bir derdim var yorumlarınza ihtiyacım var.

aslidere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
34
0
86
Ankara
Arkadaşlar, benim şöyle bir derdim var.Eşimi seviyorum ama çok ciddi bir sıkıntımız var.Kavga ve tartışmalardan sonra en az 3-4 gün olmak üzere bildiğiniz küsüyor,tavır yapıyor ve konuşmuyor.Ne yapacağımı nasıl bir yöntem seçeceğimi şaşırdım. Ne denediysem olmuyor.

mesela ne gibi şeylere kırılıyor ? belki farkında değilsin küçük dediğin şeyler ona göre büyük şeylerdir tatlım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, benim şöyle bir derdim var.Eşimi seviyorum ama çok ciddi bir sıkıntımız var.Kavga ve tartışmalardan sonra en az 3-4 gün olmak üzere bildiğiniz küsüyor,tavır yapıyor ve konuşmuyor.Ne yapacağımı nasıl bir yöntem seçeceğimi şaşırdım. Ne denediysem olmuyor.

ßenim akrabamdada var böyle bi çift maalsef 3 4 yıllık evlilier. adam bişe yapsa bile kadın özür diliyor... adama kalırsa 3 4 bırak 1 hafta konusmadığı oluor hattaa bununla birlikte bebekleryilede ilgilenmiyor eşiyle küsken... kaç yıl oldu hala aynı ya sen ösür dileyip gönül alıcaksın hep yada böyle küs kalıcaksınız

Çok ayrıntılı anlatmamışsınız..
Ne denediniz mesela?

Eğer küsüyor diye sürekli gönlünü almaya uğraşıyorsanız yada küstüğü durumları düzeltmeye çalışlıyorsanız küsmelere devam edecektir..

ßenim akrabamdada var böyle bi çift maalsef 3 4 yıllık evlilier. adam bişe yapsa bile kadın özür diliyor... adama kalırsa 3 4 bırak 1 hafta konusmadığı oluor hattaa bununla birlikte bebekleryilede ilgilenmiyor eşiyle küsken... kaç yıl oldu hala aynı ya sen ösür dileyip gönül alıcaksın hep yada böyle küs kalıcaksınız

aslında küs olmak evlılıkte araya sogkluk gırme sebebı bence bırde üc 4 gun küs kalıyrsa kavganın boyutu nedır bırde ona bakmak lazımm ama evlılıkte ne kadarda küs olsanda gidip özur dılemek ve yapııcı olmak daha ıyı o küsüyosa sen yanına gıt konus engelle

Tatlım bizde de öyle, her evde tartışma kavga olur ama sonrasında eşimde küser,1 haftayı bulur bazen,hiç ilgilenmez benimle,öldüm mü kaldım mı bir şeye ihtiyacım var mı.Önceleri hep barışmaya çalışır haklı da olsam haksız da olsam özür dilerdim.Ama artık bende yoruldum artık bende barışmaya çalışmıyorum.Ama bu da çözüm olmuyor.

aslında küs olmak evlılıkte araya sogkluk gırme sebebı bence bırde üc 4 gun küs kalıyrsa kavganın boyutu nedır bırde ona bakmak lazımm ama evlılıkte ne kadarda küs olsanda gidip özur dılemek ve yapııcı olmak daha ıyı o küsüyosa sen yanına gıt konus engelle

Siz öyle mi yapıyorsunuz? yanlış anlamayın cidden merak ettim. bu çözüm değildir ki :26:

Konu sahibi; Bence engelleme, umursama, önemseme.. Ne o yeni gelin gibi erkeğin küsüp nazlanması ne kadar itici.. Buna fırsat vermezsen bu sorunu çözersin..
Küsüp naz yapması gereken kadındır diye düşünüyorum..

