- Konu Sahibi neolsunki9
-
IBAN at göndereyim 100TL sana arkadaşımŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Hanımlar beni taslamayin ama. Bu pandemi de, bu Ramazan'da, bu kötü havalarda, insanlar da ne zevk var yahu? Ben ülkenin gidişatını düşünunce, kocamın suratina bakasim gelmiyor.
İlacı kullanın bence de. Hatta böyle acil! Durumlar için çantanızda kondom bulundurun.
Valla benim doktorum da geri cekilmenin bir dogum kontrol yontemi oldugunu ama koruyuculugunun %40-50 oldugunu soylemisti. Dogum kontrolu degildir demek yanlis, riski en fazla kontrol yontemi sadece.Bi şey diyeceğim benim ablam tıp okuyor ve tus çalışıyor onla biz bu konuda konuşmuştuk işte millet geri çekilmeyle korundum sanıyor falan diye o da dediki tus kitabında doğru uygulanan geri çekilmeyle kondomun koruyuculuğu aynıymış diye yazıyormuş o da şaşırmış hocası dersi anlatırken de öyle demiş uyansın da söyleyim kitabından o kısmı çekip atsın
Sağlık bakanlığının açıkladığı kontrol yöntemlerinde geri çekilme yok. İsterseniz linki de atabilirimValla benim doktorum da geri cekilmenin bir dogum kontrol yontemi oldugunu ama koruyuculugunun %40-50 oldugunu soylemisti. Dogum kontrolu degildir demek yanlis, riski en fazla kontrol yontemi sadece.
Cimriliğinden hapa 100 lira vermeyip kürtaja 3000 lira ödeyen kadının dramı...Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum.
Anın büyüsü 100 tlye patladıo anın büyüsüyle düşünmedim,
Prezervatif de pek ucuz bir şey değil ki. Neyse ki onu konu sahibi almıyor.Anın büyüsü 100 tlye patladı
Halbuki bi hapa 100 tl vermek yerine 1 kutu prezervatif alabilirdiniz
Ama işte bilgi fazlalığından ona sıra gelmedi
ve o an düşünecek gidip alıcak durumda değildik.
Esas istememe sebebim kendisine borcum var, o yüzden ondan böyle bir beklentiye girmemem gerek diye düşündüm.
Benim arkadaşımın başına geldi. Bosanacagi adamdan ikinciye hamile kalmisti. O dönem kürtaj yasaklansin muhabbeti falan vardı, hatta eylemler olurdu 'bu hak elimizden alınamaz' diye, Ankara belediye başkanının 'tecavuze uğrayan niye bebeği öldürüyor? Kendi ölsün' dediği seneler tam. Bu yüzden devlet hastaneleri kızı kabul etmemiş , keyfi kürtaj olduğu için. Özel hastane de asgari ücretin 4 katı, fahiş bir fiyat istemiş. Bunlarda tabii para yok. Eşten dosttan para,iş yerinden avans bulup buluşturana kadar bebeğin haftası dolmus, almamışlarDüşünsenize çocuk büyüyormuş ve diyormuş ki annem 100 TL vermek istememiş diye doğdum
Ucuz değil ama en azından indirimde 2 kutu alabilirPrezervatif de pek ucuz bir şey değil ki. Neyse ki onu konu sahibi almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?