- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Daha önceki konunu da biliyorum arkadaşım..
Bu kadar karşılıklı güvenler sarsılmışken..
Sizin bu ilişkiden bir cacık olmaz artık..:S
Her yaptığını bir şekilde unutmaya ve affetmeye çalışırım, ama ihanet ve şiddete göz yummam
Sizin durumunuzda olsam sevgilime güvenmezdim, bariz yalan söylemiş adam
yalan olduğuna o kadar ınanmak ıstemıyorumkı ama görünen koy klavuz ıstemez
O yüzden tedbirli olacaksın, hayatta hiç birşeyin sana vermesine göz yummayacaksın
Madem farkındasın umarım gerekeni yaparsın.
mutlaka herseyın bı sonu var , bunlara katlanılsa bıle bı yerden sonra ınsan daha fazla dayanamaz kaldıramaz
bunlar bana göre katlanılcak sey değil seven aldatamaz aldatıyosa sevmiyodur.şiddet hele allah korusun ama esin olsa seni hastanelik etcek şekilde dövse sonra sana deseki hata yaptım özür dilerim affet beni diye sevgi için kabullenilebilirmi böyle bi durum.hataya göre değişir tabi mesela kızgınlıkla bir anlık kalp kırmıstır affedilir ama bazı durumlarda hatalarda sevgi biter bunu demek istemiştim.
Aldatma hariç çogu seyi affeder hos çogu hatun aldatmayida affediyo tabi dünyayi kendinede karşı tarafada zindan ediyo o başka
sevgi bazı şeylerı affeder affeder sonra karşı taraf çoğunlukla işin suyunu çıkarır senın sevgını ıstısmar eder. o yuzden haklı oldugun emın oldugun durumda da çok bağışlayıcı olma en sonuna nıye bu kadar tavız verdım dıye suçlar halde bulma kendını.sonuçta senn de canın var sende ınsansn kımsenn senı aptal yerıne koymaya hakkı yok cnm .
kişiye göre değişir.benim sevgi anlayışımda herşeyi affetmek yok ama olanlar da var burada dahi okuyoruz.
Sevgi herşeyi affetmez bence...
İki insan birbirini "gerçekten" seviyor ise,birbirlerini üzecek hata yapmamaya itina gösterirler..
Böylece "affedilecek" bir durumda olmaz ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?