Yavrum bu işlerde biraz alttan almak gerekir o bi baba bunu bilerek konuş hem 6 Ay kalmış surda biraz daha idare et onun isteğini yerine getir gönlünü hoş et eminim çocuğun olmadığı için sana kusur bulmuyorlardir aksine sana destek olacaklardırBugün eşimin ailesiyle kavga ettim eşim beni savunmadi bile onları haklı gördü yemek yüzünden bir tartışmaydi ben farkli bir yemek söyledim yapalım diye kayinbabam başka bir yemek söyledi bende dedim başka zaman yapariz dedim sana karez yapacam dedi bağırdı çağırdı morelim çok bozuk bende dedim sen bana bağırıp çağıramazsin dedim eşim bana kızdı saygısızlık yapmışım güya 9 yıldır beraber oturuyorum her dediklerini yaptım ama yine ben suçlu oldum bir eltim daha var Antalya'da oturuyor onun önünde bağırmak ne kelime seslerini bile çıkarmıyorlar çocuğum da olmadı şimdi tedavi içerisindeyim 6 ay kadar evim bitecek ev yaptırıyorlar napmaliyim ben lütfen yardıma ihtiyacım var sabahtan beri ağlıyorum
Canım çok yanıyor elimden birşey gelmiyorSabret kardeşim, 6 ay kalmış yıllarca çekmişsin. Allah en kısa zamanda bebek de nasip etsin inşallah. Sil gözünün yaşını, başın dik olsun değmez bu hayatta vicdansız insanlar yüzünden ağlamaya.
Ama hep ben alttan alıyorum eşim bağırsa o kadar zoruma gitmez ama babası bağırınca ufak bir mevzu için çok zoruma gittiYavrum bu işlerde biraz alttan almak gerekir o bi baba bunu bilerek konuş hem 6 Ay kalmış surda biraz daha idare et onun isteğini yerine getir gönlünü hoş et eminim çocuğun olmadığı için sana kusur bulmuyorlardir aksine sana destek olacaklardır
Anlıyorum seni hoş bi durum değil ama 6 Ay kalmış surda durum daha kötüye gitmesin bosver benceAma hep ben alttan alıyorum eşim bağırsa o kadar zoruma gitmez ama babası bağırınca ufak bir mevzu için çok zoruma gitti
Biraz daha sabredecem haklısın en azından evim bitene kadarAnlıyorum seni hoş bi durum değil ama 6 Ay kalmış surda durum daha kötüye gitmesin bosver bence
Bence erteleyin. Eşinizin tutumu da çok yanlış. Umarım eviniz ailesinin evine yakın değildir.Ve ben tüp bebek için tedaviye başlamak istiyordum bu durumlarda evim bitene kadar ertelemek istiyorum bu kadar stresli dönemden geçiyorum birde onun stresi daha zor olur gibime geliyor sizce ertelemelimiyim şuan tedaviyi
Canım ben bunlar yüzünden tedavimi ertelemezdim.evet çok stresli çok zorlu ama 6 ay onlar yüzünden uzatmazdim açıkçası.Ve ben tüp bebek için tedaviye başlamak istiyordum bu durumlarda evim bitene kadar ertelemek istiyorum bu kadar stresli dönemden geçiyorum birde onun stresi daha zor olur gibime geliyor sizce ertelemelimiyim şuan tedaviyi
Bana söylemediler ayrı olacak evin diye evim vardı biraz uzaktı her şeyimi aldım eşim ara sıra annem gile gideriz dedi tamam dedim kayınbaba biz evlenirken hemen 6 ay kadar evinizi yapacam dedi 9 yıl oldu daha şimdi başladılar evimi sattılar onun parasıyla hem bana hem kaynima yapıyorlar ilerde oda gelip oturacak diye eşyalarımi sattım mobilya beyaz eşya falan mutfak eşyamla yatak odamı çarşaf falan kaynanamın bir odasına koyduk ev bitene kadar benim yerimde başkası olsaydı ev kiralardi evi bitene kadar işte ben bu haksızlığa gelemiyorumBağırmaya hakları yok zaten canım çok haklısın.yillardir beraber yasamissin,hizmet ediyorsun bir yemek yüzünden yapılmaması gerekiyor.
Keşke en baştan ayrı olsaydın sende eltin gibi.ben aynı evde yaşamıştım çok zor gerçekten.iyi dayanmissin 9 sene.evi hemen halledip ayrılmaya bak canım.
Çocuk için o kadar uğraşıyorsun,çok yoruldugun da ortada sana destek olmaları gerekiyor.
Malasef yakın hemen arkalarıBence erteleyin. Eşinizin tutumu da çok yanlış. Umarım eviniz ailesinin evine yakın değildir.
Evimde rahat yatarim uzanırim diye düşünüyorumBence erteleyin. Eşinizin tutumu da çok yanlış. Umarım eviniz ailesinin evine yakın değildir.
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinCanım ben bunlar yüzünden tedavimi ertelemezdim.evet çok stresli çok zorlu ama 6 ay onlar yüzünden uzatmazdim açıkçası.
Ama inşallah tüp bebek bir seferde tutsun evine geçtiğinde hamile olmuş olursun.bebegini kendi evinde dogurman ve büyütmen senin için iyi olur yoksa çok zor olacak bu aileyle.
Evine geçince de mesafe köy canım arana.hergun gitme onları da müsait değilim diye kabul etme.kendi kendine gecindir evini.o kadar haksızlık yapmışlar sende devam ettirme.Malasef yakın hemen arkaları
İster istemez görecem her şeye karışacaklar yine yakın diye insan olsalar sıkıntı değil her dediklerini yaparım ama nankörler işteEvine geçince de mesafe köy canım arana.hergun gitme onları da müsait değilim diye kabul etme.kendi kendine gecindir evini.o kadar haksızlık yapmışlar sende devam ettirme.
İş eşinizde bitiyor, o müsade etmezse kimse sesini bile çıkaramazİster istemez görecem her şeye karışacaklar yine yakın diye insan olsalar sıkıntı değil her dediklerini yaparım ama nankörler işte
Haklısın galiba canımİş eşinizde bitiyor, o müsade etmezse kimse sesini bile çıkaramaz
Eh pes resmen kandırmışlarBana söylemediler ayrı olacak evin diye evim vardı biraz uzaktı her şeyimi aldım eşim ara sıra annem gile gideriz dedi tamam dedim kayınbaba biz evlenirken hemen 6 ay kadar evinizi yapacam dedi 9 yıl oldu daha şimdi başladılar evimi sattılar onun parasıyla hem bana hem kaynima yapıyorlar ilerde oda gelip oturacak diye eşyalarımi sattım mobilya beyaz eşya falan mutfak eşyamla yatak odamı çarşaf falan kaynanamın bir odasına koyduk ev bitene kadar benim yerimde başkası olsaydı ev kiralardi evi bitene kadar işte ben bu haksızlığa gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?