Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Eşiniz çok haklı işsiz olmak çok zor birde üstüne azarlanmak ilgisiz kalmak çok daha kötüBu sabah saat 9 buçukta bir yere yetişmem gerekiyordu eşim bırakacaktı beni çünkü araba kullanamıyorum bir de kızım var tam hazırlanırken baktım kuzum uyanmış eşimi de uyandırdım bu arada saat dokuz olmuştu apar topar hazırlandık ama evden çıkışımız 9.25 i buldu ben kuşuma ayakkabı giydirmeye çalışıyorum eşim de ayakkabılarını giymeye çalışıyor tam bir curcuna yani bıraksaydın ben giydirirdim dedi ben de bıraktım çekil çekil dedim kapıyı kilitlemek için zaten gecikmişim bu arada bunu sinirli söylemiş olabilirim ve bana bağırmaya başladı apartmandayız ses nasıl yankılanır bilirsiniz ben de ağlamaya başladım anlayacağınız gün kötü başladı araba bir şeyler deri hatırlamıyorum çoğuna cevap vermedim en son dediği de ben bu yuvayı kurtarmaya çalışıyorum sen gerçekten hiç çekilmiyorsun oldu.
Anlattıklarım bugünün olayıydı ama genel olarak anlaşamıyoruz buna kanaat getirdim ortada herhangi elle tutulur bir sorun yok ama sürekli tartışma var evde ve kızım bizi öyle görüyor en çok buna üzülüyorum.
Eşim benim bencil olduğumu sadece kendimi düşündüğümü söylüyor bense onun beni sürekli eleştirdiğini düşünüyorum ama bunu kabul etmiyor.
Ben çalışıyorum eşim bu yıl sınava hazırlandığı için çalışmıyor ve evde kızımıza bakıyor evde benden çok iş yapıyor kabul ediyorum gece çocuk uyanınca falan bakıyor ben de işten yorgun geliyorum uyumak istiyorum kendime gelemiyorum bir türlü bu defa ben çalışamıyorum diyor hep sen yoruluyorsun diyor sen sadece kendini düşünüyorsun diyor.
Bir de geçen ben ona sürekli telefonda birileriyle görüştüğünü söyledim abisi annesi babası arkadaşları falan yanlış anlaşılmasın tabi ki görüşür ama bu tam yemek zamanı alışveriş zamanı ya da ben işten gelmişim bir şey anlatıyorum o zamana denk geliyor ona kızıyorum bana dedi ki sen bana huzur vermiyorsun ben de diğer insanlarla konuşuyorum napayım derdimi kimseye anlatamıyorum dört yılda ne hale getirdin beni dedi o kadar kırıldım ki bu lafına.
Nasıl bu hale geldik anlamıyorum çok üzülüyorum eşimi de seviyorum ama iletişim kuramıyoruz o beni anlamıyor ben de onu anlamıyorum.
Çok karışık yazdım sanırım kafamı toplayamıyorum anlatmak istediğim çok şey var hatırlayamıyorum çok üzgünüm.
Eşiniz haklı bence hem anlattığınıza göre gerçekten iyi biri tabi siz eşinizi daha iyi tanırsınız biraz esnek olmaya çalışın.Her zaman yardımcı olur bana çalışsa da çalışmasa da ama geç kalırken bunu yapmak zamansız geliyor bana bilemedim
Evet aslında bizim önceliğimiz birbirimiz olmalı o da diyor ki ben senin hep mutluluğunu düşünüyorum ama sen benim düşünmüyorsun diyor
Söyledikleriniz çok acımasız gerçekten ben hatalı olduğum yerleri kabul de ediyorum yoksa hiçbir şey yapmayıp ben çalışıyorum bir de evde yapamam tavrında değilimAdamin soyledigi seyler uzerinde hic dusundunuz mu?
Adam diyor ki beni hic dinlemiyorsun
Beni hic dusunmuyorsun
Napayim derdimi baskasina mi anlatayim
Bencilsin
Bakin bunlari soyluyorsa vardir bir sorun diyorum ben. Aksam isten eve gelip yatip uyuyan adamlara neler saydiriyoruz burada hic okumadiniz sanirim. Siz de aynisinin kadin versiyonusunuz demek ki. Disarida calisiyor olmak ese ve eve karsi sorumluluklari sifira indirmez. Calisan ebeveyn esiyle de ilgilenmeli,cocuguyla da oynamali vs vs.
