Ya biz zaten yalniz kalamiyoruz kendi kardesini getrse tepkim olmazdi severim kendisini ama cok yalniz kaldim sabah yedi bucuk aksam 11.30 bir saat oturuyor uyuyakaliyor zaten izin hic yok zayif anima denk geldi ama oda soyledi gelsin diye ayrica ben rahatsiz oldugunu hissetmedim ki hic hissettirmedi belki oyle birseyde yok zaten arkadasim kuruntu ettiKuzum üç aylık evlisin.
Tuttun kardesini yanına getirdin!
Pes!...
Ailende mi uyarmadı?
Eşin kendi kardesini getirseydi tepkin ne olurdu?
He adamda şuan aynı duygular içinde.
SEVGİLER:)
Kayinbirader neysede gorumcem gelse rahatsiz olmam cunku yalnizim yalniz hissediyorum kendimiSiz olsaniz,kayin biraderiniz veya gorumceniz gelse,rahatsiz olur muydunuz? Evet,dediginizi duyar gibi oldum :)
Aslinda pek icimde tutamam ama en azindan rahatsiz oluyorsa da bunu bilmek hakkim onunda evi sonucta bir cozume ulastirmak lazim gecici durcak gerci amabence arkadasının soyledıgını esıne anlatma..
Aslinda pek icimde tutamam ama en azindan rahatsiz oluyorsa da bunu bilmek hakkim onunda evi sonucta bir cozume ulastirmak lazim gecici durcak gerci ama
Tabi tabi bende onu kasdettim zaten oyle soracagim bakalim ne diyecek gelsin de bir isten''kardesımın kalması senın ıcın sorun oluyor mu?'' dıye sorabılırsın ama,'' falanca kısı esın kesın rahatsız oluyordur'' diye soyledı deme.
bu sefer esın, ınsanlar boyle dusunuyorsa, rahatsız olmam gerekıyor gıbı dusunebılır zaman ıcınde, aklına baskaları soruyor dıye sokma bence.
KizkardesimErkek kardesiniz mi kizkardesiniz mi? Gerci hersekilde bence yersiz olmus...
Ya oyle tabi aksine sevinmisti bile yatak alalim ona falan diyor rahat olmasi icin ama iste kuruntuHıc sanmiyorum. Esin bence cok yalniz kaliyorsun diye uzuldugunden gelsin demistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?