bir derdim var oda aldatılmak

bu eşimin sevgilisi olan kadında çok yüzsüzdü 2 sefer evden kovdum kadın yine geldi her geldiğinde açık saçık giyinirdi ve boy gösterisi yapardı benimle değil eşimle daha fazla konuşurdu kocam olacak adide onu dinlerdi kadın sürekli kendini överdi ve bu kadın evli ben güzelim herkes bana güzel olduğumu söylüyor diye benim eşimde evet güzelsin derdi evime gelir çayımı içer yemeğimi yerdi ve eşimden kadın 14 yaş büyük Allah belasını versin şaştım kaldım en çok gücümede aptal yerine konmam birbirlerine abla kardeş muhabbeti yapıyordu yanımda ben telefon dökümanına baktım kadının numarasıymış bilmiyordum bile eşim kendisi itiraf etti biz görüşüyoruz diye kadını hemen eve çağırdım buraya gel dedim geldi ve eli ayağaı titredi daha antredeyken kapıdan girince sen naptın dedim cevap veremedi eşimde evdeydi kadında 2 kere üst üste tokat attım kadın ayaklarıma kapandı sonra ayıldı bayıldı eşimede tokat attım hiç tepki vermedi alın birbirinizin turşunuzu kurun dedim ve evden çıktım annemlere geldim halen inkar ediyorlar aramızda cinsel olarak birşey geçmedi diye kadının eşine söylemeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum kadın kocasının dükkanı annemlerin evine 5 dklik mesafe uzaklıkta söylemek mesele değilde eşimi üstüme sıçratmaktan çok korkuyorum bide konuya nasıl giricem vicdanım hiç rahat adamıda salak yerine koydular ve üstelik adamla benim kocam arkadaşlar ve karı kocada amca çocukları nasıl çıkacam işin içinden bilemedim

olayın iğrençliğinden midem bulandı.
lütfen o adama dönme.
gencecik karısını aldattığı kadına da bak ya!
bu adamla bir geleceğin olmamalı bence.

kocan af diliyor ama inanma derim ben..benimkide af dilemişti affetmiştim aslında affetmedim ve hala unutmadım o yılları ama affetmiş gibi göründüm çaresizdim kimsem yok iki çocuğum vardı..eşim olacak deyyus affettiğimi sandı bir kaç yıl sonra birdaha aldattı..bunlar heyecan duyar aldatmaktan bu onlar için adrenalindir..sen öğrenince hiç keyif almazlar aldatmaktan..gizli olan herşey hoştur çünkü..bu senin komşun olacak o...kadın gençlerden hoşlanıyormuş..böyle kadınların maksadı senle arkadaşık kurmak değilki kocana takmıştır..senle arkadaş olamazsa evine nasıl gelecek nasıl kocana kuyruk sallayacak tabiki senin sayende seni kullanıyorlar ..bende kullanıldım..eşimin aptal muamelesi yapması çok zoruma giderdi..o...nun güzeli çirkini olmaz o...o...dur..o kadında öyleymiş..gitsin kendini kocasına methetsin ona giyinip kuşansın..kocasına sorsan bu kadın sütten çıkmış ak kaşıktır..ondan namuslusu yoktur..kocasını iyi uyutan kadınlardan bu..

olayın iğrençliğinden midem bulandı.
lütfen o adama dönme.
gencecik karısını aldattığı kadına da bak ya!
bu adamla bir geleceğin olmamalı bence.

zaten olamaz boşanma davasını açtım mahkeme tek celsede boşucak hakim tanıdığımız dönmem artık bi daha

buarada kızlar bende aldatıldım hemde 3 sene boyunca bunu dogumyaptıktan sonra ogrendım hamıleyken hamılelıgım agır gectı
o donemde beraber oldugu kadına asık oldu cok yazdım ama gercekten benden asla guzel bır kadın degıldı ben dunya guzelı degılım ama cok ıddalıyım bastıgım yerı sallarım ben sarısın o esmer bır kadın neyse bakın ne kadar ıslemıs ıcıme
dogumdan sonrea tekr edıldım kadın yuzsuz degıldı benımkı ama daha once beraber oldugu kadınlardan bırı vardıkı adı ipek 2cocuk annesı nısanlı bır kadınmıs bana gore yolun yolcusu ıdı cunku nısanlısıyla yataktayken aradıgımı soyluyodu ama bana herseyı anlatan bu anlattıgım cırkın kadının varlıgından emın olmamı o sagladı

eskı esım bana sen uzerınde biilmem nelipijemalarında evde tepsıde yemek yıyordun dedı bulusmadan dondugunde
ne dedımvıcdan azabımı cektın hayır dedı ve oylede devam etmıs

sımdı 2. evlendım 2.5 sene sonra hamıleyım ve yıne yataklardayım her gece her gece baska bır senaryo aldatıldıgımı ogrendıgımı goruyorum
kafayı sıyırdım kısacası takıntı halınde kanamalarım dursa psıkologa atacagım kendımı bınparcaya bolunmus gıbıyım o yuzden o adama hıc donme adam cok gercekten evlendıgıme pısman degılım ancak suanda ıcınde bulundugum durum benı cok yıpratıyorum gencecıgım yatakklardayım banyo olamıyorum sacımı tarıyamıyorum bacagımda kıllar bebegın boyuna yaklastı halbukı Allaha hep dua ettım Allahım benı kımsye emuhtac etme dıye ınsallah sonu benzemez
bende paylasayım dedım kızlar

