bir degil bin derdim var

Aldatilip susmak, bunu kabullenmek, gormemezlikten gelmek iliski icin fedakarlik falan degil bunu bir ogrenin once...
Sizi defalarca aldatmis biri ile evli kalmaya devam ettiginiz surece de gun yuzu goremezsiniz...
Evliliginizin saadeti, monotonluktan koruma, esinize sayginiz falan fasa fiso, siz kendi oz sayginizi yitirmissiniz, bunlara goz yumarak eviliginizi falan kurtarmiyorsunuz...
Sizin onurunuzla oynayan bir adama goz yumuyor ve yurumemesi gereken bir seyi zorla yurutuyorsunuz...
Bu tarz durumlarda aklima hep "insan sectigi hayati yasar" geliyor...

Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
Cocuklariniz kuma konusunun konusuldugu ve belki de gerceklesecegi, babasinin annesini surekli aldattigi ve annesinin cocuklarini bahane edip ayrilamadigi bir evden ziyade, guclu ve onurlu bir anneleri olsaydi eminim daha mutlu olurlardi...
Esiniz, kuma konusunda sizin musaadenizi istemis, ne kadar anlayisli bir esiniz var, hadi gene sanslisiniz!!!

Evet herkes bir agizdan ayni seyi soylerken sizin bunu duymamazliktan gelmeniz, en mantikli olan...
Mazallah denilenleri dinleyip, mantikli, makul bir adim atarsiniz...
Siz gene 3 maymunu oynayin, kocaniz da disarda aldatmanin tadi kacinca eve kuma getirme hevesini gerceklestirsin...
Birinizin koynundan cikip digerinin yanina gider, bosta olan da cocuklara bakar, cocuklar da olur mutluluktan...

Not: Sinirlendikce yazdim, umarim gercek degilsindir, zira benim okumam bile sinirlerimin ziplamasina yeten bir hayati bir hemcinsimin kuzu kuzu yasamayi kabullenmesine inanmak istemiyorum...

Aynen bende ona kızıyorum zaten biz ciddiyetle cvp veriyoruz iyi niyetimi zin suiistimal edilmesine sinir oluyorum

Babaları yani kocam hic gelemez artik yani hayatin dedim ya kötüye gidiyor iste en kötüsü oldu nazi yanlis anlamalar sonucu hapise girdi

Heee konunun icerigi burdaymis... Aldatan bi esi affedip yaptigini unutmak, üstünü örtmek, görmemezlikten gelmek, fedakarlik degildir, hele bi evliligi kesinlikle kurtarmaz... Aksine adam arsizlasir, bidaha yapar, daha acik yapar, iyice acimasiz olur... Bunca seye göz yuman bi kadinda hic aglanmasin, hadi bi kere sans verdiniz, peki ya sonralari? Ac kalirim yinede o adami cekmem... Kusura bakmayin bu hayati siz secmissiniz...

Haklisiniz böyle olmasini ben istedim dedim ya su anda yanlis anlamadan dolayı hapise girdi 10seneden yargilaniyor simdi hepten onsuz kaldim dahami iyi

Profilinize baktım eğitim durumu ilköğretim yazıyor..
Çok yazıkk hor görmüyorum okuyamamış aileniz okutmamış olabilir ama bu devirdede hala genç genç insanların kadın erkek farketmez ilk okul mezunu olması çok çoookk acıı...
Yıllar yıllar önce bile okul hayatı olan anneannem bile orta okul mezunu...

Ekonomik özgürlüğünüz olsaydı yinede ben kocamı çok seviyorum dermiydiniz merak ettim..
Ama içten içe demeyeceğinizi düşünmek istiyorum zira bu konuyu açan bir hemcinsim ve kumayı kabul edecek durumdasınız..
Ben kendim utandım sizin adınıza...

Çocuklarım çocuklarım diye tutturmuşsunuz da o çocukların psikolojisi eve başka bir kadın girince çok mu iyi olacak sanıyorsunuz..
Babasının odasına annesi yerine bir başka kadın girecek hele birde kız çocuğunuz varsa Allahımmm o kız nasıl bir ortamda yetişecek ilerde evlliliği nasıl olurr... Peesss...

Annesi babası ayrı çocukları görüyorum bunu çocuklarıma yaşatamam demenizde kusura bakmayın ama komik..

23 yaşındayım annem babam ben kendimi bildim bileli ayrı..
Psikolojimde karakterimde aklımda Allahıma şükür yerinde..
Annemde aslanlar gibi (Allah başımdan eksik etmesin) büyüttü okuttu..
Çocuklarım çocuklarım diye onların arkasına sığınmayın..
O çocuklara teker teker sorsanız gitmek mi kalmak mı istiyorsunuz burda diye arkalarına bakmadan kaçarlar...

Bu güzel elcaazlarımıda okadar yordum ama adımın ....... olduğuna emin olduğum kadar yorumumuda takmicağınızdan eminim... Sağlık olsun..

