değil bir buçuk yaşında
Anlayış çok önemli gerçekten ben bazen gösteriyorum ama bazen gözüm dönüyor

Kusura bakacaksaniz sevinirim hiç olmazssa bak gam ediyor derim
Çünkü gerçekden bencilsiniz arkadaşlar size durum analizi yapıyor empati yapın diyor ama siz hala yok o haksız diyorsunuz
Bu durumda siz objektif bakışimiz size yardım edemezki

Ben bu konuda haksız mı dedim haksız olduğunu düşündüğüm yerler söyledim kimseye de bir şey demedim empati konusunda dövecek gibi yazmışsınız siz de kusura bakın ama çok negatif bir insansınız azarlar gibi ne bu böyle

Haksızsınız adamı fazla boguyorsunuz gıbıme geldı. Bıraz daha ozen gosterın bırbırınıze

Eşinde evde bunalmış ve sanırım evi de sen geçindiriyorsun.

Normal böyle olması.

Eşiniz haklı.(nokta)

İyi ki diğer insanlar gibi sadece çalışıyorsunuz duyanda uzaya çıkıp geliyorsunuz sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…