- Konu Sahibi askrhpozitif
-
bencede affetmez seven ınsan hata yapmamaya özen göstermeli.hatayı yap sonra sevgi var nasılsa diye affedilir.olmuyo öyle işte insanın içinde bir soğukluk oluştumu geçmesi çok zor sevgide bitiyo.
sizce sevgi her şeyi affeder mi , yada affetmeli mi ?
kısaca ozetleyeyım konuyu ayrıntıya gırmeden , oncekı açmış olduğum topıgı bılıyorsunuzdur ,
erkek arkadaşımla bı takım sorunlarımız olmuştu benım yapmış oldugm bıseyden oturu bana kok sokturuyordu
ne benden kopuyor nede benmle yapabılıyordu neyse dun ogrendm kı ,
ılıskımızın basında bı kız vardı devamlı onun yüzünden kavga ettıgımız ,
mayıs ayı gıbı bu kızın buraya geldıgını duydum görüşmek ıcın
mayıs ayında bır hafta kadar sevgılımle pek konuşamıyorduk sağlık nedenlerinden dolayı en azından ben ole sanıyordum ,
gunlerdır düşünüyorum bu kışı benım ıcın doğru bırımı dıye,
dun nedense bana soledıgı doktoru araştırmak aklıma geldı ,
o zamanda suphelenmıstım ama sevgılıme guvenmeyı tercıh ettım ve araştırmadım ,
dun hastaneyı aradım dokturun adını ve soyadını soledım ole bı doktorun hıc gelmedıgını soledıler ,
o zaman zaten erkek arkadaşım bı doktorun yerıne gecıcı geldı falan demıstı dedım belkı bılmıyorlardır,
amcamı aramak aklıma geldı kendısı hastanede calsıyor ve herseyden haberı olur onada sordum oda ole bısey olmadığını soluyor
ve bızım mayıs ayındakı aramız bozuk olduğundan sonrakı zamandan bu kızın bızım bulunduğumuz sehre geldıgını duydum , o zamanda tartıştık ama dedıgım gıbı sevdıgım adama guvenmeyı tercıh ettım
sımdı ne kızın geldıgını nede doktorun olmadığını kabul edıyor. bıde uste çıkıyor . kısaca anlattım bı kac seyı atlamış olabılırım
onun benı anlamasını beklerken sımdı bole bı durumla karsı karsıyayım.
ssevgı kolay bıtebılen bısey mı, bence gerçek sevgı kolay bıtmemelı evet yaraların gecmesı cok zor ve zaman alıyor ama nasl et tırnaktan ayrılırkı
erkek arkadaşınız o kızla görüştüğünü kabul ediyor mu ? :44:
kolay bitmez tabide bazı hatalar sevgiyi cok kolay bitirir.mesela aldatma mesela şiddet.seviyorum diye bunlara katlanılmaz herhalde b i yerde sevgi biter sonucta diye düşünüyorum.
ve bence gerekirse o kızla bile görüş mutlaka ona ulaş ama gerçekten yaşadıgınız yere gelip gelmedigini , sevgilinle görüşüp görüşmediklerini ögren.
kısaca ozetledım yazımı ,affetmek konusuna gelıncede kendı düşüncem evet her hata affedilmez ama ılk hatada bır kalem sılınmez dıye düşünüyorum , tabı hatanın boyutuda onemlı, ama sımdıye kadar koca bır yalanla yasamısım gıbı hıssedıyorum, ınandıgım günlerce goz yası doktugum adam hc bıseyım olmamış aslında dıye dusunuyorum
Ben nasıl itina gösteriyorsam oda aynı itinayla davranacak bana..hele ki ilişkiye YALAN girmişse AFFETMEYİ aklımın ufacık bir köşesinden dahi geçirmem...bu arada ilk "hatada" silerim,sevdiğimi bile bile beni APTAL yerine koyuyorsa ve ben bana yaptığı hataya rağmen hala onu "affediyorsam" bu benim ne kadar ENAYİ olduğumu gösterir...bu benim fikrim tabi,isteyen istediğini affetsin
Ayrılın desem yuhalanabilirim
Ben olsam ayrılırdım diyeyim bari
Zaten seninle beraberken de mutluluk saçmıyomuş kök söktürüyomuş, seninle olması teselli armağanı mı sanki
Üstüne bi de bi kız dolanıyo ortada hayali doktorlar vs.
hayalı olduğunu kabul etmıyor ıste , su sıra ayrılık kelımesı benden çıkarsa buna emınımkı bundan oncekı tartısmamızdakı dusuncelerını haklı cıkartmıs olucam ona gore,kafam karma karışık sankı kendımı kandıırıyormusum gıbı geliyor.salak gıbı onunla konuşurken dıyemıyorum sen bana yalan soledın dıye sınır oluyorum kendımeee
görüşmüştür büyük ihtimalle...kanını bilirim onların...hastayım, uyuyorum, uyuyakalmışım, duştaydım..vs.vs... o haftaya mı denk gelmış hasta olması...şüphelerinde haklısın...ama bu yalnızca bir ihtimal de olabilir.
bazı şeyler vardır bunlar hiçbir durumda affedilmez bence.. yalan da bunlardan biri. bana yalan söyleyen birinin sözüne ben bir daha nasıl inanyımki.. neden her söylediği şeyde kendi içimde labirentlere düşeyim ve içim içimi yesin. ban dürüst olacak cesareti yoksa, yaptığı yanlışların bile arkasında duramıyorsa onun için yapılacak hiçbişey yoktur bende. Allah affetsin derim sadece yalanından dolayı ve çekeeer giderim.. gitmezseem de daha çoook çekerim.
Ne önemi var ki
Haklısın benden ayrılmakta demeyecek elbette, suçu sana atsa ne olur sen gerçek sebebi bilmiyo musun
Hayır zaten sevgili değil düşmansınız kim kimi suçlu çıkartacak hadi bakalım diye bi hale dönmüş
Ayrılsan kafan rahat olur bari
O hastayım o yüzden pek görüşemiyoruz diyo da
Doktorun adına kadar niye belirtiyo anlamadım
Sende tırım tırım doktorun peşine düşüyosun
Tek sorun doktor değil ki aranızda güven kalmamış
Zorlamaya gerek yok bence, olmuyorsa olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?