O güzel elcaazlariniza sağlık şimdiki zamanda ortaokul ilk okul olarak adlandiriliyor o yüzdenyazdim oöyle.evet annem babam okumamis insanlar bende oyleyim.ama cahil kelimesi biraz agir kaçar bence

Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
peki boşanmayın eşiniz kuma alsın gelsin siz sesine bi gülüşüne aşık olduğunuz o adamı katlanın ve çocuklar da bu durumda perişan olmayıp arşa mı erecekler???

Sevgi bu mu sana yapmadığını bırakmamış bir insanı sevmek mi? Onda sevecek ne kalmış çok merak ettim. Boşanın demiyorum da biraz mantıklı olmak lazım. Bu erkeklerin bazılarınında bencilliği beni öldürüyor sanki çocuklar yalnızca sizin çocuğunuz başka bir yerden aldınız da hadi büyütelim dediniz gibi..

O güzel elcaazlariniza sağlık şimdiki zamanda ortaokul ilk okul olarak adlandiriliyor o yüzdenyazdim oöyle.evet annem babam okumamis insanlar bende oyleyim.ama cahil kelimesi biraz agir kaçar bence

Ben o sonda yazdığınız kelimeyi kullanmadım bile...
Anneannemden örnek verirken 55 sene öncesini kast ediyordum zaten...
2000li yıllarla 60lı yılların başı aynı olmamalı zaten..

Eşiniz hapise girmiş 10 yıldan yargılanıyormuş yanlış anlama varmış ama..
Çok özel değilse sebebi nedir?

Hep içine ata ,ata kendine kötülük yapmışsın adamda zaten biliyor ne mal olduğunu ,

bence sende gururunu, onurunu kendine karşı yitirmişsin

bazı şeyler bitiyse uzatmaları oynamak yıpratır

sürekli mutsuz olarak yaşamak kötü

birgün eşine karşına al ve içindekinlerini ona haykır .......sana iyi gelecektir

Sebebini söyleyemem ama onu artik goremeyecem bosverin yaa dizinde kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin herkes kendi hayatini bulunduğu duruma gore yönlendirirbbenimde başka carem yok simdi oturup yıllarca onu bekleyecem diyecem yine kizacaksiniz hakikaten Çevremdekilerin de dedikleri gibi ben çok farkliymisim bunu bir kez daha anlladim

Hanım efendi bu yaptığınız kendinize zulümden başka bir şey değil..
Çevrenizdekilerde anladığım kadarıyla bizim yazdğımız şeyleri söylemişler size haklılarda..

Sevgiyi aşkı boşverin siz hatta çocuklarıda bir kenara koyun..
Hakkaten siz bu adamı neden bırakamıyorsunuz?
Bana çocuklar için gibi gelmiyor sevgi aşk da bahanelerin büyüğü..

Ekonomik özgürlüğünüz olmayabilir bu devirde acı bir şey ama ailenizin ayıbı gerçi sizde kaçarak evlenmişsiniz umarım küçücük yaşta kaçmamışsınızdır...
Size iyi mi bakıyor yani başımın üstünde bir çatı mutfağımda pişen çorbam var diye mi bırakamıyorsunuz?
Ha derseniz ki evet ben çocuklarıma babalarının sağladığı ekonomik desteği veremem açta açıkta kalırlar diyorsanız ailenizde arkanızda değilmiş zaten anlarız sizi..
Ama bunları yapan adamı hala seviyorum ölüyorum tarzında yorumları hiç bir kadın hoş karşılamaz artı gurursuzluktur..

Ben anlamadim konu bugün açılıyor ama hapisten bahsedilmiyo bi kac saat icinde mi hapse girdi bu adam?

Yazik senin gibi düşünen ve seni bu duruma getiren zihniyetteki insanlara...

Madem bu kadar memnunsunuz halinizden neden buraya konu açtınız. Siz ölesiye seviyor, kokusu olmadan yaşayamıyorsunuz eşinizde yakında kuma getirecekmiş. Aldatmayı, kumayı her şeyi, tek yanınızda olsun diye kabullenmişsinizde bizden ne gibi bir cevap bekliyorsunuz, bunu anlamadım..

Boşanmış çocuklar mutsuzda babasının 2 belkide daha fazla karısı aynı evde olanlar çokmu mutlu oluyor. Çocuklarınızı düşündüğünüz yok sizin, sadece kendinizi düşünüyor ve eşinizi hastalıklı bir şekilde seviyorsunuz. Bu yüzdende siz ömrü billah boşanmaz, durumu değiştirmek için hiç bir şey yapmazsınız. Tabi bu arada üzerinize gelen kumalarında sayısını hatırlamazsınız bile.. yazık...

Anlasilarin kendinize zerre kadar sayginiz yok. Kacarak evlenmeye cesaret eden insan bosanip hayatina devam etmeyide göze alabilir.

Esinizin bi sesi bi gülüsü yetiyomus ya size, belli ki o sizin sesinize gülüsünüze artik tahammül edemiyo ki baska bi kadinla evlenmeyi planliyor.

Kocanizin her yaptigina eyvallah demekle zaten en büyük hatayi yapmissiniz. Sonunda adamin kölesi olmussunuz, ne yapsa sineye cekiyosunuz. Artik kendinizi azad edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…