- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi tatarina34
-
Cocuklariniz kuma konusunun konusuldugu ve belki de gerceklesecegi, babasinin annesini surekli aldattigi ve annesinin cocuklarini bahane edip ayrilamadigi bir evden ziyade, guclu ve onurlu bir anneleri olsaydi eminim daha mutlu olurlardi...Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
Evet herkes bir agizdan ayni seyi soylerken sizin bunu duymamazliktan gelmeniz, en mantikli olan...Ben derdimi tanidiklara anlatmaktan ve bozan kelimesini duymaktan Yoruldum yabancilarin tepkilerini merak ettim sözlerde ayni şeyi diyorsunuz bencede artik kimseye anlatmamak ve görmedim duymadim bilmiyorum moduna girip kenara çekilmek en iyisi bu
Aynen bende ona kızıyorum zaten biz ciddiyetle cvp veriyoruz iyi niyetimi zin suiistimal edilmesine sinir oluyorumİnşallah oyle degıldır oyleysede zaten cıkar kımsenın kımseyı kandırmaya saf yerıne koymaya hakkı yok bız üzülerek yazıyoruz buraya oyun oynamak ısteyen gıtsın sokakta oynasın degılmı
eger zaten bır kandırmacaysada kısı kendı halıne uzulsun boyle bır zeka ve ınsanıyete sahıp oldugu ıcın
peki boşanmayın eşiniz kuma alsın gelsin siz sesine bi gülüşüne aşık olduğunuz o adamı katlanın ve çocuklar da bu durumda perişan olmayıp arşa mı erecekler???Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
O güzel elcaazlariniza sağlık şimdiki zamanda ortaokul ilk okul olarak adlandiriliyor o yüzdenyazdim oöyle.evet annem babam okumamis insanlar bende oyleyim.ama cahil kelimesi biraz agir kaçar bence
Sebebini söyleyemem ama onu artik goremeyecem bosverin yaa dizinde kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin herkes kendi hayatini bulunduğu duruma gore yönlendirirbbenimde başka carem yok simdi oturup yıllarca onu bekleyecem diyecem yine kizacaksiniz hakikaten Çevremdekilerin de dedikleri gibi ben çok farkliymisim bunu bir kez daha anlladim
Hee kardeş güzel ayrntıBen anlamadim konu bugün açılıyor ama hapisten bahsedilmiyo bi kac saat icinde mi hapse girdi bu adam?
Yazik senin gibi düşünen ve seni bu duruma getiren zihniyetteki insanlara...
Madem bu kadar memnunsunuz halinizden neden buraya konu açtınız. Siz ölesiye seviyor, kokusu olmadan yaşayamıyorsunuz eşinizde yakında kuma getirecekmiş. Aldatmayı, kumayı her şeyi, tek yanınızda olsun diye kabullenmişsinizde bizden ne gibi bir cevap bekliyorsunuz, bunu anlamadım..Dalga geliyorsunuz beni kimsenin anlamayacagini biliyordum keşke sizin gozunuzle bakabilseydim hayata Esim tir şoförü avrupaya gidip geliyor 2ayda bir gelip iki gün kalip gidiyor buna bile şükür diyorum bunu bile severek kabulleniyorum siz un anlamaya camimizi biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?