- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Biraz değişik bir iliskiydi yalan yok :)Dedigim gibi o donem cok ilgimi cekmisti konularin simdide adini gorunce hemen konunu okudum..
Fazla iyi niyetlisin. Dikkat et de başka uyanik ve ikiyuzluler de enayi yerine koymasınBu baya sert olur bunu diyemem galiba ama "keske tatilden donunce getirseydin en azindan bir kac defa giyerdim hic giyemeden yaz bitti" gibi bir seyler soylemeyi dusunuyorum.
Bende cok sinir oldum ya. Bari gizle hikayeyi bana, gormuyum
Ay Allah aşkına bu ne yüzsüzlük.habersizce git şu kızın evine kap sandaletleri gel şu saatten sonra yani.sonrada at çöpe durmadan giymiş eskitmiştir zaten.yalanın bini bir paraYazdım kizlar
"Canim videoda gordum sandaleti giyilemeyecek durumda demistin tamir mi ettirdin " dedim.
"Giyilemeyecek durumda demedim ki azicik yiprandi dedim " dedi
Bende attigi mesajlari gonderdim silmemistim. Gormedi henuz
Mesajlari buraya da yapistirayim
[08/08 13:47] Ceylin: Canım bugun musaitsen sandaletleri birakabilir misin akşam lazim da ?
[08/08 14:11] xxx: Bende sana bunu nasıl yazsam diye düşünüyordum kaç gündür sen yazdın sonunda
[08/08 14:12] xxxx: Ben onları biraz fazlaca yıpratmışım sana yenisini alıcam yarın kuzum
[08/08 14:12] xxxx: Çok acil miydi sana
[08/08 14:12] xxx: Sahilde hep taş girdi içine altı açıldı koptu bi tarafı
[08/08 14:13] xxxxx: Geldiğimden beri temizlik yaptım bugünde hastayım yatıyorum bi dışarı çıkıp alamadım
[08/08 14:15] xxxx: Arayıp soracaktım ama çekindim
[08/08 14:16] xxxxx: Valla aldım mahvettim ayakkabıyı nasıl canım sıkıldı yani çok mahçubum pişman oldum aldığıma zaten
Yazdım kizlar
"Canim videoda gordum sandaleti giyilemeyecek durumda demistin tamir mi ettirdin " dedim.
"Giyilemeyecek durumda demedim ki azicik yiprandi dedim " dedi
Bende attigi mesajlari gonderdim silmemistim. Gormedi henuz
Mesajlari buraya da yapistirayim
[08/08 13:47] Ceylin: Canım bugun musaitsen sandaletleri birakabilir misin akşam lazim da ?
[08/08 14:11] xxx: Bende sana bunu nasıl yazsam diye düşünüyordum kaç gündür sen yazdın sonunda
[08/08 14:12] xxxx: Ben onları biraz fazlaca yıpratmışım sana yenisini alıcam yarın kuzum
[08/08 14:12] xxxx: Çok acil miydi sana
[08/08 14:12] xxx: Sahilde hep taş girdi içine altı açıldı koptu bi tarafı
[08/08 14:13] xxxxx: Geldiğimden beri temizlik yaptım bugünde hastayım yatıyorum bi dışarı çıkıp alamadım
[08/08 14:15] xxxx: Arayıp soracaktım ama çekindim
[08/08 14:16] xxxxx: Valla aldım mahvettim ayakkabıyı nasıl canım sıkıldı yani çok mahçubum pişman oldum aldığıma zaten
Valla pahali bir esyaysa ve karsi taraf da israr ediyorsa neden yenisini almasini kabul etmediniz?
Alsaydi iste . Sonucta o israr etmis ama sen kabul etmemissin.
Hata yapmissiniz fazla iyi niyet iyi degildir.
Belki yaptirdi altini giymeye devam etti.