Adam size neden bagiriyor cunku aranizda mesafe cok. Sesini duyuramiyor size cunku uzaksiniz demek ki. Bagiran insana getirilebilecek psikolojik aciklama bu,hangi psikologa isterseniz sorun aynen bunu diyecektir
İlk evlendiğimizde ben de sınav için evdeydim o çalışıyordu iş yerinde sıkıntıları vardı ben tamam dedim bazı şeylere tabi ki o zaman ama sanki aynı anlayış ondan bana gelmiyor gibi bilemiyorum
Ama eşimin de bana karşı hoş olmayan tavırları var mesela diyor ki bunu atma neden diyorum atma işte ee niye diyorum her şeyiöğrenmesen olmaz mı diyor.Eşiniz çok haklı işsiz olmak çok zor birde üstüne azarlanmak ilgisiz kalmak çok daha kötü
Niye acimasiz olsun ki,objektif gozle degerlendirdim sadece. Eve gelip uyumak istiyorum demissiniz. Esinizin cumlelerini de siz yazmissiniz,ben sadece yorumladim. Bence oncelikle siz esinize karsi olan davranislarinizi bir gozden gecirin,daha kapidan cikmadan kavga kiyamet olan bir evde cocuk yetistirmek cok yanlis. 6 ay sonra cocugunuz kuzenine arkadasina veya sizden birine bas bas bagirdiginda cok pisman olursunuz. O sizi ornek aliyor yapmayin. Esinizi karsiniza alip birbirinizden beklentinizi konusun sakince.Söyledikleriniz çok acımasız gerçekten ben hatalı olduğum yerleri kabul de ediyorum yoksa hiçbir şey yapmayıp ben çalışıyorum bir de evde yapamam tavrında değilim
Eşimle uyuşmayan düşüncelerimiz var ama bu bazen tartışmaya dönüyor
Aksine ben hatalı olduğum yerleri kabul ediyorum ederim de eşim etmez ama çoğu zaman ben onun bu katı düşüncelerine de kızıyorım.Sizin eşinizden yana başka sıkıntılarınız var gibi çünkü hep onu suçlayıcı ya da kendi yaptıklarınızı haklı görür gibi cevap veriyorsunuz. Yaptıklarınızda haklı değilsiniz bunu bilin önce, bunları perde arkasını bilmeden söylüyorum. Çünkü ben de kv ile çok sorun yaşadım şimdi mesafem var davranışlarım eskiye göre çok farklı. Yani kadnı beni bu hale getirdi. Sizde geçmişe dayalı bir problem olmadıysa eğer yuvanızı sarın, eşinizi duyun kulak verin, görün onu. Eşiniz gerçekten sizden bunu bekliyor bence.
İşte ilgilenin birbirinizle çok geç olmadan haklı haksız boşver mutlu olun işteAma eşimin de bana karşı hoş olmayan tavırları var mesela diyor ki bunu atma neden diyorum atma işte ee niye diyorum her şeyiöğrenmesen olmaz mı diyor.
Yanına oturuyorum konuşmak için bir şeyler anlatıyorum dinlemiyor tek ilgisiz kalan eşim mi sizce ?
Defalarca konuşmaya çalıştığımda da yine tartışmaya döndü olay ben hatalı olsam kabul etsem de eşim hatalı olduğunu kabul etmez aslaNiye acimasiz olsun ki,objektif gozle degerlendirdim sadece. Eve gelip uyumak istiyorum demissiniz. Esinizin cumlelerini de siz yazmissiniz,ben sadece yorumladim. Bence oncelikle siz esinize karsi olan davranislarinizi bir gozden gecirin,daha kapidan cikmadan kavga kiyamet olan bir evde cocuk yetistirmek cok yanlis. 6 ay sonra cocugunuz kuzenine arkadasina veya sizden birine bas bas bagirdiginda cok pisman olursunuz. O sizi ornek aliyor yapmayin. Esinizi karsiniza alip birbirinizden beklentinizi konusun sakince.
Onun stresini de anla lütfen evladınız için kazanması gerek geleceğiniz için v3 bu onun üzerinde bi baskı ona destek olup rahatlamasını sağlayınSanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldı yani ben tüm ev işini eşime yıkmalı değilim temizlik de yapıyorum yemek de yapıyorum çamaşır da yıkıyorum yoksa rolleri tamamiyle değişmiş değiliz akşam da kızımla ilgilenmeye çalışıyorum elbette
Haklısın doğru dürüst çalışamıyor
Yani kesin yanlış olduğu bilinen şeylerin yapılması sinir bozucu oluyor işte.En azindan hatani biliyorsun daha dikkatli olursun burda bizlerin tecrubelerinide okudun en azindan.
