evin kredisi bitti mi devam mı?
yani bu soruya cevap verebilmek için çekilen kredi miktarını, yeni ev için gereken miktarı, evin kaça satılacağını vs bilmek lazım.Devam ama az kaldi ve bu sekilde de satiliga cikabiliyoruz
yani bu soruya cevap verebilmek için çekilen kredi miktarını, yeni ev için gereken miktarı, evin kaça satılacağını vs bilmek lazım.
eğer lira %70 filan karşılıyorsa burayı kiraya verip kiraya çıkmak mantıklı olabilir. tabi kredi bitince.
iyi de kredi çekerken banka bakmıyor mu evin değerine?Benim saf esimi kaziklamislar zararina saticaz 5 sene once bize simdiki fiyata satmislar
iyi de kredi çekerken banka bakmıyor mu evin değerine?
exper gelmeden banka kredi vermez ki. bence abartıyorsunuz biraz. 100bin liralık evi 500bine almamışsınızdır.Bilmiyorum exper geldimi o zamn hatirlamiyorum.Evden bu kadar nefret ediyo olusumun bir sebebide bu kaziklnmayi hazm edememek
Benim saf esimi kaziklamislar zararina saticaz 5 sene once bize simdiki fiyata satmislar
exper gelmeden banka kredi vermez ki. bence abartıyorsunuz biraz. 100bin liralık evi 500bine almamışsınızdır.
Takas yapan müteahhitler var birikiminiz falan varsa üstünü tamamlarsınız ,öyle bişeyde düşünebilirsiniz
Malkero şu anda evi satıp üstüne kredi çekmeniz mantıklı olmaz, en akılcı hareket evi elinizde tutup kiraya çıkmak olur, bir arkadaşımız takas demiş galiba ama takas yapınca üstüne ödeyeceğiniz parayı bankadan kredi çekerek ödeyecekseniz yine siz zararlı çıkarsınız, takasta zaten her halükarda karlı bir yöntem değil çünkü atıyorum bugün evinizin değeri 150 bin liraysa, takasta o değerden sayılmaz, en fazla ederi 100 bin lira derler, ki takasla alacak kişi sizin evin üstünden para kazansın.Benim saf esimi kaziklamislar zararina saticaz 5 sene once bize simdiki fiyata satmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?