Bir derdim var

Bir çoçuğunun bakımının annesi üstlenmesi sağlıklı değilmi sizce
Bebekliğinden beri babadaymış ama çocuk ..yani siz evlenirken de öyleymiş .. Bu durum şuanda değişmez

Kim iyi bakıyorsa çocuk onda kalmalı , nice babalar var annelere taş çıkarır bence bu çocuğun babası da annesinden daha anne belli ki !

Cocuk annesine gidip geldikten sonra huy degistiyorsa pedagogdan destek alabilirsiniz. Esinizi karsiniza alin sakince cocukla ilgili skintilarinizi anlatin. Hata yapmis olabilirsiniz zira gencsiniz. Cocugu gondermek yerine farkli cozumler bulmaya calisin. Ayrildiklarindan beri babasi bakiyorsa simdi annesine gondermek cocugun psikolojisini harap eder.

bu çocuğun neden bir düzeni yok? hangi gün sizde kalacak hangi gün annesinde belli olmazsa, çocuğun da kafası karışır düzeni oluşmaz, kimseye huzur vermez. benim de benzer durumda bir arkadaşım var. cocuk haftaiçi annede,haftasonu baba ve yeni eşinde, ona göre haftasonu planı programı yapılıyor. krizler çıkmıyor.
Annesi sadece özlediği zaman iki üç haftada bir alıyor

Annesi sadece özlediği zaman iki üç haftada bir alıyor
o zaman eşine söyleyeceksin. benim arkadaşım bu süreçte pedagogdan yardım aldı, çocuğun düzeni olması için her haftasonu annesiyle görüşmesi şart, size de nefes alacak başbaşa geçecek zaman kalır. haftaiçi de bilerek evlenmişsiniz, gayet de o çocukla birlikte yaşamak zorundasınız.

Böyle sorumsuz annelere çok kızıyorum ya 5 yaşında çocuk nasıl başka kadına verilir ya yazık o çocuğa benim çocuğum 1 saat babannesine gitse evde oturamiyorum.sizin içinde bilerek evlendiniz tabiki kimsenin çocuğuna bakmak zorunda degilsiniz ama evdende atamazsiniz çocuğun size bi terbiyesizligi asiligi yoksa bakın ya yazık esinizle evlenmeden önce konustunuzmu kimin bakacagi hakkında benimde var esimin ilk evliliginden 10 yaşında çocuğu ama ben başta belirttim ben bakamam velayeti almamasini soylemistim ki bizim çocuk baya aksi ve terbiyesiz bi cocuk o yüzden sadece babanın görme zamanlarinda geliyo

Böyle sorumsuz annelere çok kızıyorum ya 5 yaşında çocuk nasıl başka kadına verilir ya yazık o çocuğa benim çocuğum 1 saat babannesine gitse evde oturamiyorum.sizin içinde bilerek evlendiniz tabiki kimsenin çocuğuna bakmak zorunda degilsiniz ama evdende atamazsiniz çocuğun size bi terbiyesizligi asiligi yoksa bakın ya yazık esinizle evlenmeden önce konustunuzmu kimin bakacagi hakkında benimde var esimin ilk evliliginden 10 yaşında çocuğu ama ben başta belirttim ben bakamam velayeti almamasini soylemistim ki bizim çocuk baya aksi ve terbiyesiz bi cocuk o yüzden sadece babanın görme zamanlarinda geliyo
10 yaşındaki çocuk icin ne rahat terbiyesiz diyebiliyorsunuz, belkide biricik eşiniz bir baba olarak terbiye veremedigi için o haldedir cocuk

Evlenince mi öğrendiniz adamın çocuğu olduğunu?

Ne mutlu size eşiniZe sözünüzü dinletmiş , çocuğunu eve almamışsınız. Kadınlığınızla gurur duyuyormusunuz?

İlk yazdığım yorumdada yorulduğumu belirttim şuanda da istemediğimi söylüyorum neden istemediğimin sebebini açıklıyorum farkındaysanız eğer anlamak da zorluk çektiysenin yazdıklarımı tekrar okuyun derim
İstememe lüksünüz yok şuanda bile bile lades.boşanacaksınız en güzel çözüm bu sizin için.

