- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Evet hepsini ve fazlasını ta en başında anlattım ve biliyordu. Bilemem detayları tabi...Bunların hepsini eşine de böyle mi anlattın? Geçmiş hayatın kimseyi ilgilendirmez sen tüm detaylarını biliyor musun esinin
Aslına bakarsanız ilgisiz sevgisiz davrandığı için ben de aldatıyor mu başka biri var mı diye düşünmeden edemiyorum ama sonra aynı iş yerindeki arkadaşlarla görüşmeleri oluyor onları ben de tanıyorum dışarıdayken aradığımda ulaşıyorum telefonunu açıyor canım aşkım diye. Telefon konuşmaları hep iş yerindeki mevzular siyaset gündem falan. Kayıtlar arkadaşlarına ait falan. Yani ben art niyetli miyim diyorum sonra.Adam bulunmaz hint kumaşı galiba
Evlenince geçmişinizi kötü geçmiş olarak adlandırmalar,dayak yiyip yiyip oturmalar,sırf adama göre kötü geçmişiniz var diye kendinizi dine diyanete adayarak bazı şeyleri unutturma çabası...
Biraz acımasız olmus olabilir ama siz de kendinize acımıyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
Ve %80 aldatılıyorsunuz fazla emin olmayin sadakatinden.
Burada ne konular var anladığım şu ki yerinde yapılan politika herşeyi çözüyor bu eş olsa bile evet o bir elin oldu ne kadar can bilsende olmuyor olamıyor insanın en çok istediği şeyler imtihanı olurmuş bende de beraber uyusak bile sarılmama derdi var ve evet ne yazık ki tek sorun bu değil...Anlatmaya nereden başlasam bilmiyorum... 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Benim ondan önceki hayatım hızlı geçti. Alkol de aldım başka erkek arkadaşlarım da oldu. Eşimle 30 yaşında tanıştım. Tanıştıktan 1 ay sonra kapandım namaza başladım eski hayatıma tövbe ettim. Bunların hepsini Allah rızası için yaptım ama eşimin desteği olmasa kapanamazdım cesaret edip. Bu arada kendisini gören hiç din diyanet ile arası var demez. Gayet konuşkandır, iş yerindeki kızlarla hemen sohbetler eder. Namazını kılmaz, Cumasına zor gider hatta çoğu zaman gitmez. Eşim evlenmeden önce benimle ilgili her şeyi biliyordu ama gerek sevgiliyken gerek nişanlılıkta ve evlilikte devamlı sorun oldu aramızda. Birden aklına geliyordu ve konuyu açıp hakaretler sıralıyordu. Alakasız bir konudan bile tartışsak konu döndü dolaştı benim eski kötü geçmişime geldi. Bundan dolayı sinirlendi evlendikten sonra ara ara dayağa başladı. Hamileliğimde bile dövdü beni... En son 9 aylık hamileydim dayağını yediğimde büyük olay oldu. İnşallah son dayağı o oldu çünkü bir daha elini kaldırırsa döverse bu işin mahkemede biteceğini biliyor sanırım. Her neyse... Hamileliğimde önce ara ara başlayan salonda yatmalar bebeğin doğumuyla her zaman olmaya başladı. Eşim sürekli salonda yatıyor. Soracak olursanız bebeği uyandırmamak içinmiş rahat edelim diyeymiş... Şimdiden söyleyeyim bebeğim ilk aylarda yanımdan ayrılmak istemedi mecburen yanımda yatırdım sonra yan tarafımdaki beşiğine yatırmaya başladım son 1 aydır. Bunlar bana bahane olarak geliyor çünkü bebekten önce hamileliğimde de salonda yatıyordu. Ben hep ayak uydurup onun yanında yatıyordum rahat olmasam da... Ha bir de telefon elinden hiç düşmez sürekli arkadaşlarıyla konuşur gece vs dinlemez. Yani çok söyledim bu konulardaki rahatsızlığımı ama yok anlayan yok!... En son dün kendimi kötü hissettiğimi söyledim salonda uyuduğunda ama yine gitmiş orada yatmış. Düşünüyorum ben çok fedakarlık yaptım, emek verdim ama o yatak odasında uyuyamıyorum diyerek salonda yatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kötü