Bir değil bin derdim var...

Kavgalarımız sonrasında oldu ama boyutu şiddete geçmeden durdu. Sözlü sataşma şeklinde oluyor. Onun dışında hep bebeğe odaklandık zaten.
Demek istediğim ayrı uyuma, sürekli telefonla ilgilenme de hele de küçük bebeği olan bir anne için ilgisizlik demektir. kavga sebeplerinizi değerlendirin, gerekirse kendinizi törpüleyin ama evliliği ikiniz kurduysanız ayakta tutacak olan da ikinizsiniz, sadece sizin vazifeniz değil bu. sizin deyiminizle bu kadar “dert”i tek başına sırtlanmayın, siz bu şekilde düşündükçe karşı taraf da size yıkmaya devam eder. Bu kısır döngüden çıkmak zorlaşır. Muhtemelen adam ortada bir sorun olduğunu bile düşünmüyordur

Aynen öyle! Adam ortada sorun olduğunu düşünmüyor benim abarttığımı düşünüyor... Yazdıklarınızda haklısınız, karşı taraf yıkıcı oldukça ben yapıcı oldum... Halbu ki evlilik iki kişilik ben bınu unutuyorum Haksız olduğu durumlarda alttan aldığını görmem mücadele etmemi sağladı. Ama öyle telefon konuşmaları vs konularında kendini haksız görmez :/

Dayak atan kocayı hamileyim diye kendim dövemiyorsam birine dövdürürüm ben kimse kusura bakmasın. Belli ki kocanız samimi dindarlardan değil erkek kısmının elinin kiri kadın namuslu olmalı kafalarından biri. Siz ona fazlasınız

+1000000

Dayagi takmayan sen,salonda yatmasini mi kafaya takiyorsun?

Yapacak birsey yok.
Devamli soyle birlikte yatalim de.

Olmazsa boyle gider

Dayagi takmayan sen,salonda yatmasini mi kafaya takiyorsun?

Yapacak birsey yok.
Devamli soyle birlikte yatalim de.

Olmazsa boyle gider

Evliliğimi sürdürdüm diye niye dayağı takmadığımı düşünüyorsunuz? Kuyamet kopru en son dayak olayında ve kapandı dedim zaten daha önceki yorumlarımda. Söyledim ve soğuk davranıyorum. Çözülür inşallah...

Bunca yaptıklarını unuttunuz salonda yatması mı problem oldu???
Hamileyken sizi döven bi kişilik yoksunundan ne gibi merhamet bekliyorsunuz acaba ??
Ayrıca geçmişinizde ne varmış hakaret ediyor size. Erkeklerin kız arkadaşı oluyor da kadınlar ilk aşkıyla mı evlenmek zorundaymış.
Veya alkol almanız bunda ne var?
Kendinizi böyle ezdirmeyin lütfen ya. Geçmişiniz kendi tercihleriniz yanlış veya doğru kimse hakaret edemez.
En son dert edeceğiniz şey ayrı yatmak olsun. Zaten böyle bir adamla ayrı yatmanız en hayırlısı.
Gerçekten adam bile demek istemezdim ama ağır konuşmak istemiyorum. Herşeyi geçtim hamile eşini dövmek nasıl bir karaktersizliktir ya.

dayak ve sevgi asla anlamıyacagım sey..anlamakta ıstemıyorum....evlıkte maddı manevı herseye varım..hastalıkta parasızlıkta ...ammaaa dayak varsa orda dururum...kusra bakmasın kımse...sevgi neymıs...seven dovermı...sızı doven adamı nasıl seversınız...cesaretlı olın az..lutfen.erkeklerde su dusunce var bırkere dovdum gitmedi gerisi gelir..

Ben de bunu kendime sık sık tekrarladım seven sövmez dövmez dedim ama sevip öfke kontrolü olmayanlar da olabiliyor. Bu da buna benzer bir şey sanırım diye devam ettim. Gerçi eşimin öfke kontrolü var ama sanırım başka türlü psikolojik rahatsızlıklar çıktı ortaya kendisinin de istemediği ;(

Adamın sana hakaret etmesini yutuyorsun,
Geçmişinle seni istismar ettiğini yutuyorsun,
Seni dövmesini yutuyorsun,
Hamileyken dövmesini yutuyorsun,
Yanında yatmaması mı koyuyor?
Düzeleceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Bu tip adamlar böyledir. Çocuğun ayaklansın, okula başlasın şiddet çocuğuna da sıçrayacak.
Yazık. Kayıp hayatlar.