Valla herşeye kızabilir, bir an da olur olmaz saçma sapan birşeye bile fevri tepki verebiliyor.Tartışmalarımızın çoğu bana göre yüzeyel saçma sapan konular..Ama bir konuyu tartışırken bile ilk sözü genelde kes sesini olur.Ondan sonra konu uzar tabi.Ve malesef çok küfür kullanır sonrada hemen yatağı ayırır ve günlerce konuşmaz.

seviyosan ya çekiceksin, ya da katlanamıyosan gidiceksin.. Gitmek istemiyosan ama zor gelmeye başladıysa bu durum o zamanda iletişimi sen kuracaksın. Herşey biz bayanlarda bitiyor unutma..

al karşına konuş arkadasım!.. bu durumdan hoşnut olmadığını evliliğin böyle yürümüyeceğini her çiftin tartıştığını ama uzatılmaması gerektiğini anlat ona...aslında kelin merhemi olda hesabı...benim eşimdi küser ama eskisine göre daha ii.hala kavga edince yaptığım yemeği yemez arkadaşlarıyla çıkar falan.evliliğiniz kaç yıllık bilmiyorum ama zamanla törpülenir enazından...yani umarım:)

Siz öyle mi yapıyorsunuz? yanlış anlamayın cidden merak ettim. bu çözüm değildir ki :26:

Konu sahibi; Bence engelleme, umursama, önemseme.. Ne o yeni gelin gibi erkeğin küsüp nazlanması ne kadar itici.. Buna fırsat vermezsen bu sorunu çözersin..

Önceden ben hep barışmaya çalışırdım haklı da olsam.ve malesef bu emeğimi görerek belki değişir umudu taşıdım ama malesef hiçbir değişiklik yok.Bir de hiçbir zaman ben de hatalıydım demez özür dilemez.

malesef ben bu konularda küsen tarafım yanı eşimle küsünce uzune bakmıyorum bı kac gun oda artık baktı olmucak şaka falan yapıyor bende bıraz yumusamıs oluyorum o sekılde barısıyoruz ama tbı kavga boyutuna gore ama artık bı karar verdım bende özur dılemeyı ogrenıcem cunku bazen bu durum sıkıcı oluyor düşünsenıze aynı evde ıkı yabancı gıbı cekılmez oluyor

sürekli özür dilemek çözüm değil ki nereye kadar çocuk mu avutuyorsun..koca adam.... bu rahatsızlığını dile getirdinmi , konuşarak anlaşabileceğinizi sorunların daha kolay çözüleceğini belirttin mi... yok konuştum ama anlamıyor bu huyundan vazgeçmiyor diyorsan sende umursamamaya çalış bi yerde patlıycak nasılsa aylarca küs kalacak haliniz yok değil mi...

Önceden ben hep barışmaya çalışırdım haklı da olsam.ve malesef bu emeğimi görerek belki değişir umudu taşıdım ama malesef hiçbir değişiklik yok.Bir de hiçbir zaman ben de hatalıydım demez özür dilemez.

'Evlilikte yuvayı dişi kuş yapar, hep iyi ol, he de geç' metodu her zaman işe yaramaz.
En yanlış düşünce bence. İnsanlar genel olarak nankördür, kimse aman emek veriyor demez.
ne kadarlık evlisin, geç olmadan bu düşünceden vazgeçmelisin bence.
Tek çözüm aşağıda yazdıklarım. Sabırlı ol bir süre bekle, eminim ne oluyor diyecek.
Son olarak o küsmeden birazda sen küs, geri çekil ve izle, bak nasıl düşecek peşine.

al karşına konuş arkadasım!.. bu durumdan hoşnut olmadığını evliliğin böyle yürümüyeceğini her çiftin tartıştığını ama uzatılmaması gerektiğini anlat ona...aslında kelin merhemi olda hesabı...benim eşimdi küser ama eskisine göre daha ii.hala kavga edince yaptığım yemeği yemez arkadaşlarıyla çıkar falan.evliliğiniz kaç yıllık bilmiyorum ama zamanla törpülenir enazından...yani umarım:)