söyledim olmadı güzel söyledim olmadı. Birileri olabilir derseniz sık sık telefonunu kontrol ettim birşey yok. Öyle birşey yapacağını da sanmıyorum her ne kadar kendine çok bakıp beğenilmek hoşuna gitse de... Bu arada cinsel hayatımız bebek ile eskisine nazaran azalsa da hala devam ediyor. Ama ben cinsellikten dolayı değil kocama sarılıp uyumak istediğim için onu yanımda istiyorum. Bütün bu sorunlar için psikiyatriste gitmek istiyorum. Daha önce iki kez gittik ama devam etmediğimiz için tedavi de olmadı dolayısıyla... Bu salonda yatma konusunda yalnız olmadığımı da gördüm forumda incelerken. Ama gördüğünüz gibi tek sorunum o da değil, bu adamı nasıl yola getireceğim ben. Sorunlarımı özetleyecek olursam işte bunlar... Hiç ilgi sevgi hissetmiyorum aksine beni sevmediğini bile düşünüyorum daha evliliğimizin başında... Böyle bozuk evliliğin vardı da niye çocuk yaptın diyecekler olursa ben istememiştim eşim isteyince oldu. Önlemini o alıyor diye güvendim. Şimdi sorsanız iyiki olmuş bebeğim benim her şeyim de diyorum o ayrı konu tabi... Lafı çok uzattım kusura bakmayın. Sorunlar çok anlayacağınız
Doğrusu evlendiğimden beri belliOff.. ya bir şey sorucam evlenmeden önce mi daha mutluydun yoksa simdi mi? Ne zaman kendini daha rahat ve kendin gibi hissettin?
Bende politika kalmadı valla. Yeri de şaştı yurdu da ne yapacağımı bilmiyorum artık. Şu anda yine salonda ve muhtemelen orada uyur kalır.... Sarılmayı geçtim birlikte aynı yatağı paylaşsak iyi diyeceğim...Burada ne konular var anladığım şu ki yerinde yapılan politika herşeyi çözüyor bu eş olsa bile evet o bir elin oldu ne kadar can bilsende olmuyor olamıyor insanın en çok istediği şeyler imtihanı olurmuş bende de beraber uyusak bile sarılmama derdi var ve evet ne yazık ki tek sorun bu değil...
Canım bi yuva kolay kurulmuyo anlıyorum çok zor bi durum ama burdan kesinlikle seni dövmesini tasvip ettiğim anlaşılmasın ben dayak konusunu şiddetle kınıyorum ama evlilik sevgililik gibi değil yol ver gitsin durumu değil daha minicik bi yavrunuz var ben yıkıcı değil de biraz yapıcı konuşmak istiyorum erkek milletini kandırmak çok kolay belki eşin de sıkıntılı bi dönemdedir bunu bilemeyiz bence eşinle oturup güzelce konuşmalısın bi sorunun mu var benimle paylaş içine atma ben her zaman yanındayım ben senin karınım derdini dinlerim de biraz suyuna git yuvayı dişi kuş yapar tatlım suçlayıcı konuşma oturun güzelce tatlılıkla konuşun kocan salonda yatacağı zaman git elinden tut gel odamızda yatalım de çünkü küçücük bir bebeğiniz var onun için yap bunu canım bişey kaybetmezsin en azından ben elimden geleni yaptım dersin daha çok yeni evliliğinizin yıkılmasına izin verme ama sana dayak atmasını asla ama asla onaylamıyorumAnlatmaya nereden başlasam bilmiyorum... 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Benim ondan önceki hayatım hızlı geçti. Alkol de aldım başka erkek arkadaşlarım da oldu. Eşimle 30 yaşında tanıştım. Tanıştıktan 1 ay sonra kapandım namaza başladım eski hayatıma tövbe ettim. Bunların hepsini Allah rızası için yaptım ama eşimin desteği olmasa kapanamazdım cesaret edip. Bu arada kendisini gören hiç din diyanet ile arası var demez. Gayet konuşkandır, iş yerindeki kızlarla hemen sohbetler eder. Namazını kılmaz, Cumasına zor gider hatta çoğu zaman gitmez. Eşim evlenmeden önce benimle ilgili her şeyi biliyordu ama gerek sevgiliyken gerek nişanlılıkta ve evlilikte devamlı sorun oldu aramızda. Birden aklına