- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Allah iyiliğini versinne kadar da zekisin şıp diye çözdün olayı
yav dayanamadım böyle yoruma böyle cevap ne yapayım puha haaaAllah iyiliğini versin
Gece gece uykum kaçtı
Polemiğe girmek istemiyorum ama böyle yoruma böyle cevap ne demek aciklar mısınız?yav dayanamadım böyle yoruma böyle cevap ne yapayım puha haaa
bende asla polemiğe gırmek istemiyorum ama açıklamayacağım kuzum anlayan anladı çünkü.iyi geceler dilerimPolemiğe girmek istemiyorum ama böyle yoruma böyle cevap ne demek aciklar mısınız?
bende asla polemiğe gırmek istemiyorum ama açıklamayacağım kuzum anlayan anladı çünkü.iyi geceler dilerim
Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Şu iyi niyeti polyannacılığı azıcık da kendi hayatına mı uygulasan acabaİyi de sizin İnstagram'dan göreceğinizi hesap etmemiş mi ki? Bence çok beğendi ve sizin sandaletinizin aynısından kendisine bir tane satın aldı. Yoksa sizin göreceğinizi bile bile niye İnstagram'da böyle bir şey paylaşsın ki? Bu riski almaz bence.Ceylinimdeceylinim
Kuzenleri dayilari falan var o sehirde. Bir de dugun vardi o vesileyle gidip tatil yapacakti orda.Bana ilginç gelen, maddi durumu kötü diyorsunuz ama kız tatile gidiyor. Nasıl oluyor bu iş?
Durumu yok ondan mutevellit vereyim 2 3 kere giyer en fazla dedim.Belki de gerçekten içi kullanılmış gözüküyor bu şekilde vermek istememiştir.. ama sandalet neden verilir onu bende anlamadım
Neden bu hadsizi kırmaktan çekiniyorsun bu kadar? 40 liraya aldığı ayakkabıyı kafasına çarparım ben olsam. Sizin sandalet nerde 40 tllik ayakkabı nerde? Arkadaşının evine habersiz git ve sandaletini geri al bence, resmen üzerine yattı senin kıyamadığın sandaletinin...Tesekkur ederim yorumlar misafirim vardi yazamadim.
Arkadasim ayin sonunda ayakkabi alacagini yazmis ben de bir sey yazmadim.
Ne alir sandalet mi spor mu bilemiyorum haberdar ederim sizleri :)
Sadece ona karsi takindigim bir tavir degil bu genel olarak herkese karsi boyleyim.Neden bu hadsizi kırmaktan çekiniyorsun bu kadar? 40 liraya aldığı ayakkabıyı kafasına çarparım ben olsam. Sizin sandalet nerde 40 tllik ayakkabı nerde? Arkadaşının evine habersiz git ve sandaletini geri al bence, resmen üzerine yattı senin kıyamadığın sandaletinin...
Kuzucum çok iyi niyetlisin lütfen kendini kullandırma bu tip kimselere. Gerçekten arkadaşın olsa o kişi aynısını alır sana evine getirir ve ya ceylin sana anlatamadım ama sandaletin yıprandı kusura bakma sana yenisini aldım der sende önemli değil canım dersin çünkü düşünmüş oluyor seni. Ama bu şahıs resmen çöktü senin eşyana, git ve al kendi malını.Sadece ona karsi takindigim bir tavir degil bu genel olarak herkese karsi boyleyim.
Bu yuzden de kullanmak isteyen cok oluyor iste.
Aynen oyle oldu.Kuzucum çok iyi niyetlisin lütfen kendini kullandırma bu tip kimselere. Gerçekten arkadaşın olsa o kişi aynısını alır sana evine getirir ve ya ceylin sana anlatamadım ama sandaletin yıprandı kusura bakma sana yenisini aldım der sende önemli değil canım dersin çünkü düşünmüş oluyor seni. Ama bu şahıs resmen çöktü senin eşyana, git ve al kendi malını.
Bence inciden şu kadar para verip almıştım sadece oranın ayakkabılarında ayağım rahat ediyor haberin olsun diyebilirsin. Bu kadarını da demelisin. Yoksa 40 tllik hiçbir zaman giymeyeceğin bir ayakkabıyı alacak. Bu kadar insan daha sert konuşman gerektiğini söylüyor. bir seferlik içindeki sesi değil de bizi dinlesen çok daha huzurlu olursun.Sadece ona karsi takindigim bir tavir degil bu genel olarak herkese karsi boyleyim.
Bu yuzden de kullanmak isteyen cok oluyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?