bir derdim var yardım

başım önde yaşayacaksam öleyim daha iyi
yok aç kalsalar da kv yardım etmese anlayacam neymiş çocuğun odasıymış....
aç kanepeyi yatsın arkadaş ...
evlendim yemin ederim koluma takılan bilkeziğin parasını bile kendim ödedim....tam kendimizi toparladık....kızım rahatsızlandı amelyat oldu 15.000 tl para ödedik(feda olsun yanlış anlamayın ) eşim ailesinden 1 kişi 1 kuruş vermedi...hatta 2 hafta kaldık ank da dönüşte kayınbaba hiç yoktan 200 tl harcadım dedi torunu ölümden dönmüş hastaneye geliş gidişe harcadığını söylüyo adam....kaynımla eşim aynı yerde çalışıyo kaynım gelirken kasadan nakit getirmiş 800 tl bende kendi verdi sandım meğer bizim hesaptan almış oraya borç kardeşimin yazmış....
benim ablam gelirken tüm altınlarını topladı geldi bana lazım değil diye
eşim "bana ne derler yeni gelinin altını mı alınır" dedi.....istemedi
iki ablamda altın verdiler bana el harçlığı yap buralarda diye.... annem para verdi yanında bulunsun diye.....
velhasıl eşim olmadı arabamı satarım dedi ama gidip gelmesi sorun olacağından kredi çektik 2.5 senedir ödüyoruz daha da ödeyeceğiz.....
bu arkadaşın mantığına uyarsam benimkileri çarmaha germek lazım

geçmiş olsun kardeşim allah yardımcın olsun

Konu sahibi hayal aleminde yasiyor. Yapacak yorum yok. Yalniz sizinkiler de esegin .... su kaçırmış.
Kusura bakmayin, catlardim yazmazsam. Sinirlerim hopladi.

Düğünde olan biten bitmiş gitmiş ne diye eşiyorsunuz olayları.kimse size para vermek kızınıa oda almak zorunda da değil bence .siz biraz paragözsünüz.yaptığınız çok ayıp bir de gelmiş ailesinin dedikodusunu birlikte yapamıyorsunuz diye eşnizi eleştiriyorsunuz ben de evliyim dururm iyi değil ama sizin gibi para koparmaya çalışmıyorum kimseden çalışın yapın
SİNİRLERİM BOZULDU.Bİ DE KV LER NİYE KÖTÜ DİYORLAR

Konu sahibi hayal aleminde yasiyor. Yapacak yorum yok. Yalniz sizinkiler de esegin .... su kaçırmış.
Kusura bakmayin, catlardim yazmazsam. Sinirlerim hopladi.
inan birini abartmıyorum şaka gibiler.....ank hast sonra eve dönmedik patoloji beklemek için dayıların evine getirdim kızımı 2 sonra ank başka bi akrabalarına arabaşı yemeye gittiler neymiş davet etmişler sanki gezmeye geldik....hoş onlara iyi oldu gelmişken tüm akrabalarını ziyaret ettiler.....

arkadaşım haksızmıyım diye sormuşsun
evet haksızsın
kvalide kolundaki bilezikleri verip sana ev almak yada çocuğuna oda takımı almak zorunda değil
alsa alırdı o onun iyiliği olurdu ama almak zorundalar, para vermek zorundalar diyemezsin
eşinle neden aranı açıyorsunki bu sebepten
sen kötülersen o da savunur

Aç mı kalsınlar eminim restorant ya da lokantaya gitseler yemeklere çıkıyorlar derdiniz.

Aç mı kalsınlar eminim restorant ya da lokantaya gitseler yemeklere çıkıyorlar derdiniz.
hanımefendi dayımızın evinde kalıyoruz zaten niye aç kalsınlar....kadın evini açtı bize bi de bize geçmiş olsuna gelenleri ağırladı sağolsun.....
biz bi çare kızım kanser mi acaba diye düşünürken 3 gün amelyatlı torunu bırakıp akraba gezmesine gitmeleri sizce normal mi

SİZE YARDIM ETMEK ZORUNDA DEĞİLLER
Kİ ne güzel kimseye muhtaç olmadan ev köy olmuşsunuz
onlar alsaydı mutlu mu olacaktınız
boşverin ya 10 tane bileziği olsun laf etmeyin
siz kendi yuvanıza bakın kimseye minnet etmeyin

kızın resimde olan mı çok tatlıymış maşallah allah bahtınıda yüzü kadar güzel etsin inşallah

hanımefendi dayımızın evinde kalıyoruz zaten niye aç kalsınlar....kadın evini açtı bize bi de bize geçmiş olsuna gelenleri ağırladı sağolsun.....
biz bi çare kızım kanser mi acaba diye düşünürken 3 gün amelyatlı torunu bırakıp akraba gezmesine gitmeleri sizce normal mi

evet haksızsın
evlenirken ev alırken kayınvalideniz size yardımcı olmak zorunda değil ki
herkesin bütçesi kendini ilgilendirir
anne baba olarak sorumlulukları var evet ama büyütmüşler okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar evlenirkende kendi ayaklarının üzerinde dur diyorlar ki bence doğru olan bu
yardım eden aileler yok mu evet var ama zorunda değiller
ederlerse başınızın üstünde taşımadığınız gibi etmezlerse de kin beslemeyin
evlenmişsiniz ne güzel kendi imkanlarınızla evinizi kurmuşsunuz
kendi ekmeğinizi yemişsiniz
kendi emeğiniz ile ev sahibi olmuşsunuz daha ne istiyorsunuz en güzel mutluluk bu
kimseye başınız eğik değil dimdik durun
onun parası onun altını seni ilgilendirmez seninkilerde onları

Son düzenleme:

kendi adıma söyleyeyim hayır etmezdim
benim olan zaten ben gözlerimi yumunca arkada kalanların olucak bu 1
annem bizi öyle bir yetiştirdi ki büyüttü yedirdi içirdi okuttu
mesleğimizi elimize verdi desteği ile
sorumluluklarımızı verdi kendine güvenen ayakları yere sağlam basan bireyler olduk
bende evlatlarımı bu şekilde yetiştiririm mesleklerini ellerine aldılar mı ben kenara çekilirim
aksi bir durum olursa anne olarak elbette ellerinden tutar kaldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…