Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, benim şöyle bir derdim var.Eşimi seviyorum ama çok ciddi bir sıkıntımız var.Kavga ve tartışmalardan sonra en az 3-4 gün olmak üzere bildiğiniz küsüyor,tavır yapıyor ve konuşmuyor.Ne yapacağımı nasıl bir yöntem seçeceğimi şaşırdım. Ne denediysem olmuyor.
ßenim akrabamdada var böyle bi çift maalsef 3 4 yıllık evlilier. adam bişe yapsa bile kadın özür diliyor... adama kalırsa 3 4 bırak 1 hafta konusmadığı oluor hattaa bununla birlikte bebekleryilede ilgilenmiyor eşiyle küsken... kaç yıl oldu hala aynı ya sen ösür dileyip gönül alıcaksın hep yada böyle küs kalıcaksınız
ßenim akrabamdada var böyle bi çift maalsef 3 4 yıllık evlilier. adam bişe yapsa bile kadın özür diliyor... adama kalırsa 3 4 bırak 1 hafta konusmadığı oluor hattaa bununla birlikte bebekleryilede ilgilenmiyor eşiyle küsken... kaç yıl oldu hala aynı ya sen ösür dileyip gönül alıcaksın hep yada böyle küs kalıcaksınız
aslında küs olmak evlılıkte araya sogkluk gırme sebebı bence bırde üc 4 gun küs kalıyrsa kavganın boyutu nedır bırde ona bakmak lazımm ama evlılıkte ne kadarda küs olsanda gidip özur dılemek ve yapııcı olmak daha ıyı o küsüyosa sen yanına gıt konus engelle
Siz öyle mi yapıyorsunuz? yanlış anlamayın cidden merak ettim. bu çözüm değildir ki :26:
Konu sahibi; Bence engelleme, umursama, önemseme.. Ne o yeni gelin gibi erkeğin küsüp nazlanması ne kadar itici.. Buna fırsat vermezsen bu sorunu çözersin..
Küsüp naz yapması gereken kadındır diye düşünüyorum..
Siz öyle mi yapıyorsunuz? yanlış anlamayın cidden merak ettim. bu çözüm değildir ki :26:
Konu sahibi; Bence engelleme, umursama, önemseme.. Ne o yeni gelin gibi erkeğin küsüp nazlanması ne kadar itici.. Buna fırsat vermezsen bu sorunu çözersin..
Küsüp naz yapması gereken kadındır diye düşünüyorum..
Önceden ben hep barışmaya çalışırdım haklı da olsam.ve malesef bu emeğimi görerek belki değişir umudu taşıdım ama malesef hiçbir değişiklik yok.Bir de hiçbir zaman ben de hatalıydım demez özür dilemez.
al karşına konuş arkadasım!.. bu durumdan hoşnut olmadığını evliliğin böyle yürümüyeceğini her çiftin tartıştığını ama uzatılmaması gerektiğini anlat ona...aslında kelin merhemi olda hesabı...benim eşimdi küser ama eskisine göre daha ii.hala kavga edince yaptığım yemeği yemez arkadaşlarıyla çıkar falan.evliliğiniz kaç yıllık bilmiyorum ama zamanla törpülenir enazından...yani umarım:)
Tatlım ne kadar benzer sahneler,biz daha yeni evli sayılırız 1 yıl oldu, ama ikimizinde ikinci evliliği.yaptığım yemekleri o da yemez,geç saatte gelir, söylemeden bir yerlere gider.Eskiden bana küstüğü zamanlarda bile hep arar, arayı düzeltmek için taklalar atardım.Ama artık bende yapmıyorum çünkü yapmak içimden gelmiyor.Ve inan ilk evliliğim olsa çoktan boşanırdım ama ikinci olunca malesef daha farklı bakmak gerekiyor.Sen nasıl aştın bu meseleyi.Tavsiyelerine ihtiyacım var.
Biraz kindar demekTatlım bizde de öyle, her evde tartışma kavga olur ama sonrasında eşimde küser,1 haftayı bulur bazen,hiç ilgilenmez benimle,öldüm mü kaldım mı bir şeye ihtiyacım var mı.Önceleri hep barışmaya çalışır haklı da olsam haksız da olsam özür dilerdim.Ama artık bende yoruldum artık bende barışmaya çalışmıyorum.Ama bu da çözüm olmuyor.