Bir derdim var

Başından beri kırk kişi aynı şeyi defalarca yazdı size. Huzurunuzun bozulma ihtimali çocuklu bir adamla evlenirken aklınıza gelmedi mi? Yerimi sağlama alayım sonra postalarım çocuğu diye düşündünüz ama evdeki hesap çarşıya uymadı sanırım. Çocuğuna bebekliğinden beri tek başına gül gibi bakan bir baba yeni karısı istiyor diye çocuğunu göndermez. Yerim sağlam diye düşünmeyin, çok üstüne giderseniz dünyanız sarsılır.
Çok acımasızca yorumlar yapıyorsunuz maalesef sizi kendi halinize bırakıyorum lütfen yorum yapmayın. Kimseyi de kınamayın bir gün eğer yaşarsanız ne demek istediğimi belki biraz anlarsınız ben kötü bir insan ve o çocuğun bakımını üstlenmemiş olsam burda derdimi yazıp çare aramaya çalışmam amacım sadece kimseye derdimi açamadığım için biraz yazıp rahatlamaktı ben konuyu açtığımda çocuğu istemiyorum postalamak istiyorum gibi cümleler kullanmadım lütfen yorum yaparken biraz kelimeliriniz tartıp konuşun

Konuyu açtığımda ki cümlelerimi lütfen tekrar okuyun anlatmak istediğim zalimlik değil çaresizlik
Yapmayin yahu ilk yazdığınız konuya çok guzel eklemeler yapmışsınız, gayet de annesi istemiyor bende istemiyorum yazmıştınız

Çok acımasızca yorumlar yapıyorsunuz maalesef sizi kendi halinize bırakıyorum lütfen yorum yapmayın. Kimseyi de kınamayın bir gün eğer yaşarsanız ne demek istediğimi belki biraz anlarsınız ben kötü bir insan ve o çocuğun bakımını üstlenmemiş olsam burda derdimi yazıp çare aramaya çalışmam amacım sadece kimseye derdimi açamadığım için biraz yazıp rahatlamaktı ben konuyu açtığımda çocuğu istemiyorum postalamak istiyorum gibi cümleler kullanmadım lütfen yorum yaparken biraz kelimeliriniz tartıp konuşun
Kendinize itiraf edemediklerinizi duyunca litfin yirim yipmiyin. Tamam son söz söyleyip gidiyorum; çok gitmeyin çocuk konusunda eşinizin üsüne kapıda bulursunuz kendinizi.

E3AFE92D-BE2D-44B6-9DA4-9F62B5AE083E.webp

Ben farklı açıdan baktım çocuk 5 yasında 2 yıldır evliler ve siz 23 yasındasınız boşanan eş sizle ilgili bir durumdanmı boşandı acaba dedim madem kocayı aldın çocuguda alın bakın diye kendince cezamı verdi hiçbir anne bebek yaştaki çocugunu bırakmaz babaya babbannede yok ortada bakcak burda bir sürtüşme ve yazık olan bir çocuk var ortada babaya ve size bedel odetilmeye çalışılıyor sanki nacizane fikrim bu

Gerçekten çok zalimsiniz çaresizliğimi başka yönde çekip gaddar kötü bir insan durumuna getirdiniz diyecek birşey bulamıyorum eğer bir gün başınıza gelirse beni belki anlayabilirsiniz başka bir şey diyemiyorum size
İnsanlara beddua edip durmayın , burda herkese kesin boşanmışsın , çocuğu da başka kadına bırakıp gitmişsindir diyince zalim gaddar olunmuyor da , sizin yazdığınızı paylaşınca mı gaddar olunuyor ???

Bariz istemiyorum kalmasını dediniz sonra neden bana böyle davranılıyor diyorsunuz ? Bahsettiğiniz 5 yaşında hiç bir suçu günahı olmayan bir çocuk !

İnsanlara bela okumakla olmuyor , döner dolaşır yine seni bulur

Zor tabi.
İnsan kendi çocuğuna bakarken zorlanıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Ama.bunu bilerek evlenmisiniz.
Annesi nin yanında olmalıydı tabiki, ama baştan istememiş annesi, babası ne yapsın şimdi de o mu bıraksın ?

Bakmajizdan alışmanız dan başka çözüm yolu yok gibi.

ya

Evlenmeseydiniz velayetin babada oldugunu bilerek evlenmissiniz. Ben hayatta bakmam elalemin cocuguna cocuk icin kendimi eve fln kapatamam ama bile bile cocuklu adamla da asla evlenem

İnsanlara beddua edip durmayın , burda herkese kesin boşanmışsın , çocuğu da başka kadına bırakıp gitmişsindir diyince zalim gaddar olunmuyor da , sizin yazdığınızı paylaşınca mı gaddar olunuyor ???

Bariz istemiyorum kalmasını dediniz sonra neden bana böyle davranılıyor diyorsunuz ? Bahsettiğiniz 5 yaşında hiç bir suçu günahı olmayan bir çocuk !

İnsanlara bela okumakla olmuyor , döner dolaşır yine seni bulur
Zalimsiniz diyip duruyor sanki sizsiniz 5 yasindaki cocugu evinden postalamaya calisan

Back
X