- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
AMİİİİIN inşallah canımAminn inşallah senin de gülsün bir ömür Bütün huzursuz mutsuz yuvalara Rabbim huzur versin...
Demek istediğim ayrı uyuma, sürekli telefonla ilgilenme de hele de küçük bebeği olan bir anne için ilgisizlik demektir. kavga sebeplerinizi değerlendirin, gerekirse kendinizi törpüleyin ama evliliği ikiniz kurduysanız ayakta tutacak olan da ikinizsiniz, sadece sizin vazifeniz değil bu. sizin deyiminizle bu kadar “dert”i tek başına sırtlanmayın, siz bu şekilde düşündükçe karşı taraf da size yıkmaya devam eder. Bu kısır döngüden çıkmak zorlaşır. Muhtemelen adam ortada bir sorun olduğunu bile düşünmüyordurKavgalarımız sonrasında oldu ama boyutu şiddete geçmeden durdu. Sözlü sataşma şeklinde oluyor. Onun dışında hep bebeğe odaklandık zaten.
+1000000Dinle diyanetle ilişkisi var ve senin geçmişini beğenmiyorsa evlenmeseydi ..silah mı dayadın alnına ? Kabul ediyorsa konusunu bile açmayacak , yok açıyorsa , sen bu kadar sabırlı olmayacaksın .. göbek bağınız bir mi , neden hamileyken dayak yiyip bisanmadin? Birde evlenmeden aynı sorunları yasiyormussunuz zaten ,neyine güvenip evlendin ? Ben sandım boşanmak istiyorsun ama sen evliliğimi nasıl kurtarırımın derdine düşmüşsün. .emin ol kocan aksi yöne gidiyor ,yollarınız kesismeyecek. . İnatla evliliğini devam ettirip kendini mutsuzluğa gömmek istiyorsun .sadist misin nesin ? O kocandan bi cacık olmaz ama burdaki bazı kocişçi üyeler sana uygun tavsiyeler verir . Sırtından sopası karnından sıpası eksik olmayanlar ..
Dayak atan kocayı hamileyim diye kendim dövemiyorsam birine dövdürürüm ben kimse kusura bakmasın. Belli ki kocanız samimi dindarlardan değil erkek kısmının elinin kiri kadın namuslu olmalı kafalarından biri. Siz ona fazlasınız
Dayagi takmayan sen,salonda yatmasini mi kafaya takiyorsun?
Yapacak birsey yok.
Devamli soyle birlikte yatalim de.
Olmazsa boyle gider
Kolay değil ama sevgim ağır bastı. Bir de evlilik olunca kolay olmuyorSize el kaldıran biriyle nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz
Ben de bunu kendime sık sık tekrarladım seven sövmez dövmez dedim ama sevip öfke kontrolü olmayanlar da olabiliyor. Bu da buna benzer bir şey sanırım diye devam ettim. Gerçi eşimin öfke kontrolü var ama sanırım başka türlü psikolojik rahatsızlıklar çıktı ortaya kendisinin de istemediği ;(dayak ve sevgi asla anlamıyacagım sey..anlamakta ıstemıyorum....evlıkte maddı manevı herseye varım..hastalıkta parasızlıkta ...ammaaa dayak varsa orda dururum...kusra bakmasın kımse...sevgi neymıs...seven dovermı...sızı doven adamı nasıl seversınız...cesaretlı olın az..lutfen.erkeklerde su dusunce var bırkere dovdum gitmedi gerisi gelir..
dayak ve sevgi asla anlamıyacagım sey..anlamakta ıstemıyorum....evlıkte maddı manevı herseye varım..hastalıkta parasızlıkta ...ammaaa dayak varsa orda dururum...kusra bakmasın kımse...sevgi neymıs...seven dovermı...sızı doven adamı nasıl seversınız...cesaretlı olın az..lutfen.erkeklerde su dusunce var bırkere dovdum gitmedi gerisi gelir..
