- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
bende zaten yatıyorum kalkıyorum yaradanıma öyle dua ediyorum allahım bin beteri başlarına gelsin diye bazende diyorumki gidiyim kadının kocasının yanına olanı biteni anlatayım diyorum sonrada kör şeytan git başımdan diyırum anlatsam kadının kocasına nasıl olurki
Allah belalarını versin ... Sidikliği düğümlensin
aklıma geldı benım bı tanıdıgın bı tanıdıgı varmıs kadın 45 yaslarında ıkı cocuk annesı 18 yasına komsu oğluyla kocasını aldatmıs ve bu ortaya cıkıo ama kadını aılesı affedıyor neler war yaaa Allah ıslah etsın
bende aynı şeyi düşünüyorum anlatayım ben nasıl huzursuz olduysam oda olsun yaptığı yanına kar kalmasın cezasını çeksin diye ama gel gelelim adama desem ya bana inanmazsa yada tepkisi büyük olursa diye çekimser oluyorum bilemiyorum yani susarak günahlarınada ortak olmak istemiyorum ne yapacağımı bilemedim şaştım kaldımbence kocasına anlatmalısın o fahıse yuzunden yuvan yıkılıyo onunda huzuru kalmasın hayasız edepsız
kocan cok suclu tamam ama asıl suc hemcınslerımızın allah belalarını versın ınsallah
erkekleri anlamak ne kadar zor hem namus ahkamı keserler hemde başlarına gelince geniş mideliler afederler düzeneği anlamak çok zor kaldıki benim eşimlede kadının arasında 14 yaş vardı bu kadar midesiz erkekler ve kadınlar varkende anlamanın zor olması anormal değil
aminnn
ewet affeden erkek cok cok fazla hanı genelde kadınlar affeder ya kadınlar aldatıldıgını her yerde anlattıgı ıcın bılınıor ama erkek gurur meselesı yapıp saklıyor.
ama affetmemek en guzelı affetmek cok zor bir şey benım bır dusuncem var affetmek Allah a mahsus derler ya aynen oyle..
Çok üzücü bir durum ama bu yoruma çok güldüm. sidikliği düğümlensin nedir ya
allah iyiliğini versin koptum bacım yav
Gecenin bu vakti guldurdun ya kuzum allah da seni guldursun..
hahahahahaha niredendin bakem sen gız hangi şeherdensin?
Kızlar ama haklı değil miyim ya :26:
Evde gül gibi karısı varken aldatıyor bi de üstüne yan komşuyla
Valla annemin meşhur bedduasıdır bu,dilime doladığıma göre anneme benzemeye başladım demektir
Bu arada aslen Kırşehir'liyim ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?