- Konu Sahibi tontikicileklerim
-
Tesekkur ederiz biz zekasiz oldugumuz icin anlamadik bosa zaman kaybisin yardim iste haksiz bulununca hemen beddua pehh!çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.
tuzu mu kuru çalışan annlerin sıkıntılarından haberiniz var mı sizin? girin bi işe çalışın ya da evde bişeyler yapın satın. başkasından para isteyinceue kadar gidip çalışınben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
İnsanlar küçücük bebeklerini bırakıp çalışmaya gidiyorlar. Siz hem evde oturun hem kaynananızın kolundaki bilezikleri size yedirmesini bekleyin.ben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
sizlere şöyle bir örnekte vereyim geçenlerde ablam evlendi hepimiz elimizi cebimize atıp para toplayıp ona yardım ettik. dinimizde bunu emrediyor ey site sakinleri YARDIM sen verirsen Allah sana çok daha verir. ailemden bunu gördüm aileden birinin parasal ihtiyacı olduğunda herkes YARDIM eder altını çiziyorum.
O annenin ağzını sevimmm:-D:-DAnnemin sizin gibi insanlar icin bir lafi var 'Madem g.tun yok horona cikmayacaksin' sende calis tuzun kuru olsun dilenmezsin bana alin diye
yaşatmazsınız gelinin evine gidip iki de bir laf sokan kayınvalide olursunuz kesin. kusura bakmayın da tavrınızdan bu anlaşılıyor. ne demek bize para vermiyorlar evlenmeyin paranız yoksa evlenmeyi biliyorsanız kimseden para beklememeyi de öğrenmelisiniz.3 kuruşla zar zor evlendik diyorum siz ne diyosunuz ben evlatlarıma aynı sıkıntıyı yaşatmam
herkesin zihniyeti sizinle ayni olmak durumunda degil ki.. az beklenti cok mutluluk.. kendi kendinize 'soyle olmalilar' deyip, olmayinca da huzursuz olmanin anlami ne?ben çocuklarım için yaşıyorum onlar rahat etsin ben etmeym benim zihniyetim bu ailemden de bunu gördüm
ben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?