Ben de öyle yapacağım çok yumuşak yüzlüyüm tepki verdigimi bile anlamıyor çok acıÇok sinir bozucu. Ben de olsam çok kızardım. Yani eşimin kendisini bu şekilde basitleştirmesine üzülürdüm. Ne yapılabilir, tepkinizi net bir şekilde belli edin. Sizin tepkinizi tatlı bir kıskançlık olarak algılamış zannımca. Siz ne kadar ciddi olduğunuzu belli etmelisiniz. Bir süre ters cevap verin. Hatasını anlasın.
Tahrik olduğunu sanmıyorum ama izlemesi bile rahatsız etti beniGördüm o videoları.Ergenler bile o videolardan tahrik olamaz diye düşünüyorum.
Ben kabullenemiyorum bilmiyorum ben öyle şeyler izlemiyorum ve hayatta bir ton derdimiz var adamın yaptığına bak.Bugün şu üstü açık arabada acayip hareketler yapan bikinili kızların videosunu izleyip eşime gösterdim. Bana biraz normal geldi merak edip bakmış olabilir. Naz denen kızın iğrenç şekilde çikolata yediği videosunu da izledim. Genelde ekşisözlükten ya da twitterdan denk geliyorum bu videolara. Eşiniz de öyledir belki.
Ama açıklaması pişkin olmuş biraz.
Arkadaş baktı olayı da artık bitsin ya. Merak ettim baktım demek neden bu kadar zor
Ben kabullenemiyorum bilmiyorum ben öyle şeyler izlemiyorum ve hayatta bir ton derdimiz var adamın yaptığına bak.
gelin adayı Naz'ıb sayfasına bakmış
Ahahaha yapamam ya yaptığını normal sanar hayır tepki vermeliyim. Zaten öyle şey yapsam tiksinir diye dusunuyorum zaten bu yüzden şaşırdimSende yemek hazır de erimiş çikolata ve muz koy tabağa bugün naz menüsü var de dalgaya al sonra da karşısına geç ye bak bakayım oluyor dimi bende de var yetenek yaa ah kahretsin nazlar alt etmiş yanımda de
Biraz yumuşatıp anlattım instadan izlerseniz anlarsınız.kim ki o?
muzu çikolataya batırıp yerken video mu çekmiş tasviri bile komik geldi. amma abartmışsınız.
Biraz yumuşatıp anlattım instadan izlerseniz anlarsınız.
Ben de böyle düşünüyorum.Kesinlikle çok rahatsız olurdum o videoyu bende izledim hiç hoş değil evli barkli adamin böyle videolar izlemesi tahrik olacağından değil yani biraz daha ağir olmasi lazim kesinlikle rahatsiz olduğunuzu belli edin hemen yumuşamayin..
Ben acımıyorum aklı basında çocuklu kadın yaptığı şeyleri bilerek yapıyor kendi hayatı yolu açık olsun.baktım.
sen söyledin baktım eşinede biri demiştir merak edip bakmıştır. yada denk geldi.
takip etmiyorsa sorun yok.
kızada acıdım koca bulcam diye insan kendini bu hallere sokar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?