Bir de sarma istiyor

Oha kaslı cikilotali erkek videosu bulur yaninda izlerim .Arkadaslar baktiydıydı mıştı muştu derim .
Ama dalga geçerim .Sen cikilota fantazisi mi istiyon diye .
Bidaha daha iyi bir yalan bul bu cok demode deyin .

Sende yemek hazır de erimiş çikolata ve muz koy tabağa bugün naz menüsü var de dalgaya al sonra da karşısına geç ye bak bakayım oluyor dimi bende de var yetenek yaa ah kahretsin nazlar alt etmiş yanımda de

allamm sesli güldüm
Şaka bi yana tahrik olcağnı sanmam ama hakkaten çok irite, bende gayet sinir olurdum

Sosyal medya hesabı olan hemen hemen herkes buna benzer videolara denk gelmiştir çünkü ortalığın çivisi çıkmış. Takılacak bir konu değil, sinir olacağınızı bildiği için belki arkadaş olayını ortaya attı ama büyütülecek birşey yok, gülüp geçin.

Ben de bastan abartı sandım ama bahsettiği kız bildiğin ka..ar yani
Benim eşim de izlese cok bozulurdum
Teşhirci pislik kadınlar
Kadınlar da az değil cidden kendilerini sergiliyorlar

Konu sahibi
Tepkini koy
Evli bir erkek bu tarz videolara bakmamalı bence de
Ama hangi erkek bakmaz bilemiyorum
Bu tazrz olmayan kadın sosyal medyada yok gibi

Kim olduğunu bilmiyordum, şimdi siz söyleyince açtım baktım kimmiş napıyor diye. Midem bulandı o muzlu videodan. Yani yaptığı şeyden değil de iğrenç yemiş bence. Seksi değil rezil görünüyor. Şunu izleyip tahrik olan adam ya 15 yaşındadır ya da ağır yokluktadır bence.
Biri söylemiştir merak edip bakmıştır ya da karşısına çıkınca izlemiştir. Sevgilimin böyle bir şey izlediğini görsem ciddiye bile almam. "Ergen misin" derim geçerim.

Naz Mila dedikleri kız mı?
Geçen Onedio sayesinde öğrendim öyle bi tipin varlığını; tam manasıyla "Başkası adına utanmak" denilen şeyi yaşadım.

Bu kadını yıllarca her gün tv ye çıkardılar bide.

Bu olaya kırılmak bile saçma geliyor bana.
Gülün geçin.
Bi basit kadın için huzur bozmaya gerek yok

Kim o Naz kiz? Bende merak ettim simdi

Böyle basit insanların resim ve videolarına bakacak kadar sende basit biriymişsin seni gözümde fazla büyütmüşüm de.Bunu seni rahatsız ettiği için söylüyorum yoksa kafaya takılacak bişey değil bence.

Adamin bosuna gunahini alma bence,cunku gecen gun ekşi sözlükte bu kizin bu videosuyla ilgili baslik acilmisti. Bende merak edip baktim. Hatta merak edip diger paylasimlarina da baktim. Yani ozellikle arayip bakmamistir o da denk gelmistir bence.

Gördüğünüz gibi o videoyu hepimiz izlemişiz Sosyal medya böyle birşey.
Bunda sinirlenecek, kızacak, büyütecek birsey yok ki.

Ben de izledim. Bi de bu eskortları evlilik programlarına çıkarıp koca arıyorlardı teyzeler yorum yapıyordu falan ne günlerdi

Abazan dolu ekşide bile tiye alındı bu video, düşünün yani. Hani erotik değil komedi ürünüydü takılmayın

Ben en eski fotoğraflarına bakınca hatırladım. Annemle izliyorduk, annem bu kız Azeri demişti. O kadar güzel kız evlenecek kimseyi bulamıyor muymus da buraya çıkmış, kesin oyuncu falan olmak istiyordur demiştim. Kız dudaklarina estetik yaptırmış, makyaj da çok kötü eski güzelliği kalmamış. Eski fotoğraflarını görmesem tanıyamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…