Not: ayakkabi verilmez
Fazla iyi niyetlisin. Dikkat et de başka uyanik ve ikiyuzluler de enayi yerine koymasın
N
Ay Allah aşkına bu ne yüzsüzlük.habersizce git şu kızın evine kap sandaletleri gel şu saatten sonra yani.sonrada at çöpe durmadan giymiş eskitmiştir zaten.yalanın bini bir para
Cok yuzsuzmus gercekten. Bu insandan su saatten sonra yenisi istenir. Ayni markanin ayni ayakkabisini isteyin. Yazdigi msja baak bi de hakli cikariyo kendini..
Benim bile canım sıkıldı ya niye marka olan pahalı ayakkabini veriyorsun ki ben 10 liralık terligimi bile paylaşmak istemem malim çok kıymetli galiba
Fazla iyi niyetli oldugunuzu goruyorum ama insanlara hayir demeyi ogrenemezseniz kendiniz uzulursunuz. Birakin insanlarin cikar menfaat islerine maşa olmayi. Hic bir sey bu kadar insanin gucune gitmez enayi yerine konulmak kadar. O arkadasinizla muhabbeti kesin. Ayni sandaletide ayaginda gordugunu getirmesini isteyin. Garantisi devam ediyir fişi elimde konustum yenisiyle degisim yada tamirat oluyormuş deyin. Ama yok ben attim derse iste gidip o zaman onun o saci basini yolardim. O zaman ayni fiyat degerinde parami alayim geri bari kişlik ayakabi bakayim derin. Cok sinir oldum ya
Simdi cekildigine eminsen sen de lafini sakinma bence.acikca soyle.sandaletim yırtıldı demistin ama ayaginda diye.tab8 eminsen bir de önceden çekilmiş video olursa bilemem.ama ne olursa olsun senin sandaletini alması hata.hele yırtıldiysa sana bile sormadan alıp gelmesi gerekirdi.boyle rahat insanlardan hoslanmam
Sana yenisini alicam dediginde "alsan sevinirim canim cunku cok severek ve begenerek almistim o sandaletlerimi, şu şu pantolon veya etegimle cok guzel uydugu icin almistim zaten" derdim ben olsam. Kesinlikle geri cevirmezdim. Madem emanet aliyor. Emanete iyi baksaydi. Aslinda en basta vermek hata
Sen ona de ki, kullanilacak durumdaysa alayim sandalaletlerimi geri.
Sen yenisini alayim deyince sana masraf olmasim diye alma dedim ben
Kullanilacak durumdaysa ver de ben kullanayim bari
.yaz.
Ay ben sana alayim yenisini ya..derse
Tamam al de
Olabilir bilmiyorum ama giyilecek hali kalmadi dedi ben olsam utanir atardim.Ayakkabiyi yaptırmış olabilir mi.
Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
Niye cevap vermiyosun ki spor ayakkabim cok o sandaletten alirsan sevinirim çünkü cok begenmistim de parani niye birakiyosun baskasindaCanım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
Sandalet içimde kaldı, madem alacaksın aynısını al diye yazın lütfen ya. Bu ne rahatlık insanlardaki!
Ay evt ya.Daha neler. Ben sizin yerinizde olsam sandaleti almasi konusunda isrsrci olurdum. Spor ayakkabim var benim bir sandaletim yok derdim
Inciden yillar once bende bir sandalet almstim. Tatilde ciddi ciddi acildi tabanı goturdum fabrikaya yollayacagiz filan dediler. Degistirirler diye beklerken yapistirip gonderdiler. Belki oyle bir sey olmustur. Bu olaylar yaşanacak kadar samimiyseniz sorun ne is diye. Yada o sosyal medyada ki videoya yorum atin ayakkabilar cok guzelmis diye. Alim olan anlar.Olabilir bilmiyorum ama giyilecek hali kalmadi dedi ben olsam utanir atardim.
Ayni durumu yasasam aynisini alir verirrim zaten hic para uzatmadan ya da hic olmadi yaptirir verirdim, cok yipranmadiysa oyle verirdim.
Ki alti açılan bi tarafi kopan cok yipranan bi ayakkabiyi nasil yaptirir onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?