Kolay değil ama sevgim ağır bastı. Bir de evlilik olunca kolay olmuyor[/QUOT. Tekrar yazicam çünkü sinirim uyandı adam dövüyor dövüyor ve sevgin ağır basıyor öyle mi nasıl bi anlatsana bana hiç mi kendine saygın yok cidden ağzını burnunu kıran adamın yüzüne nasıl bakıyorsun eşimi çok seviyorum gözümden sakınırım amma eğer ki bırak dövmeyi o eli bir kalksın bakalım hem o eli kırarım hemde ik8 evlâdım var kapıya koyarım bi daha da zor görür sevmek ne demek sizin gibi kadınların kafa yapısını çözemiyorum ben şu an tek derdin ayrı yatması yani bence otur düşün ben acaba kendimi seviyor muyum diye
Dayak meselesi konusunda çok yorum yaptım ama yine söyleyeyim, dayağını affetmedim unutmadım sindirmedim aksine büyük olay oldu en son. Ondan öncekilerde belki haklısınız yuttum düzelir dedim. Şu anda bir daha olursa kopar bu evlilik bunu biliyor. Kendisi de böyle bir adam olmak istemiyor bu yüzden terapiyi kabul etti ama maddiyat işin içine girince gidemedik. Yoksa sadece bu konuda değil başka konularda da destek almak istiyorum. Evliliğimi sürdürüyorum diye başka hiçbir konudan şikayet edemeyeceğim mi demek oluyor? Bir evlilikte olabilecek diğer problemlerden bahsettim dert yandım. Çünkü dayak meselesine inşallah çözüm buldum. Herkes yargılamış beni aman sen de nelere katlanmışsın dayağına hakaretlerine katlanmışsın derdin birlikte yatmak mı falan demiş. Dünden beri neredeyse konuyu açtığıma destek beklediğime pişman oldum. Bir insan evlilikte bunu yaşadı ve olayı kapattı diye başka şeylerden rahatsız olamaz mı yani? Düzeleceğine dair karşı tarafın iyi niyetli olduğunu düşünerek inanamaz mı? Hiç mi yok hayatta eşini dövmüş sövmüş bundan da pişmanlık duymuş ve yapmamaya yemin etmiş birileri? Bu söze inanıp çocuk evlilik hatrına evliliğine devam etmiş birileri hiç olmamış mı? Kötü örnekler de vardır iyiler de elbette. O yüzden yargılamadan önce ya evet kadına zor gelmiş sevmiş inanmış evliliğini kurtarmak için mücadele etmiş ama başka konulardan yana bu sefer de şikayetleri olmuş onu da paylaşıyor demiyorsunuz! Size değil sadece lafım komple beni anlamak yerine acımasızca aman derdin eşinle yatmak mı eşinin devamlı salonda yatması mı diyen herkese.... Kusura bakmayın patladım gibi oldu ama dünden beri en az 10 yorum böyleydi. Her zaman diyorum biraz empati!...Karakteriniz size özeldir benimki de bana ama farklı karakterlere de saygı duymak gerekmiyor mu yoksa ben mi yanılıyorum?...B,r de şu var.
Ya beni dövüyor, bana ilgi göstermiyor ama iyi baba. Vallahi o an deliresim geliyor. Anneyi sevmeyen, saygı duymayan, döven adamın iyi baba olduğunu savunuyorlar. PES!
Tabi ki iyi hiçbir tarafı olabilir mi?..Erkek arkadaş ve alkol kötü geçmiş/ Dayak yemek iyi geçmiş mi oluyor?
Hamile kadını dövmek ?!
Dayak meselesi konusunda çok yorum yaptım ama yine söyleyeyim, dayağını affetmedim unutmadım sindirmedim aksine büyük olay oldu en son. Ondan öncekilerde belki haklısınız yuttum düzelir dedim. Şu anda bir daha olursa kopar bu evlilik bunu biliyor. Kendisi de böyle bir adam olmak istemiyor bu yüzden terapiyi kabul etti ama maddiyat işin içine girince gidemedik. Yoksa sadece bu konuda değil başka konularda da destek almak istiyorum. Evliliğimi sürdürüyorum diye başka hiçbir konudan şikayet edemeyeceğim mi demek oluyor? Bir evlilikte olabilecek diğer problemlerden bahsettim dert yandım. Çünkü dayak meselesine inşallah çözüm buldum. Herkes yargılamış beni aman sen de nelere katlanmışsın dayağına hakaretlerine katlanmışsın derdin birlikte yatmak mı falan demiş. Dünden beri neredeyse konuyu açtığıma destek beklediğime pişman oldum. Bir insan evlilikte bunu yaşadı ve olayı kapattı diye başka şeylerden rahatsız olamaz mı yani? Düzeleceğine dair karşı tarafın iyi niyetli olduğunu düşünerek inanamaz mı? Hiç mi yok hayatta eşini dövmüş sövmüş bundan da pişmanlık duymuş ve yapmamaya yemin etmiş birileri? Bu söze inanıp çocuk evlilik hatrına evliliğine devam etmiş birileri hiç olmamış mı? Kötü örnekler de vardır iyiler de elbette. O yüzden yargılamadan önce ya evet kadına zor gelmiş sevmiş inanmış evliliğini kurtarmak için mücadele etmiş ama başka konulardan yana bu sefer de şikayetleri olmuş onu da paylaşıyor demiyorsunuz! Size değil sadece lafım komple beni anlamak yerine acımasızca aman derdin eşinle yatmak mı eşinin devamlı salonda yatması mı diyen herkese.... Kusura bakmayın patladım gibi oldu ama dünden beri en az 10 yorum böyleydi. Her zaman diyorum biraz empati!...Karakteriniz size özeldir benimki de bana ama farklı karakterlere de saygı duymak gerekmiyor mu yoksa ben mi yanılıyorum?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?