çok haklısınız zaten son zamanlarda iyice koparmıştı benden bağlarını ben hissediyordum ama elimde kanıtım olmadığı için hiç bişey yapamıyordum sadece zoruma giden yönü evime giren çıkan bi kadınla münasebet kurması ve kendimi aptal yerine koydurmam arkamdan neler neler demişlerdir bana gelince namus ahkamı kesiyordu evden dışarı dahi çıkarmıyordu Allah bildiği gibi yapsın yarabbime sığındım kararımı verdim geri dönmücem asla
ssrose sen ne zaman farkettin yan komşuyu yada eşinin halinden tavrından çakmadın mı hiç ne bileyim telefon mesaj gibi
3 aydır beraberlermiş ben hissediyordum hal tavırlarından benim yanımda abla kardeş muhabbeti yapıyorlardı geceleri ben uyuyunca msjlaşıyorlarmış 10 gün önce telefon dökümanını çıkardım eşim taksici sabah 5 te işe çıkar öğlenden sonra 4 gibi eve gelirdi
ve dökümandada gördüm sabah 5 ten akşam 4 e kadar saatlerce konuşmuş ve ben uyuyuncada gece mesajlaşmışlar
Kızlar ama haklı değil miyim ya :26:
Evde gül gibi karısı varken aldatıyor bi de üstüne yan komşuyla
Valla annemin meşhur bedduasıdır bu,dilime doladığıma göre anneme benzemeye başladım demektir
Bu arada aslen Kırşehir'liyim ::)
aklıma geldı benım bı tanıdıgın bı tanıdıgı varmıs kadın 45 yaslarında ıkı cocuk annesı 18 yasına komsu oğluyla kocasını aldatmıs ve bu ortaya cıkıo ama kadını aılesı affedıyor neler war yaaa Allah ıslah etsın
gyok kocasının hiç birşeyden haberi yok kocası sabah saat 7de işe gider akşam 9da gelir kendi halinde işinde gücünde bi adam fark edemedi midesiz kadın bi benim eşimle bi kendi kocasıyla bu kadar adi bi insan olamaz
adama bak saatleri de tam ayarlamış sabah işe giderken ara işten gelene kadar peki bu adam nasıl çalışmış saatlerce konuşurken boyu devrilesice
bu kadın milleti çocuğa anne şevkati gösteriyordum deyip kandırmıştır..
Haklısın söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.Hiç eşini yakalamadın mı gizli gizli telefonda konuşurken falan.Kadın evinize geldiginde belki bende hiç şüphelenmem koskaca kadın evli barklı çocuğu var derim de.Acaba ilk yakınlığı kim gösterdi bir de bu var eşiniz mi o kadın mı acaba? Belkide o kadının bir sürü bu şekilde görüştüğü insanlar vardır.
yakaladım ama o kadının olduğunu söylemedi taksici kendisi kocam olacak abonem arıyor dedi ben hep geçiştirdi
mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
yok abla şefkati gösteriyormuştu beni bu kadar aptal sandılar
aynen öyle canım çok haklısın. şok olduk zaten hepimiz... bu bedduayı ben de kullanırım artık, anneye teşekkürlerimizi ilet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?