geliyordu ve konuyu açıp hakaretler sıralıyordu. Alakasız bir konudan bile tartışsak konu döndü dolaştı benim eski kötü geçmişime geldi. Bundan dolayı sinirlendi evlendikten sonra ara ara dayağa başladı. Hamileliğimde bile dövdü beni... En son 9 aylık hamileydim dayağını yediğimde büyük olay oldu. İnşallah son dayağı o oldu çünkü bir daha elini kaldırırsa döverse bu işin mahkemede biteceğini biliyor sanırım. Her neyse... Hamileliğimde önce ara ara başlayan salonda yatmalar bebeğin doğumuyla her zaman olmaya başladı. Eşim sürekli salonda yatıyor. Soracak olursanız bebeği uyandırmamak içinmiş rahat edelim diyeymiş... Şimdiden söyleyeyim bebeğim ilk aylarda yanımdan ayrılmak istemedi mecburen yanımda yatırdım sonra yan tarafımdaki beşiğine yatırmaya başladım son 1 aydır. Bunlar bana bahane olarak geliyor çünkü bebekten önce hamileliğimde de salonda yatıyordu. Ben hep ayak uydurup onun yanında yatıyordum rahat olmasam da... Ha bir de telefon elinden hiç düşmez sürekli arkadaşlarıyla konuşur gece vs dinlemez. Yani çok söyledim bu konulardaki rahatsızlığımı ama yok anlayan yok!... En son dün kendimi kötü hissettiğimi söyledim salonda uyuduğunda ama yine gitmiş orada yatmış. Düşünüyorum ben çok fedakarlık yaptım, emek verdim ama o yatak odasında uyuyamıyorum diyerek salonda yatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kötü söyledim olmadı güzel söyledim olmadı. Birileri olabilir derseniz sık sık telefonunu kontrol ettim birşey yok. Öyle birşey yapacağını da sanmıyorum her ne kadar kendine çok bakıp beğenilmek hoşuna gitse de... Bu arada cinsel hayatımız bebek ile eskisine nazaran azalsa da hala devam ediyor. Ama ben cinsellikten dolayı değil kocama sarılıp uyumak istediğim için onu yanımda istiyorum. Bütün bu sorunlar için psikiyatriste gitmek istiyorum. Daha önce iki kez gittik ama devam etmediğimiz için tedavi de olmadı dolayısıyla... Bu salonda yatma konusunda yalnız olmadığımı da gördüm forumda incelerken. Ama gördüğünüz gibi tek sorunum o da değil, bu adamı nasıl yola getireceğim ben. Sorunlarımı özetleyecek olursam işte bunlar... Hiç ilgi sevgi hissetmiyorum aksine beni sevmediğini bile düşünüyorum daha evliliğimizin başında... Böyle bozuk evliliğin vardı da niye çocuk yaptın diyecekler olursa ben istememiştim eşim isteyince oldu. Önlemini o alıyor diye güvendim. Şimdi sorsanız iyiki olmuş bebeğim benim her şeyim de diyorum o ayrı konu tabi... Lafı çok uzattım kusura bakmayın. Sorunlar çok anlayacağınız
Belki haklısınız ama ben çok mu abartıyorum acaba demeden de kendimi alamıyorum...Gerçi bir başkasına göre bir tanesi bile evliliği bitirmek için bir sebep. Düzeleceğine inanıyorum hala salak mıyım bilmem
Niçin salak olasın düzeleceğine inanmak ne zamandan beri salaklık oluyo canım seni bu konuyu buraya acman bence doğru değil her zaman doğru kararı insanın kendisi verir sen kalbini dinleBelki haklısınız ama ben çok mu abartıyorum acaba demeden de kendimi alamıyorum...Gerçi bir başkasına göre bir tanesi bile evliliği bitirmek için bir sebep. Düzeleceğine inanıyorum hala salak mıyım bilmem
Kadın malesef ki hep daha fedakar daha anlayışlı olmak zorunda kalıyor.Sussun,şikayet etmesin,problem çıkarmasın vs. sanki biz robotuz.Doğrusu evlendiğimden beri belli
Bende politika kalmadı valla. Yeri de şaştı yurdu da ne yapacağımı bilmiyorum artık. Şu anda yine salonda ve muhtemelen orada uyur kalır.... Sarılmayı geçtim birlikte aynı yatağı paylaşsak iyi diyeceğim...
