Bir değişik sandalet meselesi

Ben buyudugumu kimseden giyisi vs istemeyip kimseyede vermediğim zaman anladım. Zamanında çok çekti anacım benden. Ziyan olan giyisilerim ayakkabılarım. Yok ışte ergen kafası illa annen ne derse tersini yapacaksın. Igrenirim simdi olsa yapamam

Şu iyi niyeti polyannacılığı azıcık da kendi hayatına mı uygulasan acaba

Tesekkur ederim yorumlar misafirim vardi yazamadim.
Arkadasim ayin sonunda ayakkabi alacagini yazmis ben de bir sey yazmadim.
Ne alir sandalet mi spor mu bilemiyorum haberdar ederim sizleri :)

Bana ilginç gelen, maddi durumu kötü diyorsunuz ama kız tatile gidiyor. Nasıl oluyor bu iş?
Kuzenleri dayilari falan var o sehirde. Bir de dugun vardi o vesileyle gidip tatil yapacakti orda.

Belki de gerçekten içi kullanılmış gözüküyor bu şekilde vermek istememiştir.. ama sandalet neden verilir onu bende anlamadım
Durumu yok ondan mutevellit vereyim 2 3 kere giyer en fazla dedim.
Isterken zaten oyle bi cumle kurmustu az giyerim diye eger silmediysem atarim.
Yipransa dahi getirmesi gerekirdi bence giyilecek durumdaymis demek ki. Buna ustune yatmak denir bence

Tesekkur ederim yorumlar misafirim vardi yazamadim.
Arkadasim ayin sonunda ayakkabi alacagini yazmis ben de bir sey yazmadim.
Ne alir sandalet mi spor mu bilemiyorum haberdar ederim sizleri :)
Neden bu hadsizi kırmaktan çekiniyorsun bu kadar? 40 liraya aldığı ayakkabıyı kafasına çarparım ben olsam. Sizin sandalet nerde 40 tllik ayakkabı nerde? Arkadaşının evine habersiz git ve sandaletini geri al bence, resmen üzerine yattı senin kıyamadığın sandaletinin...

Sadece ona karsi takindigim bir tavir degil bu genel olarak herkese karsi boyleyim.
Bu yuzden de kullanmak isteyen cok oluyor iste.

Sadece ona karsi takindigim bir tavir degil bu genel olarak herkese karsi boyleyim.
Kuzucum çok iyi niyetlisin lütfen kendini kullandırma bu tip kimselere. Gerçekten arkadaşın olsa o kişi aynısını alır sana evine getirir ve ya ceylin sana anlatamadım ama sandaletin yıprandı kusura bakma sana yenisini aldım der sende önemli değil canım dersin çünkü düşünmüş oluyor seni. Ama bu şahıs resmen çöktü senin eşyana, git ve al kendi malını.

Aynen oyle oldu.
Ki rahatlikla vermemin sebebi de esyalari temiz kullanan biri onun hasebiyle vok rahat verdim beklemezdim yani.
Kendi dedi 2 kere giyerim diye ama oyle kaldi.
Gercekten verdigim paradan ziyade duatugum konum sinirimi bozuyor

Bence inciden şu kadar para verip almıştım sadece oranın ayakkabılarında ayağım rahat ediyor haberin olsun diyebilirsin. Bu kadarını da demelisin. Yoksa 40 tllik hiçbir zaman giymeyeceğin bir ayakkabıyı alacak. Bu kadar insan daha sert konuşman gerektiğini söylüyor. bir seferlik içindeki sesi değil de bizi dinlesen çok daha huzurlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…