Bir de sarma istiyor

striptiz yapan erkekleri falan izlerim yanında. Derim sonra ne var ya sıcak basmıs soyunuyorlar.
Herkesin evlilik dinamiği farklı mesela onu ben yapsam eşimin zoruna gider eminim. tv de bir oyuncuyu belgensem üzülüyor benim neyim eksik diyor. Böyle düşünen biri olduğu için kızdım ben de

Merak ettim baktım şimdi bahsedilen videoya o kadını beğencek vizyonda bi adamla evli değilsinizdir inşallah muhabbeti geçmiştir merak edip bakmıştır ben gün içinde nelere bakıyorum eşim hepsini görse kapının önüne koyması gerek beni

Valla bayanlar ergen değin iğrenç deyin onu deyin bunu deyin. Erkeklerin beyni farklı çalışıyor ve de etkileniyorlar böyle basitliklerden... istesekte istemesekte bu böyle
Aynen bize iğrenç gelmesi onların hoşlanmadığı anlamına gelmiyor.

Pek aday gibi durmuyor valla.

Beğenme imkanı yok çünkü uzun boylu beyaz tenlileri beğeniyor. Ama meraktan bile bakması beni irite etti

Ya takılmayın şöyle şeylere. Bi saçma video izledi diye hesap sormak bana çok abes geliyo. Herkesin özeli vardır. Sanki aldatmış gibi tepki gösterip huzur kaçırmanın ne alemi var.

Bende şimdi merak edip baktım da benim midem kalktı erkeklerin hoşuna gitmiyodur umarım

Reactions: KV_
Benim eşime ben gösterip gülüyorum böyle seyleri
Birazcık özgüven lazım
Sosyal medya cok el altında sen sakındıkca tatlı gelecektir emin ol

ilk kısmı okudum sonra googledan kızın insta profiline girdim. o muzlu videoyu gördüm oha dedim. neyse konun devamını okuyayım dedim. o videodan bahsetmişsiniz. bencede hiç komik değil. gülünecek bişey değil. ama mesela kocam bakmış olsa fazla şaapmam.

bilerek mi aratmış yoksa denk mi gelmiş?

Onun demesiyle arkadaşları onun telefonundan bakarken o da bakmış.

Reactions: KV_
Benim manita da haberler kısmında çıkınca merak edip izlemis ben de izledim :d ama takibe falan ekleme gibi bisiy yapmışsa ayıp etmiş. Vizyonsuzluktur insan gider daha seksi akıllı bı kadını takip eder fnfjf
Şaka diyim de yine problemli birileri taşlamasin fndjfjd
Çok taktiysan sarmayı ona yaptır affettirsin kendini:d

Video izlemesinde hele ki o sacma sapan şeyi izlemesinde ne mahzur var ki ?En fazla himm şurasi burasi guzel demiş gecmistir .Bi cumle duymustum cok hosuma gitmisti "diyetteyiz diye menuye de mi bakmayalim."diordu adam

Bu erkeklerin kafasının basmadığına artık emin oldum. Hepsi mi aynı yalanı atar. Arkadaşımın eşi de uygunsuz şeylere bakıp “işten arkadaşlar bakmış ya” demiş. Hep öyle olur zaten(yersen). Bende çok rahatsız olurdum böyle bir durumdan. Güzel bir şekilde kırıldığınızı açıklayın bir daha tekrarlarsan tepkim bu yönde olmayacak deyin. Başka çözümü yok ne yazık ki.

O yalana inanmadığımı biliyordur ama arkadaşlarından duyup baktığına eminim normalde deli gibi spor izleyen ali koç seçilsin diye günlerce uyuyamayan sap bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…