- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
Ben hala günahı gelmek deyimindeyim, cümle içinde kullanma denemeleri yapıyorum oturmadı kafamda, ilk defa duydum çoğu şive ve ağıza aşina olmama rağmen. Ahir ömrümde birşey daha öğrenmiş oldum :))
yani su soylediginizin olmasi icin esinizin hadi bi cay icelim diye yola cikip size zorla biseyler yapmasi falan gerekiyor
Ben kötü bi niyetle söylemedim dedikçe siz kötü niyete sürüklüyorsunuz umursamam gerekir mi dedim sadece niye herkes bu kadar çok buyutuyo dert söylemek ne zamandan beri derde dert ekler oldu gebeligimi niye ortaya atıyorsunE anlat o zaman.
Hatanın büyüğü sende.
Kaçmasaydın. Bak böyle olunca değer verilmiyor, kayınvalideyle anlaşılmıyor işte.
Burada gelip kendimi nasıl kurtarabilirim, nasıl ayrı eve çıkabilirim diye düşünmen gerekirken görümce çekiştirip gebelik düşünüyorsun. Kendine reva gördüğün hayat 7 kişiyle kutu gibi evde ömrünü heba etmek üzerine mi kurulu?
HaklisinKuzum, Yavrum. Ben senin ablan yaşındayım.. Bende 1 buçuk yıllık evliyim.. evlilik içerisinde hayat deneyimimiz aynı. Tek farkımız ben kendi evmdeyim ama aile apartmanındayım.. Konuda ciddi ciddi yorum yapacağım..
1. Daha önce yazdığım gibi görümcenin hayatı ne seni ilgilendirir ne de bizi.. Onun kararları, onun doğruları.. Bunlar onu bağlar.
2. Kimsenin hayatı hakkında yorum yapma.. Yarın birgün ne olacağımız belli olmaz. Belki bizlerde gaflete düşeriz.. Bu illa yorum yaptığın konu için geçerli değl minicik birşey dahi olabilir.
3. Kendi hayatına bak. Kendine ayrı bir evde yeni bir hayat kur .. Eşin zaten söylediğine göre senin destekçin.. Takma..
4. Görümcen sana birşey anlatmak isterse bu konuları konuşmak istemiyorum de ve baştan kes. Bilme, duyma, görme.. 3 maymunu oynamak genelde hayat kurtarır.. Çünkü eğer sen anlatırsan kaos çıkar.. Huzurun bozulur.. Başka şekilde duyulursa da sen biliyordun neden söylemedin olur..
5. Uzak dur...
6. Kimsenin de hayatını kimseye anlatma.. burda bile..
Farklı şeyler anlatıyoruz, anlamıyorsun.Ben kötü bi niyetle söylemedim dedikçe siz kötü niyete sürüklüyorsunuz umursamam gerekir mi dedim sadece niye herkes bu kadar çok buyutuyo dert söylemek ne zamandan beri derde dert ekler oldu gebeligimi niye ortaya atıyorsun
Farklı şeyler anlatıyoruz, anlamıyorsun.
Görümceni burada kötüleyip kötüleyip kendin 7 kişilik evde bebek yapmaya çalışıyorsun. İnsanların tepkisini çeken noktada bu. Ama doğru, sen beni dinleme. Herkes hayatını kurtarmaya, yeniden inşa etmeye çalışmak zorunda değil.
Ve hayır umursamamalısın, birine de söylememelisin. Seni ilgilendiren bir durum yok, 28 yaşında koskoca kadın. İster yatar, ister gezer, ister tozar. Ebkar kalmak zorunda değil, illaki sevgilileri olucak. O hayatını kurmaya çalışıyor, yerinde saymıyor.
Sevismesi değil ki dert burda, ne kadar konu sahibi için sevişmesi de olsa kadin internetten denk gele birçok erkekle tanışıyor başına bela almasi kuvvetle muhtemel, piskolojisi etkilenmis boşlukta, bence kesinlikle destek almali anlasilmaya ihtiyacı var, yoksa allah korusun her şey gelebilir başına.İşte bizde sana tam olarak bunu söylemeye çalışıyoruz
Görüncenin sevgilileri sana niye dert oluyor???
Kadının sevişmeye ihtiyacı var belki, sanane...
Haklisin yaşım 19 kucuk olduğumu dusunup bisey beceremem sanıyorlar o yüzden ayrı eve gönülleri olmadi hala yok ama ben kararliyim
Ailesiyle tanışmaya gittiği zaman" gelmişken kal bari "demişlerdir belki.Eşin zorla mı kaçırdı, başka bir yere gidiyoruz diye kandırdı mi seni nedir? İnsan nasıl istemeden kaçar. Aklımda deli sorular
Istersen özele gel anlatayım şimdi burda buna da kötü bisey yazarlarsa eğer...
Üniversite okumuşsun ama boş okumuşsunBende kaçmak yerine üniversite okuduğum için sinirden duvarları kemiriyorum şuannasıl kaçmazsın, cahillik başa bela
Sen çok yaşadın sanırımyani su soylediginizin olmasi icin esinizin hadi bi cay icelim diye yola cikip size zorla biseyler yapmasi falan gerekiyor
yada atiyorum babanizin sizi sevgilinizle bir yerde uygunsuz vaziyette gorup bidaha babanizin evine donememeniz falan gerekiyor
Üstte güzel güzel yorumumu yaptım size, polemik mi amacınız?Üniversite okumuşsun ama boş okumuşsun
Insanların neler hissettiğini anlayamiyorsun
Kaçmak güzel bisey değil ki zaten benim geçmişim üzerinden beni kırma hakkın yok konuyu nerden nereye getirdin istesem bende seni kırarım ama degmiyo
yok canim ben çok yasamadimSen çok yaşadın sanırım
güzel kurgu
Bende çok merak ettim ve Baktım internetten.Ben hala günahı gelmek deyimindeyim, cümle içinde kullanma denemeleri yapıyorum oturmadı kafamda, ilk defa duydum çoğu şive ve ağıza aşina olmama rağmen. Ahir ömrümde birşey daha öğrenmiş oldum :))
Yazdığın doğruda olsa, ve burası bi sanal ortamda olsa kimseyi maddi durumu yüzünden yargılamayınız, bu durum burdaki hiç birimize düşmez.ha birde calisiyordum 7 8 kisiyle ayni evde yasamayim diye heybemi dolduruyordum.
yoo maddi durumu yuzunden yargilamiyorumYazdığın doğruda olsa, ve burası bi sanal ortamda olsa kimseyi maddi durumu yüzünden yargılamayınız, bu durum burdaki hiç birimize düşmez.
Maddi durumuyla karşıdakini alt etmeye çalışmak fazla acımasızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?