bir degil bin derdim var

Kaç yaşında evlendiniz.

Iyide Kocanız 10 yıl hapse girecekse nasıl kuma getirebilirki zaten üstünüze anlayamadım.. Mevlam ne eylerse güzel eyler .. Siz size yapılan eziyetlere gık dememişsiniz sahipsizsiniz diye ama Allah razı gelmemiş

Ben başta fake sandım ama değil sanırım neyse kizacaksin belki ama daha ii işte en azından kuma getiremez içerde kalsın sende bir kaç yıl düşün sofra belki boşanırsın o hapisten çıkmadan kendine düzen kurarsin is falan sonra ayrilirsin

Aileniz asla mi kabul etmiyor basima kakarlar diye mi dusunuosunuz.bu hayati yasamaktansa ailenin basa kakmasi daha kolay tahammul edilir eger boyle bir secenek varsa...
cocuklar cocuklar diyorsunuz da hemsire zaten cocuklar babalarini gormuyorlarmis ki is icabi...
imam nikahi diyorsunuz adam sizi aldatmissa coktan kiymadigi ne.malum dini nikahi....
velhasili kelam icinde bulundugunuz sartlari biz gormeden bilemeyiz.yazilanlari okudugum kadariyla kimseciklerde sizin fikrinizi degistirmeye nail olamamis...
anlamiyorsuniz derken ayyyy kardessss napacaksiniz cekip oturcaksinn iyi ediyorsun olaylarina mi girmemiz lazim...hani elestirmiyorum yanlis.anlamayin empati kurmaya calisiyorum ama tikandim...oyle iste

Ne ara bir de adamin hapis cezasi cikti?
Bir konuda saaatler icinde, kumadan mapusu boylayan kocaya gectik, hey masallah...

Hapiste olduğunu yazmayacaktim ama mecbur biraktiniz 4aydir hapiste.evet dediğiniz gibi artik evlenemez artik aldatamaz benimde cocuklariminda hayatimizi alt üst etti tekrar söylüyorum ben fake değilim

Yasadiklarimi yazmak birazcik olsun acilarimi hafifletmek istedim.ilk defa boyle bisey yaptim.ama hata ettim galiba.sizin hayatinizin dişinda bilmediginiz benden daha beter hayatlar var

kızlar yorumlar sert olmus bence, kadın 8 yıllık evli olduguna gore iki çocuguda kuçuk, ve kaçarak evlendigine gore ailesi destek olmayacak, siz ise boşan ne bekliyorsun diyorsunuz.....

en iyi yolu sen kendine iş bu çalıs bir kaç ay para biriktir ondan sonra ayrı ev tut ayrıl, nafakanıda al, çocuklarınıda al kendin bak, ama dedigim gibi once iş bul

Hic uzulmedim mimigim bile degismedi. Konu sahibi eger seviyorum sacmaligi yerine ilkokul mezunuyum tek basima cocuklarimla mucadele edecek gucum/destegim yok deseydi daha yumusak yorumlar gelirdi.

Aldatilmis da, kuma getircekmis de napsin cok seviyomus da. Cocuklari bahane etmiyolar mi bi'de sinir oluyorum.

Cocuklarin kumaya bile goz yumacak kadar ergen gibi seviyorum yea diye takilan bi anneleri olduguna eminim cok seviniyolardir. Gurur duyuyolardir bu "fedakarligina".

Boyle yaptiginiz icin erkekler tum kadinlari ayni saniyo super orneksiniz.

Zaten herşeye gozyumdugum için gülüp gectigim için belki de bu hale geldik.ama göz yummasamda başka carem yokki mecbur göz yumacam mecbur susacam hem onu çok seviyorum hem de cocuklarim var

mecbur olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece eşiniz asla düzelmeyecek .eşiniz sizin sevginizi hak edecek ne yaptı da halen seviyorsunuz.o sevgi sandığınız şey hissettiğiniz çaresizlikten başka bir şey değil.maddi imkanınız olmadığı için ayrılamıyorsanız,evliliğinize bu şekilde devam edecekseniz eğer eşiniz için değil bari kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın.kendiniz için gezin tozun,kurslara gidin arkadaş çevresi edinin hiç olmazsa eşinizi daha az düşünüp daha az mutsuz olursunuz belki.

Yorumlar sert çünkü yıllardır aldatan, üstüne kuma getirecek olan bir adamı çok seviyorum diyor. Üstelik yardım istemiyor sadece anlatıyor o kadar. Çocukları küçük olabilir ama sebep çocuklar değil, kocasını çok sevmesi, bi bakışının bi gülüşünün ona yetmesi, çocuklar sadece bahane...

Evet ayrilacak gücüm yok onunla ettiğim mücadeleler sonucu artik hic bir şeyle mücadeleedecek ggücüm kalmadi.ayrılmaya kalksam bir suru sorun olacak yine basim agriyacak.kafamin arka kisminda büyük bir şişlik oluşmuş ve düşündükçe çok feci agriyor.psikolojim alt üstoldu.tek ttesellim cocuklarim.ve kocam su anda hapiste.anladim ki yaradan kimsenin yaptigini yanina kar birakmaz.ben üstüme düşen herşeyi yaptim.ve cikmasini bekleyecem sonraki allah kerim.

Şuan kaç yaşındasınız hiçbir şey için geç kalınmaz açıktan liseye yazılabilirsin ileride bitirip iş hayatına atılırsın.

26yasindayim.elişi iğne oyalari yapip satiyorum.evden fazla cikma imkanim yok bi hastaneye gidebiliyorum

Hanım, hanım ona olan saygımı kaybetmedim diyor bir de marifet gibi yazıyosun burda.Çok saçı süpürge gördüm seni..
Kusura bakma ama bu şekilde eşinin gözünde çok değersz olursun kıymetin de bilinmez ki bilinmemiş de zaten..
Hanım sen kendi ezikliğini kendi cesaretsizliğini çocuklarım babasız büyür perişan olurlar kalıbının arkasına saklıyorsun.
yazmayacagım daha fazla,kocasının üstüne kuma getirmesini dahi kabullenen birisine söylenecek söz yok.
Aferin,aynen devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…