Tatlım ne kadar benzer sahneler,biz daha yeni evli sayılırız 1 yıl oldu, ama ikimizinde ikinci evliliği.yaptığım yemekleri o da yemez,geç saatte gelir, söylemeden bir yerlere gider.Eskiden bana küstüğü zamanlarda bile hep arar, arayı düzeltmek için taklalar atardım.Ama artık bende yapmıyorum çünkü yapmak içimden gelmiyor.Ve inan ilk evliliğim olsa çoktan boşanırdım ama ikinci olunca malesef daha farklı bakmak gerekiyor.Sen nasıl aştın bu meseleyi.Tavsiyelerine ihtiyacım var.

canım seviyorsan katlanıcaksın olmuyorsada al karşına konuş adam akıllı düzelirse ne ala düzelmezse en ufak şeyden dolayı sana küfür edebiliyorsa zaten seni hak etmiyor. en önemliside aynı hatayı iki kere yapıyorsan yada yapma dediklerini yapıyorsan kızmakda haklı olabilir.sebep ne kadar küçük olsada hayatım. kaç yıllık evlisiniz?

Neden küsülür ki. Bir sorun varsa konuşursun ya halledersin yada halledemezsin neden tartışma. Hadi tartıştın nie uzatırsın dimi. Zor iş kadın olmak idare etmek. çok şükür biz eşimle küs kalamayız tabiki tartışmalarımız oluyor ama büyütülecek şekilde olmuyor. En önemlisi tartışıyorsanda küfür etmeden karşındakine saygı duyarak tartışacaksın incitici olmayacaksın. Kadınlar naz yapmak için küser erkek bi şekilde gönlünü almasını bilir ama erkeğin küsmeside hiç hoş olmuyor.

Küçük şeyler için bile 3 gün 4 gün konuşmuyorsa büyük problem..
Ama büyük sorunlarsa daha beterleri var diyorum.
Benim eşim haklı olduğuna inanıyorsa bana çok kızmışsa 20 gün bile hiç konuşmaz,umursamaz..:ssz:
Ama başkalarından kardeşimden falan haberimi alır çaktırmadan evde miyim ne yapıyorum diye
Tabi evlenmeden önce öyle miydi asla..
En fazla 2 güne yalvarırdı.
Evlendik gördüm bu hallerini Allah göstermesin çok sinir bozucu:ssz:

Bence otur eşinle konuş çok rahatsızım bu böyle sürmez.
Erkek olduğunu unutuyorsun bana da kadın olduğumu unutturuyorsun de.
Cidden bunlardaki cilve,naz biz de yok ya amannn!

Tatlım ne kadar benzer sahneler,biz daha yeni evli sayılırız 1 yıl oldu, ama ikimizinde ikinci evliliği.yaptığım yemekleri o da yemez,geç saatte gelir, söylemeden bir yerlere gider.Eskiden bana küstüğü zamanlarda bile hep arar, arayı düzeltmek için taklalar atardım.Ama artık bende yapmıyorum çünkü yapmak içimden gelmiyor.Ve inan ilk evliliğim olsa çoktan boşanırdım ama ikinci olunca malesef daha farklı bakmak gerekiyor.Sen nasıl aştın bu meseleyi.Tavsiyelerine ihtiyacım var.

hadı bırıncı evlılık neyse ama ıkıncıde bı care yok gıbı ya katlanıcan ya katlanıcan

Tatlım bizde de öyle, her evde tartışma kavga olur ama sonrasında eşimde küser,1 haftayı bulur bazen,hiç ilgilenmez benimle,öldüm mü kaldım mı bir şeye ihtiyacım var mı.Önceleri hep barışmaya çalışır haklı da olsam haksız da olsam özür dilerdim.Ama artık bende yoruldum artık bende barışmaya çalışmıyorum.Ama bu da çözüm olmuyor.
Biraz kindar demek:27:

peki sem nasıl yaklaşıyorsun öyle durumlarda?

Back
X