bir derdim var :(

anne ve babalarımızın çalıştığını düşünememeniz benim problemim değil.
yaptığınız ayıplama, kınama değil de nedir? dalga geçer bir üslup takınarak küçümsemek!
Küçümsemek? Sevişmeyi mi küçümseyeceğim? Çok ilgin bir açıklama. Yani birbirinizin evine girip çıktığınızı komşular hiç görmüyorlar, lafını etmiyorlar. Türkiye görmeyeli bir hayli değişmiş. Af buyur ama bir kız kolay kolay her hafta sevgilisini eve gizlice sokmaya cesaret edemez. Hadi diyelim etti, komşuların birinden biri bir delikanlının her gün eve girip çıktığını görür, anne babanıza söyler, mahallede de dedikodunuz çıkar. Abd'de dahil bir genç kızın evine her hafta bir delikanlı gizlice girse dedikodular alır başını gider, bir de Türkiye'den bahsediyoruz... Yani inandırıcı mı söyledikleriniz?

mesajınız gerçekten çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim mutlaka sınayacağım onu.

evlenmeden bir şey yaşama bence ..sonra hevesini alır sende buraya ne yapacağım şimdi diye yeni konu açarsın..erkekler ulaşamadıklarınla evlenirler bunu sakın unutma..
Daha neler...Sirf ulasamadi diye yapilan evlilikler ulastiktan sonra meydana gelen deger kaybiyla husranla sonuclanir o zaman...Siz de bunu unutmayin...
Duz mantiga duz mantik...

Aynen canım ya, ağzı olan konuşuyor burada. Üstüne üstlük sevgilinde bir şey yaşadığını söyleseydin vay senin haline. Ama çaktırma buradaki kimse sevgilisiyle bir şey yaşamadı bir sen yaşadın çaktırmaaa

burada kimseye bir şey inandırmak zorunda değilim. normal bir arkadaş olarak evime istediğimi alırım. siz sanırım "el alem ne der?" kafasını yaşayan insanlardansınız. evimde seviştiğimi kim bilecek? gizlice yaptığım hiçbir şey de yok üstelik!

vallahi öyle ya! millete şaşırıyorum.

İnsan her yerde her şekilde sınanabiliyor.
Bak mesela burda da sabrın sınanıyor..

Sen yorumların sana lazım olanlarını al şekercim ve kesinlikle sen akıllı bir kızsın.

Daha neler...Sirf ulasamadi diye yapilan evlilikler ulastiktan sonra meydana gelen deger kaybiyla husranla sonuclanir o zaman...Siz de bunu unutmayin...
Duz mantiga duz mantik...
tabi ki olabilir..niye bu kadar tepki gösterdiniz onu anlamadım..herkes istediğini yaşamakta özgür..

Bir de bu iş derece işi sonuçta hayattaki çoğu şey gibi, el ele tutuştuğunuz insanla ertesi gün de el ele tutuşursunuz ama bir ertesi gün kalkıp artık el ele tutuşmak yok diye geri çekilirseniz, karşınızdaki insan dün peki neden tuttun elimi? der haklı olarak. Kendi prensipleriniz, çizginiz dahilindeyse yaşadıklarınız pişmanlık yaşarsınız yoksa yaşamazsınız o kişiyle ilişkinizin sonlanması durumunda, başkalarının eşleriyle kıyas yoluna gitmeyin derken benim de anlatmak istediğim oydu. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, bedeniniz tamamen size ait. Sunulan bahanelere aldanmayın, başkasına mı gideyim? sorusuna verilecek cevap; madem ben de benim ne söylediğimi işiten bir insan mı bulayım? Onu mu demek istiyorsun? olur bu durumda.

Bak canım sende herhangi bir sorun göremedim ben.
Istememe nedenini sorguluyorsun ki içinde bulunduğun durum rahat değil.
Her an basilma tehlikenin olduğunu göz önünde bulundurursak bu da etkili olur.
Resmiyet kazandığında ilişkin bu sorunu da halledersiniz.

Ya hu ben el alemi de, insanları da zerre umursamayan bir insanım. Toplumsal normlar da , baskılar da zerre umrumda değil. Siz sanırım KK'ye üye olmadan burada ''Evlenmeden cinsellik mi tüüüh'' diyecek insanlarla karşılaşmayı bekliyordunuz, o yüzden dediklerimi oraya çektiniz. O dediklerimde ne kınama var ne de başka bir şey var, zaten yukarıda da dedim liberal bir insanım diye. Hikayenizde boşluklar çok onu diyorum, ama elbette ki beni inandırmak zorunda değilsiniz.
O halde madem konunuza yorum yapayım.
1)Sevgilinizin size verdiği cevaplardaki ''Sen bana istediğimi vermezsen, başkalarına giderim'' alt metni rahatsızlık verici.
2)Sizin ''Erkekler böyle ne yapayım, ihtiyaçları var.'' şeklinde olaya yaklaşmanız da cinsellik yaşayacak olgunluğa erişmediğinizin göstergesi.
3) 1-2 seneye evleneceğiz diyerek açıklama yapmanız ve sizi istemediğiniz şeyleri zorlamasınıza izin vermeniz de bu anlamda vizyonunuzun dar olduğunu gösteriyor. Ne de olsa 1 2 seneye evleneceğiz diye yaşanılan cinsellikler çoğu zaman mutsuzluklar getiriyor. Evlenme ümidiyle değil, canınız istedi diye veya bunu kaldırabilecek olgunluktaysanız sevişin. Türk kadınları bunu anlayamadı gitti.

Son düzenleme:
İnsan her yerde her şekilde sınanabiliyor.
Bak mesela burda da sabrın sınanıyor..

Sen yorumların sana lazım olanlarını al şekercim ve kesinlikle sen akıllı bir kızsın.

çoook teşekkür ederim :) çok samimisiniz.
ben daha dikkatli olup ve ne yapıp ne yapmamam gerektiğini bileceğim artık. yalnızca buradaki bazı yorumlar çok saçma. gerçekten insanın sinirlerini bozabiliyor. buna da zamanla alışırım herhalde.

köyden de insen şehirden de gelsen durum bu şekerim..
Bence genelleme yapma şekerim
Senin yaşam statünle bir başka insanınki aynı değil .
Tabi senin dediginde bir şehir efsanesi ,"bakire " ve "birseyler yaşamış insanlar"ı ,birbirlerinden ötekilestirmek çok kolay ..........

bu evlenmeden yaşama soğur diyen kızlar sanırım kendilerini hediye paketi zannetmekteler yani cinsellik yaşayınca soğuyacaksa evlenince de soğumayacakmı?
erkek elbette sevdiğiyle bir şeyler yaşamak ister. kız sınırlarını koyar ona saygı duyar. anlaşırlar. burada ahlak bekçisi kesilenler çıkıp küçücük kızları dedesi yaşında adamlarla evlendirenlere karşı çıksınlar ama onlara susarsanız anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…