Dayak olayı kapandı inşallah zaten. Diğer konuda da çok konuştum tatlılıkla. En son dün sabah kötü hissettiğimi söyledim. Onunla aynı yatağı paylaşmak istediğimi uykuda varlığını hissettiğimde mutlu olduğumu anlattım. Çoğu zaman salonda yattığında kaldırıp odaya getirdim zorla! Uyuyamadığını söylüyor... Ne yapayım bilmiyorum artık kırgın hissediyorum kendimi. Şaka takılıyor mesela ne yapacağımı şaşırıyorum. Sonra uzatan suçlu olan ben oluyorum gözünde. Ama üzüyor beni ilgisizliği ile...Canım bi yuva kolay kurulmuyo anlıyorum çok zor bi durum ama burdan kesinlikle seni dövmesini tasvip ettiğim anlaşılmasın ben dayak konusunu şiddetle kınıyorum ama evlilik sevgililik gibi değil yol ver gitsin durumu değil daha minicik bi yavrunuz var ben yıkıcı değil de biraz yapıcı konuşmak istiyorum erkek milletini kandırmak çok kolay belki eşin de sıkıntılı bi dönemdedir bunu bilemeyiz bence eşinle oturup güzelce konuşmalısın bi sorunun mu var benimle paylaş içine atma ben her zaman yanındayım ben senin karınım derdini dinlerim de biraz suyuna git yuvayı dişi kuş yapar tatlım suçlayıcı konuşma oturun güzelce tatlılıkla konuşun kocan salonda yatacağı zaman git elinden tut gel odamızda yatalım de çünkü küçücük bir bebeğiniz var onun için yap bunu canım bişey kaybetmezsin en azından ben elimden geleni yaptım dersin daha çok yeni evliliğinizin yıkılmasına izin verme ama sana dayak atmasını asla ama asla onaylamıyorum
Kadın malesef ki hep daha fedakar daha anlayışlı olmak zorunda kalıyor.Sussun,şikayet etmesin,problem çıkarmasın vs. sanki biz robotuz.
Kim ailesinden neyi görüyorsa onu yapıyor bunu bilir bunu söylerim...Eşimle birşey konuşurum tartışma bile sayılmaz bu haftada bunu mu buldun dee başlar gerilir ne dedim ki dediğimde susuyor...Ailesinden bunu gördüğünü düşünüyorum tamam benim annemle babamınds mükemmel bir ilişkisi yoktu hatta ayrıldılar ama ben onların yaşadığı sorunları yaşamamak için uğraşıyorum dersimi aldım ve atmam gereken adımı biliyorum...
Ben anlatmak istemedim ama eşim araştırdı sonrasında da anlattım her şeyi bilsin diye. Ayrıldığımızda eski erkek arkadaşımla konuştu kendisi eşime yazmış Facebook’tan o da saçma sapan olmayan ama kendi dünyasında kurguladığı şeyleri anlatmış. Yani ben de kapattık diyorum en azından konuşmuyor eskisi gibi diyorum ama bir konu hakkında ona kızsam en iyi ihtimal hımmm sen bilirsin tabi gibi cevap veriyor. Bilmiyorum bu büyük sorunları aşabildik mi yoksa kendimi mi kandırıyorum. Psikiyatriste gitmemiz şart ikimizin de onu biliyorum...Benim nacizane fikrim esinize gecmisi ayrıntıları ile anlatmanız hata olmuş . Bilmek zorunda degildi . Belki tasvip etmediginiz şeyler yaşamanız , ve bunu vicdan azabı yapmanız esinize anlatmaya itti bilemiyorum . Daha nişanlılık döneminde başlayan hakaret ve aşağılama bitmez maalesef .. şuan size bisiler soylemiyor olması iyi olduğunuz manasına gelmiyor . Bence ayrı uyumaktan çok daha büyük sorunlar var aranizda ..