Son düzenleme:

ailen yokmu? bak şimdi sanada çok üzüldüm kaç yaşındasınız çocuklarınız yetiştimi nasıl aldaatığını anladınız ilk ve nasıl baş ettiniz

konuya nasıl giricem sağlıklı kararlar vermeye çalışıyorum tamam bende bilsin istiyorum ama mesele onu o ana getirip düzgün dille anlatabilmek

annen arasın desın kızım bu durumda,olayda böle böle önlemını al kardeşim,yuvasını yıktılar halada bırlıkteler falan,ınanmıosa takıp etsın,ınternetten yaptıklarını falan söylesın adamda kendı arastırsın bulsun,sende uzun bı tatıle cık aynı gun uzaklas
sen yaparsan yalanlayıp uzerını örtmeye calısırlar belkı

annem anlatma taraftarı değil en sağlıklısı buda bırak şeytanlarından bulsun diyor en iyiside benim halletmem ama nasıl

Canım cok üzüldüm sanada bu resımdekı senmısın çok hoş gorunuosun,okudugumu yanlısmı anladım 2. kez evlendın yınemı aldatıldın

Canım cok üzüldüm sanada bu resımdekı senmısın çok hoş gorunuosun,okudugumu yanlısmı anladım 2. kez evlendın yınemı aldatıldın

bende yanlıs anlatmıs olabılırım resımdekıler evet benım 2.defa evlendım ama aldatılmadım hamılelıgım yıne agır gecıyor ve yataktayım yıne basıma gelır dıye cok korkuyorum ruyalarıma gırıyor sımdıkı esımı yakaladıgım
Allah esımı yanlıstan sakınsın manı olsun ınsallah

Allah hepsinin belasını versin yastık değişiyorda kader değişmiyor kendini ne kadar kötü hissediyorsun demi değmez sakın takma kafana kendine bak evdede eşinle muhattap olma ederi kadar değer ver buda benim 2. aldatılışım ama ben çok uyardım böyle bişey yaparsan seni terk ederim diye ama o benimle dalga gecer gibi en yakındaki insanla kapı bir komşumla yaptı asla geri dönmücem bana yalvarıyor ama olmaz bundan sonra ben bunu unutamam Allah kahretsin bunları

sen adamın akrabalarına ulaşamaz mısın ya aile büyükleri filan varsa onlara söyleyebilirsin bence
madem amca çocukları
itiraf ettiklerini de söylersin kanıtlarını da sunarsın
gerçi adam bunun duyulmasından hoşlanmayabilir de tabi çok sıkıntılı bi durum

ailen yokmu? bak şimdi sanada çok üzüldüm kaç yaşındasınız çocuklarınız yetiştimi nasıl aldaatığını anladınız ilk ve nasıl baş ettiniz

biz görücü usulü ile tanıştık sonra nişanlandık fakat babam istemedi bunlar yaramaz aile dedi,nişandan döndük..sonra ben ve eşim gnişan atıldıktan sonrada görüştük kaçmaya kara verdik..hakikaten babamın dedikleri çıktı hatta daha fazlası çıktı..ilk oğluma 5 aylık hamileydim mikrop kaynanam ve eşimin sorumsuzluğu ve içki merakı yüzünden evi terk ettim baba evine dönmek istedim..babama gittim reddetti beni ..haklı adam ne diyeyimki bana başta babam demişti bu adam yaramaz diye bak seni öldürür bunlar demişti..ben dinlemedim..eee büyük sözü dinlemekte fayda var onlar insan sarrafı oluyor zamanla..neyse...ben tekrar koca evine geri döndüm aynı şeyleri tekrar yaşadım ..10 yıllık evliydim tüberkiloz yani verem oldum..9 ay tadavi gördümde iyi oldum..şimdi bile ciğerimin yaralı yani veremli olan yeri arada bir sızlar.. annem babam öldüler yıllar evvel..beni aldattığı ilk kadın ile telefonda tanışmışlar kadın dulmuş bir kızı varmış başka bir şehirde yaşıyormuş..kocam olacak dürzü resmen kadına konuşmalarından aşık olmuş..hergün aşkından içerdi zaten normalde hergün içerdi onu tanıdıktan sonra iki katına çıkmıştı içmeleri..evde yiyecek aş ekmek olmazdı bu herif içkiye ve telefon faturasına verirdi parayı..telefon faturalarını kabarık gelmesinden şüphelenmiştim o zaman..diyelimki 50 tl geliyor aldatmaya başladıktan sonra bu fatıra 300 tl ye çıktı ilk o an şüphelendim takip etmeye başladım..telefonu eline almayan adam cep telefonunu koynuna saklar yastığın iç yüzüne saklar sessize alır yaradı..ben elimi dokunduramazdım dokunduğum anda bağırırdı..öyle anlamıştım işte..yani kendilerini ele veriyorlar..
ikincidide bu şefhitden yine dul boşanış bir kadındı..bu herif haftada 2-3 gün akşamları yıkanıyor giysilerini bana ütületiyor jilet gibi gidiyordu..arkadaşlarla görüşecem derdi pis kokmuş eşim..neyse..bir gece 12 gibi bir mesaj geldi teefonuna ben açmak istadim vermedi zaten aldattığı zamanlar hep şifre koyardı..baktım yine şifre var aç dedim..açmıyor adam telefonu..aç diyorum dedim..korka korka türkceldendir dmesaj diyor..ne türkceli be dedim bu saatte operatör ne mesajı gönderecek..neyse zorla açtırdım..mesajda aynen şöyle yazıyor''yarın beni arama kızımla beraber olacam..şerefsiz o...bu herifin yani eşimin evli olduğunu biliyormuş birde..bir kaç gün sonra cep telefonunu içinden bir sim kart buldum..böyle çıktı..aslında çok şey varda anlatılacak neyse..artık aldırmıyorum..aldırdıkça kendini bir b..sanıyor..büyük oğlum üniversite okuyor küçük lise sonda şimdi..

