- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Elimde değil zaten uzak duruyorum beni çok kırdı...biraz bencil olun ağırdan satın kendinizi sizi kaybedeceğini anladığı an ne yapacağı önemli eğer kaybetmeyi göze aldıysa bırakın gitsin
Canım benim ya anlıyorum seni ama mutlaka yoluna girer bence boşanmak çözüm değil o zamn herşey daha güzel olmazDayak olayı kapandı inşallah zaten. Diğer konuda da çok konuştum tatlılıkla. En son dün sabah kötü hissettiğimi söyledim. Onunla aynı yatağı paylaşmak istediğimi uykuda varlığını hissettiğimde mutlu olduğumu anlattım. Çoğu zaman salonda yattığında kaldırıp odaya getirdim zorla! Uyuyamadığını söylüyor... Ne yapayım bilmiyorum artık kırgın hissediyorum kendimi. Şaka takılıyor mesela ne yapacağımı şaşırıyorum. Sonra uzatan suçlu olan ben oluyorum gözünde. Ama üzüyor beni ilgisizliği ile...
aynı evde ne kadar uzak durabilirsiniz uyanın artık sanki eşiniz hamile siz peşinden koşturuyorsunuz bu dünyada sizden bi tane daha yok değerlisiniz sevgi karşılıklıdır sadece siz severek nereye kadar gider bu evlilik siz onun kişisel ihtiyaçlarını giderdiği bi beden olmaktan çok daha fazlası olmalısınızElimde değil zaten uzak duruyorum beni çok kırdı...
Boşanmayı düşünmüyorum zaten ama böyle gitmesini de istemiyorum. Düzelsin istiyorumCanım benim ya anlıyorum seni ama mutlaka yoluna girer bence boşanmak çözüm değil o zamn herşey daha güzel olmaz
Doğru ama ne yapayım? Kendi farkında değil ki ne kadar üzüldüğümün... Farkına varsın diye uzak duruyorum. Şakayla takılıyor ben de somurtuyorum. Anlattım anlattım anlamıyor beni ya da işine gelmiyor. Ama bugün evi temizledi ben mutlu olayım diye. Sorsanız ben uzatıyorum bunuyorum sorun çıkarıyorum...aynı evde ne kadar uzak durabilirsiniz uyanın artık sanki eşiniz hamile siz peşinden koşturuyorsunuz bu dünyada sizden bi tane daha yok değerlisiniz sevgi karşılıklıdır sadece siz severek nereye kadar gider bu evlilik siz onun kişisel ihtiyaçlarını giderdiği bi beden olmaktan çok daha fazlası olmalısınız
ailenizin yanına gidin tatile çıkın 2 haftada özler zaten sizin ona bağımlı olmadığınızı fark etsinDoğru ama ne yapayım? Kendi farkında değil ki ne kadar üzüldüğümün... Farkına varsın diye uzak duruyorum. Şakayla takılıyor ben de somurtuyorum. Anlattım anlattım anlamıyor beni ya da işine gelmiyor. Ama bugün evi temizledi ben mutlu olayım diye. Sorsanız ben uzatıyorum bunuyorum sorun çıkarıyorum...