B,r de şu var.
Ya beni dövüyor, bana ilgi göstermiyor ama iyi baba. Vallahi o an deliresim geliyor. Anneyi sevmeyen, saygı duymayan, döven adamın iyi baba olduğunu savunuyorlar. PES!

B,r de şu var.
Ya beni dövüyor, bana ilgi göstermiyor ama iyi baba. Vallahi o an deliresim geliyor. Anneyi sevmeyen, saygı duymayan, döven adamın iyi baba olduğunu savunuyorlar. PES!
Dayak meselesi konusunda çok yorum yaptım ama yine söyleyeyim, dayağını affetmedim unutmadım sindirmedim aksine büyük olay oldu en son. Ondan öncekilerde belki haklısınız yuttum düzelir dedim. Şu anda bir daha olursa kopar bu evlilik bunu biliyor. Kendisi de böyle bir adam olmak istemiyor bu yüzden terapiyi kabul etti ama maddiyat işin içine girince gidemedik. Yoksa sadece bu konuda değil başka konularda da destek almak istiyorum. Evliliğimi sürdürüyorum diye başka hiçbir konudan şikayet edemeyeceğim mi demek oluyor? Bir evlilikte olabilecek diğer problemlerden bahsettim dert yandım. Çünkü dayak meselesine inşallah çözüm buldum. Herkes yargılamış beni aman sen de nelere katlanmışsın dayağına hakaretlerine katlanmışsın derdin birlikte yatmak mı falan demiş. Dünden beri neredeyse konuyu açtığıma destek beklediğime pişman oldum. Bir insan evlilikte bunu yaşadı ve olayı kapattı diye başka şeylerden rahatsız olamaz mı yani? Düzeleceğine dair karşı tarafın iyi niyetli olduğunu düşünerek inanamaz mı? Hiç mi yok hayatta eşini dövmüş sövmüş bundan da pişmanlık duymuş ve yapmamaya yemin etmiş birileri? Bu söze inanıp çocuk evlilik hatrına evliliğine devam etmiş birileri hiç olmamış mı? Kötü örnekler de vardır iyiler de elbette. O yüzden yargılamadan önce ya evet kadına zor gelmiş sevmiş inanmış evliliğini kurtarmak için mücadele etmiş ama başka konulardan yana bu sefer de şikayetleri olmuş onu da paylaşıyor demiyorsunuz! Size değil sadece lafım komple beni anlamak yerine acımasızca aman derdin eşinle yatmak mı eşinin devamlı salonda yatması mı diyen herkese.... Kusura bakmayın patladım gibi oldu ama dünden beri en az 10 yorum böyleydi. Her zaman diyorum biraz empati!...Karakteriniz size özeldir benimki de bana ama farklı karakterlere de saygı duymak gerekmiyor mu yoksa ben mi yanılıyorum?...

Yahu ben bu mesajı birine yazdım böyleleri de var diye direkt size değil. Ama sizi de anlıyorum. Siz olayı yaşayan biri olarak şu an olaylara dramatik ve romantik bakıyorsunuz. Ama bu problemleri yaşamış, atlatmış ve tecrübe etmiş insanlar size uzatmadan sonucu söylüyor. Bu da size ağır geliyor. Umut ettiğinizi biliyorum ama boş bir umut. İnsanların anlattığı şey bu. Ve hayır hiç kimse sonradan değişmez. Bir kaç ay idare eder ama eski haline her zaman döner ve siz her seferinde hayal kırıklığı yaşarsınız. Bu yüzden kırgınsınız bize. Ama aklınızın köşesinde yer edecek bunlar. Belki zarardan dönüşünüz tez olur kim bilir. Buradaki herkesin sizin için en ama en iyisini dilediğini ve mutluluğunuzu savunduğunu unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…