Bence kesinlikle ama kesinlikle bir daha size gecmisinizle ilgili en ufak bir imada bulunmasına izin vermeyin . Yasadiklariniz inancliyim dediginiz için söylüyorum siz ve Tanrı arasında .. başka kimsenin detayları bilmesine ve sizi yargılamasına izin vermeyin .. ayrıca neden bilmiyorum bunları kullanan ve surekli temcit pilavı gibi önünüze koyan bir erkek , bence hiç yaşanılası bir insan değildir . Azalması sizi yanıltmasın hakaret asagilamalarin .. kendinizi de düşünün ... Çünkü sizi çok suçluluk psikolojisi ne itmiş gibi .. ben iyi niyetinizi ve eşinizle yuvanizi düzeltme çabasını hissedebiliyorum.. ama anlattiklarinizdan eşiniz için çok olumlu şeyler söyleyemeyeceğim ..
Anladım .. keşke evlenmese idiniz boyle biriyle ama evlenmissiniz ..Ben anlatmak istemedim ama eşim araştırdı sonrasında da anlattım her şeyi bilsin diye. Ayrıldığımızda eski erkek arkadaşımla konuştu kendisi eşime yazmış Facebook’tan o da saçma sapan olmayan ama kendi dünyasında kurguladığı şeyleri anlatmış. Yani ben de kapattık diyorum en azından konuşmuyor eskisi gibi diyorum ama bir konu hakkında ona kızsam en iyi ihtimal hımmm sen bilirsin tabi gibi cevap veriyor. Bilmiyorum bu büyük sorunları aşabildik mi yoksa kendimi mi kandırıyorum. Psikiyatriste gitmemiz şart ikimizin de onu biliyorum...
Ben de hep öyle derim ben robot değilim insanım. Düğmemiz yok ki sinirlenince kapatalım fişini çekelim...Kadın malesef ki hep daha fedakar daha anlayışlı olmak zorunda kalıyor.Sussun,şikayet etmesin,problem çıkarmasın vs. sanki biz robotuz.
Kim ailesinden neyi görüyorsa onu yapıyor bunu bilir bunu söylerim...Eşimle birşey konuşurum tartışma bile sayılmaz bu haftada bunu mu buldun dee başlar gerilir ne dedim ki dediğimde susuyor...Ailesinden bunu gördüğünü düşünüyorum tamam benim annemle babamınds mükemmel bir ilişkisi yoktu hatta ayrıldılar ama ben onların yaşadığı sorunları yaşamamak için uğraşıyorum dersimi aldım ve atmam gereken adımı biliyorum...
Teşekkür ederim. Evlenmeden önce böyle değildi en azından zamanla düzeldiğini söylüyordu giderek azalmıştı hakaretleri. Dayak atacağını düşünmezdim zaten...Anladım .. keşke evlenmese idiniz boyle biriyle ama evlenmissiniz ..
Destek alıp , evliliğe devam edeceksiniz en yaşanılası hale getirin derim ..
Umarım düzelir tüm sorunlarınız ..
Mutlu evlilik içinBen de hep öyle derim ben robot değilim insanım. Düğmemiz yok ki sinirlenince kapatalım fişini çekelim...
Çektim zaten. Kırgın olduğum için kabuğuma çekildimOnce kendinizi bukadar asagilamayin ki o da asagilamasin. Tovbe etmissin Rabbine siginmissin o kim oluyor ki seni yargilayabiliyor. Ki alkol kullanman baska erkek arkadaslarinin olmasi neden bukadar sorun ki? Adam mi oldurdun?
Hala onun destegibolmazsa olmazdi diyorsun hayir olurdu cunku yaradan sana bunu nasip etmis o sadece ve sadece ufak bir vesile hepsi bu.
Oncelikle seni boyle ezmesine izin verme. Sonrasinda da azcik kendini cek ve dene
Tabi bitmesini istemez bunu hissetsem zaten mücadele de edemem. Onunki rahatından ödün vermemek ama sorsanız biz rahat edelim diye gidip salında yatıyor...Yani dayak olayı bitmiş
Anladığım kadarıyla geçmişi de kapatmış
Cinsellik var
zaten bebekten sonra eskisi gibi olmuyor bir süre
Her ne kadar umursamaz görünse de demek ki kendisi de çabalıyor bu evlilik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?