Eğer sevmese şakalar yapmaz, tanıyorum eşimi sevmese bugün evi temizlemede yardım etmez asla. Hatta hemen konuşur bitirir. Bu yaptıkları sadece rahatına düşkünlüğünden ve nasılsa iki somurtur geçer demesinden. Yani ciddiye almıyor ona göre küçük bir şey olduğundan.siz seviyorum diyorsunuz sevgi emek ister karşıdaki kişide de birşeyler olması gerekli uyanın lütfen
Onda ne inat vardır bilmiyorsunuz iyi git der gel de demez inadından. Saçma sapam bir şey olur. Ben ailemin yanına gidiyorum desem işine gelir arkadaşlarıyla rahat rahat görüşür. Yani dönecek nasılsa ohh ben de keyfime bakarım der. Ya da çocuğu özler beni özlemez :/ Ne düşüneceğimi şaşırdım resmen!..ailenizin yanına gidin tatile çıkın 2 haftada özler zaten sizin ona bağımlı olmadığınızı fark etsin
Kendi kırgın ben onu suçluyormuşum vs vs. Kendiyle ilgilenmekten beni görmüyor ki... Hem ben kırılsam da hemen geçiyor ya ondan önemsiz benim kırılmam muhtemelensizi kırmaktan çekinmiyor bilmem farkında mısnız
Canım o zaman inşallah düzelir de çok mutlu olursunuz minik yavrunuzla beraber sen sıkma canını birbirinize vakit ayırın daha çok zaman geçirin beraber biseyler yapın eşininde seninde mutlu olduğun şeyler yapın bu durum en kısa zamanda düzelir insallahBoşanmayı düşünmüyorum zaten ama böyle gitmesini de istemiyorum. Düzelsin istiyorum
Böyle inişler çıkışlar her evlilikte olur canım ve biz yazıyoruz ama nasıl bi evliliğiniz olduğunu eşinin nasıl bi yapıda karakterde olduğunu bilemeyiz onu en iyi sen tanırsın o yüzden kalbin ne diyosa onu yap hiç bi yorumu takma kafanaGüzel dilekleriniz için sağolun inşallah düzelir en kısa zamanda. Sanırım ben özledim eşimi, birlikte başbaşa kaliteli iletişim kurmayı zaman geçirmeyi... Son birkaç aydır telefonuyla ilgilenmesi sürekli arkadaşlarıyla konuşması salonda yatması derken iyice sinirlerimi zorlar oldu belki de...
Sende haklısın canım Rabbim en kısa zamanda yuvanızı şen ve huzurlu etsin seninde yüzün gülsün çok mutlu ol inşallahDoğru diyorsunuz. Ben genelde iki kişi arasında yaşananı en iyi iki kişi bilir derdim ama insan derdine derman da arayabiliyor işte. Bir nevi çıkmazda hissedebiliyor. Forumdaki herkese teşekkür ederim en azından derdimi paylaşıp ilgilendiler. Bana da iyi geldi, ışık tuttu bazı cümleler. Zaman gösterir her şeyi. Bakalım mevlam neyler, neyler ise güzel eyler...
Kavgalarımız sonrasında oldu ama boyutu şiddete geçmeden durdu. Sözlü sataşma şeklinde oluyor. Onun dışında hep bebeğe odaklandık zaten.Siz sadece evlisiniz şu an aile olamamışsınız hala. Ayrıca hamileliğinizin son ayında şiddet var, o zamandan beri yok ama zaten bebek 5aylık. Yani 5-6 aydır fiziksel şiddet yok. Çünkü zaten iletişiminiz yok kavga edebileceğiniz. Çocuk biraz büyüsün yine başlamasa iyidir. Siz hala bu evliliği kurtarmak gibi büyük bir yükü sırtlanmak istiyorsunuz. Bu kadar gereksiz fedakarlık sağlıksız bir bakış açısı. Evliliğinizi belki gerçekten kurtarabilirsiniz de onu bilemem ama sizin kendinize olan saygınızı kazanmanız gerekli bence öncesinde.
Belki biraz ağır gelebilir bu yazdıklarım ama anne olmak ilk aylarda hassas, ilerleyen aylarda güçlü yapıyor bence. Artık çocuğunuzu da düşünmeniz gerekiyor ve huzursuz bir ortamda büyümemesi için doğru adımlar atmanız gerekiyor. En önemlisi sizin sağlıklı bir ruh halinde olmanız gerekiyor. İmkanınız varsa bir psikologdan da destek almanızı öneririm.
Aminn inşallah senin de gülsün bir ömür Bütün huzursuz mutsuz yuvalara Rabbim huzur versin...Sende haklısın canım Rabbim en kısa zamanda yuvanızı şen ve huzurlu etsin seninde yüzün gülsün çok mutlu ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?