ohh çok rahatladım,Allah bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu....unutulmuyor be,acısı hafifliyor ama akıldan çıkmıyor,bende yaşadıgım için bilirim.Ama çocuklu bir kadın olunca daha ağır geliyordur nasıl katlanıyorsunuz bilemiyorum,ben aldatıldıgımı ogrenınce çok kötü şeyler yaptım ,kadının hayatını yıktım benımkınede kan kusturdum,böyle bır ınsan oldugumu bılmıyordum,ınsanlıktan cıkabılıyoruz bazen kendımı tanıyamamıştım o zaman,hala yaptıklarıma ınanamıyorum,lanet olsun böyle ınsanlara

İlgini farklı konulara çevir,bu konulardan çık lütfen sağlığın için oldu mu ?,senı bı daha buralarda görmeyeyım sakın,
doooğru bebek topıklerıne

yok ulaşamam hem bu işi benim kendim halletmem lazım teke tek acaba sakince yanına gitsem nasıl olurki

Allaha havale et belki oğlun mezun olunca daaha değişik bi yaşantın olur o sana sahip çıkar bizimkide şerefsiiz çıktı bu erkekler iğrenç yaratıklar ben anlam veremedim evde gül gibi kadınları durur giderler onun bunun artığı olan kadınlara tenezzül ederler hepsi şerefsiz tabii istisnalar kadieyi bozmuyor

yok canım yok güzellik boş ben o zamanda güzeldim şu an yaşım 45 hala güzelim kimse inanmaz 30 göründüğümü söylerler..genç kız gibisin derler.eşim gebeş maymuna benzer..koca göbeği ile..adi kendi yaptıklarına bakmaz birde beni kıskanır ..tabi yaa bütün kadınlar buna ait..yüz verip şımartmayacaksın kocayı..şımartırsan parmaklarında oynatırlar..

Arkdaşım sakın ama sakın dönme...
Çocuk bir insan hayatında en önemli şeydir aynı zamanda en önemli engeldir.
tarifsiz bir duygu annelik . Şanslılık annelik duygusu fakat sen şu durumda çocuğun olasıcı için çok çok şanslısın.
Engelin yok. Karakterinden ödün vermen için sebebin yok. Vicdanını önüne koyacağın bir evlilik yok. Bir şansı daha hakedecek birşey yok.
Komşu çok iğrenç ayrıca.
Ahkam kesmiyorum. Belki hikayemi ve sonucunu okumuşsundur. Yada okumani öneririm.
Neden mı ?
Nasıl acı çektiğimi gör diye.
Acıma rağmen nasıl dik durduğumu gör diye.
Ve herşeyin boş herkesin yalan olduğunu gör diye canım.
Sonuç mu afettim niye mi çocuklarim için.
Ama ben tek olsam senin gibi sonuç bumu olurdu tabiki hayır.
Engelin yok. Kişiliğinden ödün verme ona yol ver gitsin.

Dönersen hayatının hatasını yaparsın.

Eşin adam değilmiş, kadının ne olduğunu anlayıp düpedüz faydalanmak istemiş.
Ahlak sahibi bir insan olsa önce seni uyarır ve o kadının evinize gelmesini bile istemezdi.

Ne güzel kurtulmuşsun daha niye kaşınıyon arkadaşım boşver gitsin kimse değişmez adam burnunun ucunda seni aldatmış resmen.Bırak dönmeyi dönebilceğin bütün yolları ateşe ver.Anlaşamamazlığın kıskançlığın vs bir çözümü elbetteki bulunur bekara koca boşamakta kolay derler ama aldatılanda bir zahmet boşansın.Ben senin yerinde olsam cümle aleme rezil ederdim daha iyilerine layıksın o tür adam müsveddeleriyle işin olmasın kaliteni düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…