Ne mutlu size eşiniZe sözünüzü dinletmiş , çocuğunu eve almamışsınız. Kadınlığınızla gurur duyuyormusunuz?
Eve almıyor diye bişey yok tabikide geliyor biz evlendigimizde 4 yasindaydi Annesi 12 saatlik bi mesafede yaşıyordu ve ben üniversite okuyordum onun sorumlulugunu alamazdim veya ona bakıcam diye kendi hayatimdan vazgecemezdim ki o yaştaki çocuğun annesine ihtiyacı var bana değil geldiği zamana tabikide ilgileniyorum kendi çocuklarımdan daha çok hemde hemencecik herkes hazır yargilamaya zaten anneside vermezdi babasiyla bile gorusturmuyor

Beddua değil fakat ilerde sizin çocuğunuzunda bu duruma düşmeyeceğine dair bir garantiniz mi varda bu şekilde davranıyorsunuz?
Evlenmeseydiniz o zaman.
Gerçi severek evlenmediğiniz aşikar, muhtemelen zengin olduğu için falan evlendiniz. Zira severek evlenen insan sevdiğinin evladınıda kendi evladı gibi sever.

Eve almıyor diye bişey yok tabikide geliyor biz evlendigimizde 4 yasindaydi Annesi 12 saatlik bi mesafede yaşıyordu ve ben üniversite okuyordum onun sorumlulugunu alamazdim veya ona bakıcam diye kendi hayatimdan vazgecemezdim ki o yaştaki çocuğun annesine ihtiyacı var bana değil geldiği zamana tabikide ilgileniyorum kendi çocuklarımdan daha çok hemde hemencecik herkes hazır yargilamaya zaten anneside vermezdi babasiyla bile gorusturmuyor

Yazık çocuğa , dilerim babası ile bir ömür mutlu yaşarlar .. anne istemiyor , babasının eşi istemiyor !

Çocuğa bakmak istemiyorsanız boşanın gerçekten , babası boşanmamak için kendisiyle ilgilenmeyen anneye vermez umarım çocuğu
Gerçekten o mini minnacık masumumla oynamayın, istemiyorsanız onu o evden ve babasından ayırmayın. Boşanın ve baba kozon arasına girmeyin.

Bir çoçuğunun bakımının annesi üstlenmesi sağlıklı değilmi sizce

Olması gereken bu zaten. Kimse size çoçuğa olmayan anneliği siz yaşatın da demiyor ama siz ne olursa olsun evime gelmesin diyemezsiniz, eşinizin çocuğu ve bunu kabul ederek evlendiniz

Hemen yargılamıyoruz Siz yazdığınız yorumları tekrar okuyun.

Dimi birde maharetmiş gibi yazmis çocuk da zaten terbiyesizmiş, ne kafalar ne vicdanlar yahu
Siz geberinde ev araba bana kalsın diyen sen benim babam değilsin benim babam başkası diyen sen picsin o.... cocugusun diyen çocuğa ne dir hemde bunları babasına diyo bana dedikleride çabası şimdi uzaktan yargılamak kolay insanları burda herkes iyilik meleği kesiliyor sizin basiniza gelse ne yaparsiniz acaba kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil Annesi nasil dogurduysa öyle bakmak zorunda bir çocuk annesinde kalır babası zaten tatillerde zorla alıyo o çocuğu Annesi vermek istemio çünkü nafakasi ayrica maddi manevi ne gerekiosa yapio bende öyle sadece o çocuğun sorumlulugunu almak istemedim çünkü kv sen gelirsen çocuğu alırız demişti neden alsın o çocuğun yeri annesinin yani benim kv de şöyle bi zihniyet var Annesi bosandiysa annelikten siliniyor babasının karisi kimse o bakmak zorunda gibi goruyo o yüzden yani laflariniza dikkat edin önce bi

Cocuk daha bebekmis babaya velayet verildiginde .anneye verilmedigine gore gecerli bir sebep vardır.niye verilmemis anneye acaba?haklisiniz isiniz zor baskasinin cocuguna bakmak herkese zor gelir ama bunu bastan kabul etmissiniz bu konuyu okuyanlara ders olsun.cocuklu biriyle evlenmek kolay degil.peki cocugun ozel bakim isleriyle kim ilgileniyir banyosu falan.sonucta bu 5 yasinda cocuk benim oglum da 5 yasinda.en azindan gece uyanir su ister ,uyanir beni cagirir uyuyana kadar yaninda beklerim.boyle konularda baba mi ilgileniyor

Hemen yargılamıyoruz Siz yazdığınız yorumları tekrar okuyun.
Velayet almasini istemedigimi belirttim bide çocuğun terbiyesiz olduğunu ne var bunda ağzı be hareketleri bozuk olan insana terbiyesiz denir o bayanda sebepleri varsa çoğunda ona ve evliliğine zararı varsa istemeyebilir dedimm

Back
X