O sorunlar her evlilikte oluyo bence. Benim eSim sigara iciyo ben sirf bu yuzden ayni kasikla vermesini istemiyorum..ama inan bu tarz seyler her ailede oluyo. avur cubur konusu vardir bizdede. Ben abur cubur bile olsa evde benim yaptiklarindan yemelerini isterim. Esimse tam bi abur cuburcu. Gordugumde uyaririm ancak ben yokken veriyosa buna bisey yapamam. Baba olarak onunda dusunmesi gerekir. Ama gorursemde demedigimi birakmam:)
Tartismaya donmesinin sebebi de yine ikinizsiniz iste. Sakince konusmayi ogrenmeniz lazim. Usluplara ve davranislara,tavirlara dikkat etmeniz lazim karsilikli. Evlilikte asla tek tarafli olmuyor hata. Mutlaka ikinizin de payi vardir olmamasi imkansiz. Bunlar icin terapiler de var esli olarak ona da gidebilirsiniz.Defalarca konuşmaya çalıştığımda da yine tartışmaya döndü olay ben hatalı olsam kabul etsem de eşim hatalı olduğunu kabul etmez asla
Çocuk için haklısınız çok kötü bunh da söyledim çocuğun yanında tartışmayalım diye
Evet onu anlıyorum mesela diyor ki işe yaramaz gibi hissediyorum ben hayır diyorum öyle değilsinOnun stresini de anla lütfen evladınız için kazanması gerek geleceğiniz için v3 bu onun üzerinde bi baskı ona destek olup rahatlamasını sağlayın
İkinizde stresli ve gerginsiniz gereksiz yere birbirinizi kırıp yıpratmayın hallolur herşey inan dert sayılmaz bu
Benim sorunum çabuk sinirleniyor olmak zaten bu bana sadece evlilikte değil her şeyde hata yaptırıyor ben eşimin terapi kabul edeceğini sanmıyorumTartismaya donmesinin sebebi de yine ikinizsiniz iste. Sakince konusmayi ogrenmeniz lazim. Usluplara ve davranislara,tavirlara dikkat etmeniz lazim karsilikli. Evlilikte asla tek tarafli olmuyor hata. Mutlaka ikinizin de payi vardir olmamasi imkansiz. Bunlar icin terapiler de var esli olarak ona da gidebilirsiniz.
Dediğim gibi çok stresli şuan halledemeyeceğiniz bişey değil ki bi erkek için ağır bi durum o evde otursun eşi çalışsın yeterince onur kırıcı bi erkek içinEvet onu anlıyorum mesela diyor ki işe yaramaz gibi hissediyorum ben hayır diyorum öyle değilsin
Çok gereksiz yere kırılıyoruz gerçekten
Kızımı götürmeyecektik aslında daha doğrusu onlar beni bırakıp geri dönecekti ben öyle düşündüm eşim git gel değmez dedi apar topar giydirdim hazırladım falan orda vakit kaybı oldu
Aslında sürekli bu halde değiliz iyi günlerimiz de var elbette ama gelince üst üste geliyor bu tartışmalar sonra toparlamak zaman alıyor
Ya da ben tam bir şey anlatıyorum aman boş ver üzme kendini diyor sinir oluyorum beni bir dinle ben senle konuşmak istiyorum diyorum o zaman da tartışıyoruz
Psikoloğa gitmeyi önerdim eşime çünkü işsizlik onu üzüyor ama kabul etmedi
Cabuk sinirlenme luksumuz yok vallaBenim sorunum çabuk sinirleniyor olmak zaten bu bana sadece evlilikte değil her şeyde hata yaptırıyor ben eşimin terapi kabul edeceğini sanmıyorum
Elbette tamamen siz suçlusunuz diyemem. Detaylar ne şekilde elbette bilmiyorum anlattığınız ilk konuyu okuyunca eşiniz haklı görünüyor. Belki ders çalışması için motive olmaya ihtiyacı vardır. Şahsen ben 7/24 çocuğumla ilgilendikten sonra ilk fırsatta "yaymak" isterim. Boş boş yatayım, tv izleyim falan ne bileyim.Tabi ki empati yapıyorum ve çocuk bakmak işten de yorucu kabul ediyorum ama benim işe gitmediğim bir gün eşim tv izliyorsa ders çalışmak yerine ve bunu söyleyince de benim dinlenmeye hakkım yok mu diyorsa da mı tamamen ben suçluyum
Ona diyorum ki akşamları ben evdeyken başka odada çalış tv varken anlaşılmaz bir yandan tv açık bir yandan ders çalışmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?